LG G4
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Re: LG G4
Bolje idi kod operatera da ti daju fabričku karticu. Lakše i praktičnije, a mislim da se ne naplaćuje. Sve ovo što seku po servisima je posle teže uklapati u adaptere za slučaj da ti treba veća kartica. Ovako kod njih dobiješ sve lepo fabrički.
-
- Novajlija
- Pridružio se: Uto, 27. Okt 2015. 11:43
- :: LG G2
Mozda ovo nije pravo mesto za pitanje, ali da li neko ima, ili zna nekog ko ima bordo masku i voljan je da je proda, a da nije 5000 rsd ko u prodavnicama?
Hvala!

ljudi da li je mnogo veći u rucu u odnosu na G3, znam za dimenzije ali mi treba nečije iskustvo ko je imao oba modela pošto mi ne bi odgovarao veći model od G3? Negde sam čuo da zbog malo zakrivljenog ekrana i nije mnogo glomazniji od G3
Pozdrav da li je neko imao problem sa internetom na G4, konkretno meni stalno gore stoji na strelicama oznaka E, i jako mi je spor net i ako nisam potrosio brz internet, medjutim s vremena na vreme se pojavi ono 3G na strelicama i H+ u tim trenucima radi savrseno, ne znam kako da resim ovaj problem? Hvala (bio sam u MTS oni kazu kao da nije do njih mada sam uzeo i novu karticu i sve)
- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
Pa kada ih ima kao mrava ,klasika ,drugo,brdo novih modela izaslo,trece ,zasitio se narod bar na ovim siromasnim prostorima
Proslo vreme menjaj na 3 meseca
Poslato sa HUAWEI MT7-TL10 uz pomoć Tapatoka
Proslo vreme menjaj na 3 meseca
Poslato sa HUAWEI MT7-TL10 uz pomoć Tapatoka
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
G4 isto koristi Micro sim karticu kako i G2,otkud nano sim,gde pise da koristi nano sim.Kristina_89 napisao:Uzela sam, stiže za par dana. Samo još jedno pitanje, pošto dolazim sa G2, na njemu se koristi Micro-SIM, a vidim G4 koristi Nano-SIM... Da li treba da idem kod provajdera da mi daju novu Nano-SIM karticu ili se vec postojeca sece nekako? Hvala!
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
-
- Novajlija
Pa na prvoj stranici...goran_oh napisao:G4 isto koristi Micro sim karticu kako i G2,otkud nano sim,gde pise da koristi nano sim.
Moze mala pomoc, da li neko zna najbezbolniji nacin da nabavim zvanicni LG G4 Battery Charging Kit, sa punjacem, kutijicom i rezervnom baterijom? Ne mogu nikako da nadjem na oglasima pa sam mislila da narucim iz inostranstva, ali ne znam sta je provereno, Ebay, Amazon, Aliexpress, nesto cetvrto? Hvala puno na vremenu!
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Mislim da su prodavci na KP iz Subotice i okolnih gradova prodavali i odvojeno battery kit. Ne stoje odvojeno na oglasima ali na oglasu za G4 gde piše da poklanjaju kit, pusti poruku i pitaj. Ako se dobro sećam 3000 mi je tražio Ivan iz Apatina. Mislim da nećeš mnogo jeftinije proći ako naručiš od preko čak naprotiv. Vidi, raspitaj se.
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Ned, 10. Apr 2016. 14:49
- :: LG G4
- :: Samsung galaxy s4
Baterija
Uzeo sam lg g4 pre dva dana,sve je savrseno,samo mi smeta baterija,koja traje do 9 sati usled aktivnog koriscenja.

-
- Novajlija
Mozda jedno glupo pitanje ali.. Nakon kupovine telefona jos uvek nisam skinula ovu fabricku foliju sa ekrana... Da li ona daje IKAKVU zastitu od grebanja ili je obicna plastika i bolje da je skinem?