Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
iKe, Cestitam pun pogodak bela boja,mnogo lepsi izgleda beli...ja sam bas pre neki dan gledao beli model kad je drugar uzimao na ugovor...ali on uzeo crni....
Odlican izbor Ike, i ja sledece nedelje uzimam isto u beloj boji,mnogo je lepsi.a sad pomagajte gde moze da se kupi quick window case, nemoguce da nema nigde u Bg-u, kod nas treba da prodje po 3 meseca da bi nesto moglo da se nabavi,uzas
Ovo i rezultata trajanja baterije. Noću je na Aero modu. Ponekad zaboravim kad sam punio telefon? Pre dve ili tri noći?
Telefon je u svakom pogledu izuzetan.
Uvece oko 22-23h sam ga skinuo sa punjaca i do ujutru ga nisam cackao, kada sam se probudio i dalje je bio na 100%, posle jednog poziva od oko desetak min mi je skinuo na 98%. Hocu reci da nema potrebe prebacati ga na avio mod (bio je ukljucen wifi i sinhronizacija koju nikada ne gasim)...bolju bateriju do sada nisam imao prilike da vidim...lg je stvarno dobro odradio taj deo posla
Pozdrav svima!
Video sam u prethodnim komentarima da je neko pomenuo aliexpress.com sajt za kupovinu futrole pa me interesuju iskustva sa carinom i dostavom?? Nikad ranije nisam kupovao online van Srbije a planiram uskoro da uzmem ovaj Lg i neophodna mu je futrola jer se i nije bas pokazao na drop testu.
Baraba napisao:Uh jbt. Osvetljenje na koliko posto? Upaljen 3g?
Osvetljenje na ~ 40% u kući, napolju na ~ 90. 3G palim po potrebi(kad sam u gradu), u kuću WiFi koristim. Sinhronizacija 2 mail naloga i vremenske prognoze. Razgovora ~30' i ~20-30 poruka, kamera tridesetak fotografija(danas). Nije samo baterija u pitanju, ključna reč je optimizacija sistema, tu je LG uradio odličan posao.
1. Ima li fabricku foliju na displeju, a ako nema jer neophopdno da se stavi /kakav je dispej na ostecenja - grabanje/,
2. Jer mu funkcija "dva kuckanja" za lock i unlock automatski podesena ili se treba aktivirati u podesavanjima i
3. Kakva je situacija za IGO jer neko ubacio
iKe, cestitke i od mene. Nisi pogresio sto si uzeo beli model. Otkako furam Find 5, sve mi se vise svidjaju telefoni u beloj boji. Ja ipak mislim da cu sacekati jos koji mesec, pre obnavljanja mobilnog parka. Nisam bas ni pri nekoj lovi za novi telefon...
Cobiklajic napisao:1. Ima li fabricku foliju na displeju, a ako nema jer neophopdno da se stavi /kakav je dispej na ostecenja - grabanje/,
2. Jer mu funkcija "dva kuckanja" za lock i unlock automatski podesena ili se treba aktivirati u podesavanjima i
3. Kakva je situacija za IGO jer neko ubacio
1. Nema fabričku folija na ekranu, a da li je neophodna ili ne? Sasad je još rano govoriti, imam ga oko 2 nedelje i nemam ni foliju ni silikonsku oblogu. Ispao mi je na pod sa oko metar visine i nema ni jednu tačkicu na sebi.
2. Da, podešena je automatski-fabrički.
3. Pisao sam već o tome, iGo radi savršeno, samo moraš naći verziju sa ful hd rezolucijom.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.