i da zanima me sta donosi cloudy 2.2 jel ima kakva poboljsanja posto trenutno koristim 2.1
kako ti se cini 2.2?knelee32 napisao:Svidja mi se kako radi cloudy 2.2 cak ni kamera vise nije zrnasta kao sto je bio slucaj kod v2.1... E sad pitanje jel je ovde vec ubacen fix samo se instalira xcam ili treba binar?
ne verujem da je do roma probaj kameru da podesis u setings da smanjis sharpnesknelee32 napisao:Standarno sve full radi ali kamera je zrnasta kao i na 2.1 pa me to jako nervira odma sam se vratio na stock i fix 3.2.0 amin kako bi drug kutija rekao
Azimuth napisao:Settings > accounts > Facebook i tu štikliraš šta hoćeš da ti sinhronizuje. Onda odeš u kalendar i tamo pustiš sinhronizaciju, pa u galeriju i odabereš šta sve da ti prikaže (fb, Dropbox, box, Google drive itd.).
Vidi kad je xdabbeb izbacio 3.2 fix poceo je da radi na sve novijem fix-u mesto da bude jos bolje 5.2.4 on ustvari upropasti fix nema mi logike ili mi nesto ne radimo dobro ili nije trebao ni da izbacuje 5.2.4kutijagreha napisao:Ja sam to sve gradivo po dva do tri puta obnovio. 3.2 je TATA