Pa kad staviš PC-Suite automatski se instaliraju i drajveri za kabl. To je u paketu. Samo je važno da prvo sve instaliraš, a posle prikačiš fon kad je sve gotovo.
Ja sam uz 6680 dobio CA-53, a upoređivao sam ga sa DKU-2, i potpuno su isti. Tj. iste pinove pokrivaju. A koliko sam video na forumu i sa jednim i sa drugim se uspešno flešuju telefoni, tako da ne vidim razliku. Ako oba to mogu onda ne znam šta je to više što DKU-2 može od CA-53.
Čim imaš srpski stavljan je novi (u tom momentu) firm. Ali to je sve uredu. To su verovatno uradili da ih ne bi smarao da ti to posle rade.
Ali manimo se teoretisanja. U praksi treba da sve podatke (ne backup koji ti nudi PC-Suite) da prebaciš na komp kod drugara, flešuješ fon, i vratiš podatke. Za prebacivanje kalendara i kontakata pitaj Ninolinu, ili nekog drugog da ti pošalje SVCard, i SVCal. To ne možeš drugačije. Pre toga ako te to mrzi sistemom eliminacije možeš probati oba kabla na oba kompa sa oba fona i tako ćeš nepobino utvrditi u čemu je problem. Ovo kažem jer postoji varijanta da ti je Windows u lošem stanju kao što je i moj, i da ti zato ne radi.