Mnogo moćno izgleda
LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- iKe
- Mobil manijak

- Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
- :: S6 edge
- :: Nexus 7 2013
Re: LG G2
Stigao mi telefon
Mnogo moćno izgleda
nisam se pokajao što sam uzeo u beloj boji.
Mnogo moćno izgleda
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
iKe, Cestitam
pun pogodak bela boja,mnogo lepsi izgleda beli...ja sam bas pre neki dan gledao beli model kad je drugar uzimao na ugovor...ali on uzeo crni....
Huawei
-
nikola12023
- Slučajni prolaznik

- Pridružio se: Uto, 08. Okt 2013. 02:03
- :: lg g2
- :: lg g2
Odlican izbor Ike, i ja sledece nedelje uzimam isto u beloj boji,mnogo je lepsi.a sad pomagajte gde moze da se kupi quick window case, nemoguce da nema nigde u Bg-u, kod nas treba da prodje po 3 meseca da bi nesto moglo da se nabavi,uzas
- m@c|-|oR
- Expert

- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
DT2W je prisutan i na nekim "kuvanim" kernelima za druge telefone (ja uživam u njemu sa HOX-om!).

"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- Layne_Staley
- Mobil manijak

- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
Bravo IKE tako je smekeru !!! Beli sine, najjaci je! Neka te srecno sluzi!
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
- znemanja
- Moderator

- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
iKe, Čestitke na novom telefonu, G2 je zver od uređaja, a u beloj boji zaista izgleda jedinstveno.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- pero0000
- Mobil manijak

- Pridružio se: Pet, 23. Jul 2010. 10:02
- :: Samsung S10
- :: Nokia 6210
Re: Одг: LG G2
Ovo i rezultata trajanja baterije. Noću je na Aero modu. Ponekad zaboravim kad sam punio telefon?
Pre dve ili tri noći? 
Telefon je u svakom pogledu izuzetan.

Telefon je u svakom pogledu izuzetan.

- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta

- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Uh jbt. Osvetljenje na koliko posto? Upaljen 3g?
-
MakiRocket
- Redovni učesnik

- Pridružio se: Sub, 30. Mar 2013. 14:13
- :: Galaxy s6

Uvece oko 22-23h sam ga skinuo sa punjaca i do ujutru ga nisam cackao, kada sam se probudio i dalje je bio na 100%, posle jednog poziva od oko desetak min mi je skinuo na 98%. Hocu reci da nema potrebe prebacati ga na avio mod (bio je ukljucen wifi i sinhronizacija koju nikada ne gasim)...bolju bateriju do sada nisam imao prilike da vidim...lg je stvarno dobro odradio taj deo posla
- iKe
- Mobil manijak

Ljudi, hvala vam svima! U gužvi sam, pa ne stižem ni pošteno da ga izmaltretiram za sad. Ali sam izgled i kvalitet izrade je fantastičan.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
- Tihomir
- Novajlija

- Pridružio se: Uto, 05. Nov 2013. 21:47
- :: Motorola xt910
- :: Motorola v9
Pozdrav svima!
Video sam u prethodnim komentarima da je neko pomenuo aliexpress.com sajt za kupovinu futrole pa me interesuju iskustva sa carinom i dostavom?? Nikad ranije nisam kupovao online van Srbije a planiram uskoro da uzmem ovaj Lg i neophodna mu je futrola jer se i nije bas pokazao na drop testu.
Video sam u prethodnim komentarima da je neko pomenuo aliexpress.com sajt za kupovinu futrole pa me interesuju iskustva sa carinom i dostavom?? Nikad ranije nisam kupovao online van Srbije a planiram uskoro da uzmem ovaj Lg i neophodna mu je futrola jer se i nije bas pokazao na drop testu.
Tihi
- pero0000
- Mobil manijak

Osvetljenje na ~ 40% u kući, napolju na ~ 90. 3G palim po potrebi(kad sam u gradu), u kuću WiFi koristim. Sinhronizacija 2 mail naloga i vremenske prognoze. Razgovora ~30' i ~20-30 poruka, kamera tridesetak fotografija(danas). Nije samo baterija u pitanju, ključna reč je optimizacija sistema, tu je LG uradio odličan posao.Baraba napisao:Uh jbt. Osvetljenje na koliko posto? Upaljen 3g?
-
Cobiklajic
- Neredovni učesnik

- Pridružio se: Uto, 18. Sep 2012. 11:33
- :: nokia n8
- :: huawei g300
1. Ima li fabricku foliju na displeju, a ako nema jer neophopdno da se stavi /kakav je dispej na ostecenja - grabanje/,
2. Jer mu funkcija "dva kuckanja" za lock i unlock automatski podesena ili se treba aktivirati u podesavanjima i
3. Kakva je situacija za IGO jer neko ubacio
2. Jer mu funkcija "dva kuckanja" za lock i unlock automatski podesena ili se treba aktivirati u podesavanjima i
iKe, cestitke i od mene. Nisi pogresio sto si uzeo beli model. Otkako furam Find 5, sve mi se vise svidjaju telefoni u beloj boji. Ja ipak mislim da cu sacekati jos koji mesec, pre obnavljanja mobilnog parka. Nisam bas ni pri nekoj lovi za novi telefon...
- pero0000
- Mobil manijak

1. Nema fabričku folija na ekranu, a da li je neophodna ili ne? Sasad je još rano govoriti, imam ga oko 2 nedelje i nemam ni foliju ni silikonsku oblogu. Ispao mi je na pod sa oko metar visine i nema ni jednu tačkicu na sebi.Cobiklajic napisao:1. Ima li fabricku foliju na displeju, a ako nema jer neophopdno da se stavi /kakav je dispej na ostecenja - grabanje/,
2. Da, podešena je automatski-fabrički.
3. Pisao sam već o tome, iGo radi savršeno, samo moraš naći verziju sa ful hd rezolucijom.
- iKe
- Mobil manijak

Green, hvala! Dobar je G2, ali ni Oppo-u ništa ne fali, ne moraš da žuriš sa menjanjem.
- Layne_Staley
- Mobil manijak

- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
Tihomir, bez problema sa carinom dokle god cena JEDNE porudzbine ne prelazi 100 USD.. Jedino sto stize za 20ak dana... 
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...