LG G4

Fabrički OS, Android, Windows, Firefox
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSFirefox OS
Odgovori
El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
:: Xiaomi Redmi Note 4

Re: LG G4

Post od El Laki »

Bolje idi kod operatera da ti daju fabričku karticu. Lakše i praktičnije, a mislim da se ne naplaćuje. Sve ovo što seku po servisima je posle teže uklapati u adaptere za slučaj da ti treba veća kartica. Ovako kod njih dobiješ sve lepo fabrički.

Kristina_89
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 27. Okt 2015. 11:43
:: LG G2

Post od Kristina_89 »

Mozda ovo nije pravo mesto za pitanje, ali da li neko ima, ili zna nekog ko ima bordo masku i voljan je da je proda, a da nije 5000 rsd ko u prodavnicama? :wink: Hvala!

123
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 12. Jan 2016. 17:52
:: lg g3

Post od 123 »

ljudi da li je mnogo veći u rucu u odnosu na G3, znam za dimenzije ali mi treba nečije iskustvo ko je imao oba modela pošto mi ne bi odgovarao veći model od G3? Negde sam čuo da zbog malo zakrivljenog ekrana i nije mnogo glomazniji od G3

weska88
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 18. Okt 2013. 21:59
:: iP11pro

Post od weska88 »

Opasno pala cena G4 nov sa koznim ledjima 305e. Ja mislio da ga prodam za 300e al nema nista od toga :(

MedaMiska
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 03. Apr 2015. 15:31
:: Xiaomi mi a2 lite

Post od MedaMiska »

Cao svima moj drug juce kupio g4 ima android 6 nudi mu na azururanje na 6,0,1 moje pitanje kako radi taj 6,0,1 ima li nekih razlika u odnosu na 6,0 hvala na odgovorima

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Sve pise na prethodnim stranama, samo listaj i citaj.

Mangup
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pon, 07. Mar 2016. 13:03
:: sony xperia z

Post od Mangup »

Pozdrav da li je neko imao problem sa internetom na G4, konkretno meni stalno gore stoji na strelicama oznaka E, i jako mi je spor net i ako nisam potrosio brz internet, medjutim s vremena na vreme se pojavi ono 3G na strelicama i H+ u tim trenucima radi savrseno, ne znam kako da resim ovaj problem? Hvala (bio sam u MTS oni kazu kao da nije do njih mada sam uzeo i novu karticu i sve)

somi92
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 30. Jul 2014. 03:15
:: xperia p

Post od somi92 »

300e nov g4 leather na kp... Pala cena kao da je falican model jbt.

Roda92
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 03. Maj 2011. 18:35
:: s10 plus

Post od Roda92 »

Pala cena generalno svim telefonima u poslednjih nedelju dana, bas je sve krenulo da pada kada se s7 malo stabilizovao.

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

Ne, G4 je pao ima mesec dana. Uvek je tako sa LG. Ne drži cenu kao Apple ili Samsung. Zakon ponude i tražnje. Ali to samo nama (potrošačima) ide na ruku. ;)

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Ovo je baš palo dosta, 305e nov sa kožnim leđima i 12 meseci garancije radnje.

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

Ma to su sve nikakve garancije, ali opet. I takvi su ranije bili 370-80e. Do pre mesec dva.

kvaka33
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
:: Samsung S6 Edge Plus

Post od kvaka33 »

Pa kada ih ima kao mrava ,klasika ,drugo,brdo novih modela izaslo,trece ,zasitio se narod bar na ovim siromasnim prostorima
Proslo vreme menjaj na 3 meseca

Poslato sa HUAWEI MT7-TL10 uz pomoć Tapatoka
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba

goran_oh
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 07. Mar 2016. 22:42

Post od goran_oh »

Kristina_89 napisao:Uzela sam, stiže za par dana. Samo još jedno pitanje, pošto dolazim sa G2, na njemu se koristi Micro-SIM, a vidim G4 koristi Nano-SIM... Da li treba da idem kod provajdera da mi daju novu Nano-SIM karticu ili se vec postojeca sece nekako? Hvala!
G4 isto koristi Micro sim karticu kako i G2,otkud nano sim,gde pise da koristi nano sim.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Kristina_89
Novajlija
Novajlija

Post od Kristina_89 »

goran_oh napisao:G4 isto koristi Micro sim karticu kako i G2,otkud nano sim,gde pise da koristi nano sim.
Pa na prvoj stranici...
Moze mala pomoc, da li neko zna najbezbolniji nacin da nabavim zvanicni LG G4 Battery Charging Kit, sa punjacem, kutijicom i rezervnom baterijom? Ne mogu nikako da nadjem na oglasima pa sam mislila da narucim iz inostranstva, ali ne znam sta je provereno, Ebay, Amazon, Aliexpress, nesto cetvrto? Hvala puno na vremenu!

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

Mislim da su prodavci na KP iz Subotice i okolnih gradova prodavali i odvojeno battery kit. Ne stoje odvojeno na oglasima ali na oglasu za G4 gde piše da poklanjaju kit, pusti poruku i pitaj. Ako se dobro sećam 3000 mi je tražio Ivan iz Apatina. Mislim da nećeš mnogo jeftinije proći ako naručiš od preko čak naprotiv. Vidi, raspitaj se.

Nenad Knezevic
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 10. Apr 2016. 14:49
:: LG G4
:: Samsung galaxy s4

Baterija

Post od Nenad Knezevic »

Uzeo sam lg g4 pre dva dana,sve je savrseno,samo mi smeta baterija,koja traje do 9 sati usled aktivnog koriscenja.
:D :uhuh:

weska88
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 18. Okt 2013. 21:59
:: iP11pro

Post od weska88 »

Polako bice i gora, meni do 6 maks ;) Dobar mob

Sent from my iPhone using Tapatalk

123
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 12. Jan 2016. 17:52
:: lg g3

Post od 123 »

Taj ekran utroši mnogo baterije a kao što znamo tolika rezolucija nema nikakvog efekta osim marketinga zato sam na žalost zamenio telefon jer je svaki telefon koji ne može da izdrži ceo jedan dan ...

Kristina_89
Novajlija
Novajlija

Post od Kristina_89 »

Mozda jedno glupo pitanje ali.. Nakon kupovine telefona jos uvek nisam skinula ovu fabricku foliju sa ekrana... Da li ona daje IKAKVU zastitu od grebanja ili je obicna plastika i bolje da je skinem?

Odgovori