Izasla N71 !!!!
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Izasla N71 !!!!
Konacno! Izasla je nokia N71 !!! Makar tako pise u www.gsmarena.com Jedva cekam dadodje kod nas i nadam se da nas nece iznenaditi cenom kao prosle dve nokie!!!!
......Smej se smej,uvek se smej........
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
- Del Boy
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
- Kontakt:
konacno da je i on izasao , po meni je ovo jedan odlican telefon a ukoliko je tacno da ce cjena biti 560e , onda je to i dobro jer nije skup kao n80 , a nije mnogo losiji , a i pretpostavljam da ce jos da pada cijena
a evo i prevod reviewa sa www.mobilereview.com
http://www.mobilnisvet.com/mobilni-test/898/Nokia/N71

a evo i prevod reviewa sa www.mobilereview.com
http://www.mobilnisvet.com/mobilni-test/898/Nokia/N71

- Drobnjak81
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 28. Feb 2005. 15:15
Citiram:"Sa prednje strane, kada je aparat zatvoren, se nalaze sočivo kamere i blic. U pitanju je CMOS senzor rezolucije 2 Megapiksela, pa je po tome veoma slična kamera kao kod modela N70, samo bez autofokusa
. Na aparatu nema spoljašnjih tastera za aktiviranje kamere pa je onda možete aktivirati samo iz menija." Veci ekran i veci mob od n70 i to je to, a to da nije mnogo losiji od n80 nisam siguran, jedina stvar koja mi se svidja kod n80 je WLAN, i kao ajde 3mp. Jos mi nije jasno koji od oa dva predhodno navedena telefona ima autofokus!

- Drobnjak81
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 28. Feb 2005. 15:15