WP 8.1 - generalna diskusija
Re: WP 8.1 - generalna diskusija
Imam jedno vako pitanje vezano za hardver imam nokia lumiu 630 i ispao mi je dva puta i ima sad jedna packa na plastici ali neprimjeti se ali zato ima na ekranu jedna linija sarena koja se vecinom vidi kad je bijel ekran a imam screen protector jel to znaci da mi se ekran izgrebao ili samo protector i imam jos jedno pitanje dali da nosim masku kad je stavim dodje mi da prodam telefon koliko je glup sa maskom a kad skinem extra je ali je klizav i puno ispada pa trebam pomoc dali maska stiti uopste maska pravi telefon tezim pri padu ali opet nez
Ja imam masku za l630 nilkin frost ali sam batalio da je koristim. Dodaje tezinu i sto kazes nije to to,lepse je bez. Meni inace ispadao telefon 7,8 x sigurno. I evo tek sad za prvi maj mi se malo ogulio u cosku plastika. Inace koristim crni beli i zeleni poklopac mat verzija i menjam ih povremeno kad mi dosadi
Padao mi je telefon 2,3 puta na ekran direktno obicno na parket i nista mu nije bilo. Imam sitnu ogrebotinu samo kad je zveknuo na beton.Nije bas slabasan telefon,mat verzije bi trebalo da se manje klizaju.

Jak je bas telefon meni ispao jedanput na beton bez maske sa 1,5m visine direkt na ekran i samo je ispao poklopac i baterija i nista mu nije bilo samo eto malo se vidi oguljeno i jedanput na laminat ispo isto direkt na ekran i nista ali posle sam primjetio jednu malu linijcu na ekranu ali se neprimeti,dali mozda znas gdje ima nabavit poklopac za nokiu lumiu 630 i koliko bi kostalo?
Ja sam uzimao u promobi za 300 dinara ali neko skoro napisao da ih nema i da su 700 din. Promobi je serviserbi jeftino nabavljaju. Mozda im otisle zalihe,ipak je telefon star vec godinu dana.
- Apolo
- Expert
- Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
- :: Sony Xperia 5 II
- :: Samsung A6+ (2018)
Lumia 830, postavio sam Bing na lock screen medjutim ne menja mi slike (dok ja rucno ne odem u podesavanja i osvezim). Znam da postoji aplikacija koja menja slike na isti nacin ali me zanima da li se ovo jos nekom desava i da li je uspeo resiti problem??
Festina lente.
E pa meni se desilo jednom, još na osmici, samo od sebe i popravilo se samo ode sebe. Ustvari, samo sam promenio tip pozadine na neku moju sliku, i pola minuta kasnije vratio na Bing.
I ja imam takav problem. Preko aplikacije Post It Wall Pro, podesim da mi pozadinu automatski menja periodicno Bing, i to je sve radilo do pre mesec dana. Od tad vise ne radi.
- Apolo
- Expert
U prevodu cekaj dok i ako se samo ne resi. Menja kad pritisnem taster za pretragu ali ne i na lockscreen automatski, awkward :/
Festina lente.
Kako vam radi viber zadnjih dana? Meni je poludio
Ok radi kod mene, nisam primetio nikakve promene. Jedino sto mi notifikacije kasne ili uopste i ne stizu od kako sam ga instalirao.. Kad li ce to da rese vise -_-
Što se tiče Bing slika, one se menjaju na 24h. S tim što će vam brojati od momenta kad ste postavili Bing za pozadine, a ne u istom intervalu kad se i na pretraživaču menja. Ako pak baš ne radi, i danima drži istu sliku, možda pomogne ono što sam ja uradio: postavim Bing, restartujem telefon i sve je ok. Malo je sramota da se posle toliko vremena ovaj problem i dalje pojavljuje, ali šta reći.
- Apolo
- Expert
araphel, Postavio, soft reset i nista. Zakucao na jednu sliku i ne mrda. Digao sam ruke, instalirao sam Paper cut. Na lumiji 520 mi je normalno menjao slike, na 830 nece.
Festina lente.
Sinoc je bio update vibera, meni radi isto.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Na starom WP telefonu mi je Vajber malo kočio, na novoj 930-ici pi*i k'o pravi. 
Stižu mi i notifikacije redovno i bez kašnjenja.
Kod WP verzije Vajbera me jedino nervira što ne mogu da povećam font teksta i za pozadinu postavim sliku iz galerije, ali to su već sitnice kozmetičke prirode koje ne utiču na generalnu funkcionalnost.

Stižu mi i notifikacije redovno i bez kašnjenja.
Kod WP verzije Vajbera me jedino nervira što ne mogu da povećam font teksta i za pozadinu postavim sliku iz galerije, ali to su već sitnice kozmetičke prirode koje ne utiču na generalnu funkcionalnost.
Poludio u smislu notifikacija. Pocelo je i prije updatea, i nastavilo se.
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 22. Jan 2015. 02:24
- :: lumia 520
Meni viber kasni sa porukama, tj ne izbacuje notufikacije, ali jos bolje. Imam vise mira.
Meni je ranije to bilo, par dana i to samo uvece da kasne poruke, od tada je proslo 2 update (poslednji sinoc) i sad radi normalno, mada mi je vec par dana off u battery saveru bas zbog prethodnog komentara- mirna glava 

- yocasylver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
- :: Huawei P40 Pro
Meni se desavalo da kad se dopisujem sa drugarom koji je bio u Astraliji počruke stizu momentalno a u Beogradu za ostim stolom sedeo sa drugim drugarom i poruke kasne poruke.Mohzda je i do servera.
- Apolo
- Expert
Novi telefon u najavi...
http://mondo.rs/a794640/Mob-IT/Vesti/LG ... acije.html
http://mondo.rs/a794640/Mob-IT/Vesti/LG ... acije.html
Festina lente.