WP 8.1 - generalna diskusija

Pravila foruma
Windows deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
AsusHTCLGNokiaMotorolaSamsungSony Ericsson
Odgovori
bogdan
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 01. Mar 2015. 18:41
:: nokia lumia 630

Re: WP 8.1 - generalna diskusija

Post od bogdan »

Imam jedno vako pitanje vezano za hardver imam nokia lumiu 630 i ispao mi je dva puta i ima sad jedna packa na plastici ali neprimjeti se ali zato ima na ekranu jedna linija sarena koja se vecinom vidi kad je bijel ekran a imam screen protector jel to znaci da mi se ekran izgrebao ili samo protector i imam jos jedno pitanje dali da nosim masku kad je stavim dodje mi da prodam telefon koliko je glup sa maskom a kad skinem extra je ali je klizav i puno ispada pa trebam pomoc dali maska stiti uopste maska pravi telefon tezim pri padu ali opet nez

tolero
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 18. Nov 2010. 15:09

Post od tolero »

Ja imam masku za l630 nilkin frost ali sam batalio da je koristim. Dodaje tezinu i sto kazes nije to to,lepse je bez. Meni inace ispadao telefon 7,8 x sigurno. I evo tek sad za prvi maj mi se malo ogulio u cosku plastika. Inace koristim crni beli i zeleni poklopac mat verzija i menjam ih povremeno kad mi dosadi :-) Padao mi je telefon 2,3 puta na ekran direktno obicno na parket i nista mu nije bilo. Imam sitnu ogrebotinu samo kad je zveknuo na beton.Nije bas slabasan telefon,mat verzije bi trebalo da se manje klizaju.

bogdan
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 01. Mar 2015. 18:41
:: nokia lumia 630

Post od bogdan »

Jak je bas telefon meni ispao jedanput na beton bez maske sa 1,5m visine direkt na ekran i samo je ispao poklopac i baterija i nista mu nije bilo samo eto malo se vidi oguljeno i jedanput na laminat ispo isto direkt na ekran i nista ali posle sam primjetio jednu malu linijcu na ekranu ali se neprimeti,dali mozda znas gdje ima nabavit poklopac za nokiu lumiu 630 i koliko bi kostalo?

tolero
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 18. Nov 2010. 15:09

Post od tolero »

Ja sam uzimao u promobi za 300 dinara ali neko skoro napisao da ih nema i da su 700 din. Promobi je serviserbi jeftino nabavljaju. Mozda im otisle zalihe,ipak je telefon star vec godinu dana.

Apolo
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
:: Sony Xperia 5 II
:: Samsung A6+ (2018)

Post od Apolo »

Lumia 830, postavio sam Bing na lock screen medjutim ne menja mi slike (dok ja rucno ne odem u podesavanja i osvezim). Znam da postoji aplikacija koja menja slike na isti nacin ali me zanima da li se ovo jos nekom desava i da li je uspeo resiti problem??
Festina lente.

Coni
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 21. Apr 2013. 10:26
:: LG Leon LTE

Post od Coni »

E pa meni se desilo jednom, još na osmici, samo od sebe i popravilo se samo ode sebe. Ustvari, samo sam promenio tip pozadine na neku moju sliku, i pola minuta kasnije vratio na Bing.

ilija98
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 28. Avg 2013. 19:36
:: LG Spirit
:: E72, 5800

Post od ilija98 »

I ja imam takav problem. Preko aplikacije Post It Wall Pro, podesim da mi pozadinu automatski menja periodicno Bing, i to je sve radilo do pre mesec dana. Od tad vise ne radi.

Apolo
Expert
Expert

Post od Apolo »

U prevodu cekaj dok i ako se samo ne resi. Menja kad pritisnem taster za pretragu ali ne i na lockscreen automatski, awkward :/
Festina lente.

novak
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 04. Jan 2009. 06:09

Post od novak »

Kako vam radi viber zadnjih dana? Meni je poludio

Apolo
Expert
Expert

Post od Apolo »

Meni ok. U kom smislu poludeo, notifikacije ili...?
Festina lente.

ilija98
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 28. Avg 2013. 19:36
:: LG Spirit
:: E72, 5800

Post od ilija98 »

Ok radi kod mene, nisam primetio nikakve promene. Jedino sto mi notifikacije kasne ili uopste i ne stizu od kako sam ga instalirao.. Kad li ce to da rese vise -_-

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Što se tiče Bing slika, one se menjaju na 24h. S tim što će vam brojati od momenta kad ste postavili Bing za pozadine, a ne u istom intervalu kad se i na pretraživaču menja. Ako pak baš ne radi, i danima drži istu sliku, možda pomogne ono što sam ja uradio: postavim Bing, restartujem telefon i sve je ok. Malo je sramota da se posle toliko vremena ovaj problem i dalje pojavljuje, ali šta reći.

Apolo
Expert
Expert

Post od Apolo »

araphel, Postavio, soft reset i nista. Zakucao na jednu sliku i ne mrda. Digao sam ruke, instalirao sam Paper cut. Na lumiji 520 mi je normalno menjao slike, na 830 nece.
Festina lente.

9R94
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 15. Jan 2013. 18:08
:: Lumia 520
:: 6233

Post od 9R94 »

Sinoc je bio update vibera, meni radi isto.

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
:: Samsung Beleška 10
:: Široka Noklica

Post od Evindzer »

Na starom WP telefonu mi je Vajber malo kočio, na novoj 930-ici pi*i k'o pravi. :)
Stižu mi i notifikacije redovno i bez kašnjenja.
Kod WP verzije Vajbera me jedino nervira što ne mogu da povećam font teksta i za pozadinu postavim sliku iz galerije, ali to su već sitnice kozmetičke prirode koje ne utiču na generalnu funkcionalnost.

novak
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 04. Jan 2009. 06:09

Post od novak »

Poludio u smislu notifikacija. Pocelo je i prije updatea, i nastavilo se.

Gregor Samsa
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 22. Jan 2015. 02:24
:: lumia 520

Post od Gregor Samsa »

Meni viber kasni sa porukama, tj ne izbacuje notufikacije, ali jos bolje. Imam vise mira.

9R94
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 15. Jan 2013. 18:08
:: Lumia 520
:: 6233

Post od 9R94 »

Meni je ranije to bilo, par dana i to samo uvece da kasne poruke, od tada je proslo 2 update (poslednji sinoc) i sad radi normalno, mada mi je vec par dana off u battery saveru bas zbog prethodnog komentara- mirna glava :)

yocasylver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
:: Huawei P40 Pro

Post od yocasylver »

Meni se desavalo da kad se dopisujem sa drugarom koji je bio u Astraliji počruke stizu momentalno a u Beogradu za ostim stolom sedeo sa drugim drugarom i poruke kasne poruke.Mohzda je i do servera.

Apolo
Expert
Expert

Post od Apolo »

Festina lente.

Odgovori