i da zanima me sta donosi cloudy 2.2 jel ima kakva poboljsanja posto trenutno koristim 2.1
LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Re: LG G2
Svidja mi se kako radi cloudy 2.2 cak ni kamera vise nije zrnasta kao sto je bio slucaj kod v2.1... E sad pitanje jel je ovde vec ubacen fix samo se instalira xcam ili treba binar?
- bender_007
- Mobil fan

- Pridružio se: Ned, 28. Sep 2014. 09:48
- :: LG G2
Samo xcam ubacis
kako ti se cini 2.2?knelee32 napisao:Svidja mi se kako radi cloudy 2.2 cak ni kamera vise nije zrnasta kao sto je bio slucaj kod v2.1... E sad pitanje jel je ovde vec ubacen fix samo se instalira xcam ili treba binar?
Standarno sve full radi ali kamera je zrnasta kao i na 2.1 pa me to jako nervira odma sam se vratio na stock i fix 3.2.0 amin kako bi drug kutija rekao 
- AndroMan
- Mobil manijak

- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 13:25
- :: Galaxy Note 9 N960F
- :: BB Passport; N808PV
Od danas popodne na Mahdi romu.
Prvi utisci:
Brzo i tečno radi, najviše mi se sviđa opcija da se u potpunosti sklone navigacioni tasteri.
Kamera mi deluje slabije, najnovije drajvere sigurno nema.
Antutu Benchmark "ne podnosi" ovaj rom. Čim krene test, fon se restartuje.
Brzo i tečno radi, najviše mi se sviđa opcija da se u potpunosti sklone navigacioni tasteri.
Kamera mi deluje slabije, najnovije drajvere sigurno nema.
Antutu Benchmark "ne podnosi" ovaj rom. Čim krene test, fon se restartuje.
ne verujem da je do roma probaj kameru da podesis u setings da smanjis sharpnesknelee32 napisao:Standarno sve full radi ali kamera je zrnasta kao i na 2.1 pa me to jako nervira odma sam se vratio na stock i fix 3.2.0 amin kako bi drug kutija rekao
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Ja sam to sve gradivo po dva do tri puta obnovio. 3.2 je TATA 
Azimuth napisao:Settings > accounts > Facebook i tu štikliraš šta hoćeš da ti sinhronizuje. Onda odeš u kalendar i tamo pustiš sinhronizaciju, pa u galeriju i odabereš šta sve da ti prikaže (fb, Dropbox, box, Google drive itd.).
to i jeste problem...tako je kod samsunga,ovde imam samo opciju sync contacts. nema ni za slike ni za kalendar
Samsung S10+ red
Vidi kad je xdabbeb izbacio 3.2 fix poceo je da radi na sve novijem fix-u mesto da bude jos bolje 5.2.4 on ustvari upropasti fix nema mi logike ili mi nesto ne radimo dobro ili nije trebao ni da izbacuje 5.2.4kutijagreha napisao:Ja sam to sve gradivo po dva do tri puta obnovio. 3.2 je TATA
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Ja kada sam pitao xdabbeb-a sto je takav fix izbacio,kaze da su tako clanovi trazili. Da maksimalno ispegla sum koji je bio prisutan bez fix-a. Ali da sa novom verzijom lizalice izbacuje nesto za svoju dusu 
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
- yocasylver
- Mobil manijak

- Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
- :: Huawei P40 Pro
Koliko sam ja razumeo na Stock ROM se uradi root a zatim se ubaci taj FIX da bi slike bile bolje od fabricke kamere tj softvera za kameru?