Dobro jutro.miodrage napisao:Daklem, MSFT ubija i Win10Mobile.

Pa ti se konačno osvestio čoveče,....

Dobro jutro.miodrage napisao:Daklem, MSFT ubija i Win10Mobile.
Ali i ovo bi bio praktično monopol, jer je iPhone za većinu ljudi preskup. Po meni iOS nikako nije alternativa Androidu. Možda nekako u segmentu najskupljih telefona, ali svakako je precenjen. I ovi što su kao jeftiniji iPhoni su precenjeni. Androidi iz istog cenovnog ranga su superiorniji u odnosu na iPhone, a to važi i kod najskupljih telefona.Apolo napisao:Pa i sad se polako svodi sve na droid ili iphone, windows samo pada u senku kao i njegov trzisni udeo koje je vec odavno dotakao dno. Ali slazem se da ce generalno biti smor situacija kada imas samo 2 sistema na trzistu bez jos neke alternative koji je bio w10m dosad, ali sta ces. Mozda Nokia posle nekog vremena izbaci nesto svoje, cisto da covek moze da bira a ovako cemo imati duopol na trzistu.
Ne bih se složio. Android je trenutno dosta zastupljeniji od iOS-a. Mislim da prodaja iOS uređaja neće padati u narednim godinama. Apple je stvorio premium brend koji će ljudi nastaviti da kupuju bez obzira na uspon Androida. Pri tome najprodavaniji su uredaji u srednjem segmentu 200-300€ i u premium segmentu, tako da Apple ima dovoljno uređaja da parira Androidu.гари napisao:Mislim da je to za sad samo, a da će se situacija promeniti za koju godinu u korist Androida, jer su današnji Androidi ipak mnogo bolji i pouzdaniji nego pre nekoliko godina. Hoću reći, mislim da ti što su kupovali polovne iPhone nisu hteli Android zbog prethodnog iskustva, ali sad već vide da je bolja situacija. Čim to primete, i Apple ode još dole... A računam da će Google sa Androidom biti dosledan, i da će se ovakav trend kod Androida da budu pouzdaniji nastaviti.
Sent from mTalk on Windows 10 phone
To i ja mislim da bi hteli tako nešto da naprave, a u tom slučaju računam da će svakako hteti da se oslone na UWP, ali i tu im realno treba w10m iz raznih razloga. I ako planiraju da izbace teško nešto, zarad tog budućeg proizvoda bi trebali da objavljuju barem po koji novi telefon kako bi ekosistem bio što manje narušen.filip89x napisao:Ovo oko Windowsa i kraja. Tesko. Uvek ce windows drnadit nesto na mobilnom polju. Mozda ce se drugacije zvati i probati nesto drugo, ali bice tu.
Ineca danas je drugi dan od mog godisnjeg odmora kako se drnadam sa upgradeujem L640 XL. Od pola deset ujutru do sad radi se na prelasku i jos nije gotovo!Sad je u tranziciji izmedju Th2 i AU, tu je zabo sinoc, aj sad da vidimo.....
Nego, da li na Desetki radi Facebook, Mesinger, Instagram? Od toliko radi ne radi postovo, zaboravio sam jel bese ne radi na 8.1, a radi na 10?
Microsoft, jedna od najjacih IT kompanija ikada, s milijardama kapitala, dize ruke od sistema sa kojim su mogli imati monopol poput racunarskog, da napravi revoluciju u mobilnom. Sjajan vic, nema sta.miodrage napisao:Kako ja vidim, Microsoft je digao ruke i od ovog sistema, i pokušaće da napravi nešto sa WoA. Za to će morati da izbace neki novi revolucioniran uređaj, koji će verovatno da bude najmanje telefon.
Ide mi na živac što su mape osakaćene. Navigacija se vrši gasi čim se isključi ekran. Pored toga, pretraga ulica mi skoro nikako ne radi kad nisam povezan na net. Čak i vidim da su mape manje kad ih skinem. Na kompu isti problem. Jedino što na kompu mape lepo izgledaju, Novi Sad ima 3D modele za sve zgrade, ali to tako vidim na kompu, dok na telefonu ne, na telefonu mape izgledaju kao da su iz doba Windows Phone 8.0...filip89x napisao:A koji su problemi na CU? Da li ima reset app i kako radi?
Jesi odradio Hard reset na cu mozda pomogneeee![]()
Upravo to ako ne radi na windows aplikacijama uopste nema poente, one su najvise zabadale uvek!гари napisao:A koji su problemi na CU? Da li ima reset app i kako radi?
DODATAK:
Reset aplikacija ima, i super radi, to mu se baš sviđa. Jedino što ne mogu ni sve aplikacije da se resetuju... I to mi je skrnavo. Mail and Calendar recimo ne može, a zbog takvih smo ovo i iščekivali... Makar ja.
Sent from mTalk on Windows 10 phone