Izasla N71 !!!!

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
mica
Banned
Pridružio se: Uto, 21. Feb 2006. 11:01

Izasla N71 !!!!

Post od mica »

Konacno! Izasla je nokia N71 !!! Makar tako pise u www.gsmarena.com Jedva cekam dadodje kod nas i nadam se da nas nece iznenaditi cenom kao prosle dve nokie!!!!
......Smej se smej,uvek se smej........

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
:: Samsung Note 2
Kontakt:

Post od Koren »

Sta reci... N71 pleni i izgledom a i funkcionalnoscu! :)

Jedva cekam full review na mobilnom svetu!!!! :D

A sto se cene tice, definitivno nece biti mala............

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

pa ja mislim da vec ima review,a sto se telefona tice on mi se najvise svidja od ovih svih telefona iz n serije.I cekao sam da izadje da vidim cenu,aj valjda ce za koji dan i kod nas doci,mislim da ce cena biti 560e. :D
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

konacno da je i on izasao , po meni je ovo jedan odlican telefon a ukoliko je tacno da ce cjena biti 560e , onda je to i dobro jer nije skup kao n80 , a nije mnogo losiji , a i pretpostavljam da ce jos da pada cijena
a evo i prevod reviewa sa www.mobilereview.com
http://www.mobilnisvet.com/mobilni-test/898/Nokia/N71
8) :wink: :) :D :lol:

Drobnjak81
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 28. Feb 2005. 15:15

Post od Drobnjak81 »

Citiram:"Sa prednje strane, kada je aparat zatvoren, se nalaze sočivo kamere i blic. U pitanju je CMOS senzor rezolucije 2 Megapiksela, pa je po tome veoma slična kamera kao kod modela N70, samo bez autofokusa :wacko: . Na aparatu nema spoljašnjih tastera za aktiviranje kamere pa je onda možete aktivirati samo iz menija." Veci ekran i veci mob od n70 i to je to, a to da nije mnogo losiji od n80 nisam siguran, jedina stvar koja mi se svidja kod n80 je WLAN, i kao ajde 3mp. Jos mi nije jasno koji od oa dva predhodno navedena telefona ima autofokus!
:smutny:

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

ni meni nije jasno kako to da
citiram
"U pitanju je CMOS senzor rezolucije 2 Megapiksela, pa je po tome veoma slična kamera kao kod modela N70, samo bez autofokusa"
onda izgleda da n70 ima autofokus , ali to je neka greska . :wacko:
a gdje si to nasao , tj. odakle si to citirao 8) :wink: :) :D :lol:

Drobnjak81
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 28. Feb 2005. 15:15

Post od Drobnjak81 »

Ljdi rekli da ima detaljni opis n71, okacio si ti post, i ja malo imao vremena i procitao sta je to novo na n71 pa ga cak porede i sa n80.... i razocarao sam se poredimo velicinu i sta nudi n72 , n70 je mnogo bolji!!! :roll:

Odgovori