LG G2

Fabrički OS, Android, Windows, Firefox
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSFirefox OS
Odgovori
Pikeli
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 01. Feb 2015. 22:25
:: Galaxy S7 edge

Re: LG G2

Post od Pikeli »

Ja nesto ne mogu skontati tu zvjezdicu nikako :unsure: Stvarno je preglupo uradjeno, ne mogu vjerovati da alarm ne zvoni sa iskljucenim zvonom po defaultu. Isto tako i za ostalo, nigdje na home screenu ne pise sl. alarm.. svasta :uhuh:

Sly4pb
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 08. Sep 2014. 18:46
:: LG G2 32GB

Post od Sly4pb »

Kako je moguce da moj G2 koji je sa Nemacke mreze i dalje nije dobio Lizalicu a Madjari dobijaju? :? I dalje 220h xD

AcaVrsac
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 23. Apr 2015. 22:50
:: Iphone 5S
:: Huawei P9

Post od AcaVrsac »

Jos jedna stavka me zanima. Lutam jbg gradom od sopa do sopa,svi drugacije pricaju i svi svoje hvale. Kaze mi vecina da je ekran na LG G2 los,navodno slab je i cesto dolazi do pojavljivanja nekih zutih mrlja,kada se telo malo jace stisne vide se neke tackice itd. To su mi u par sopa rekli,a preporucuju mi Samsung S4. Ja se zaista ne razumem u yelefone,sem sto umem da procitam ko koliku kameru ima i koliki ekran,cak sta vise ne znam ni koji je ekran bolji,lcd,led,amoled itd. Zato vas smaram za pomoc i savete. Idem veceras u jedan mobil sop da pogledam LG g2,odnet je na dekodiranje posto je na stranu mrezu,pa ako uspeju da ga odekodiraju moj je za 200e,kao nov full oprema. A u drugom sopu mi nude Samsung S4 isto kao nov,bez tacke sa ful opremom. Znam da vi vise preferirate LG,u vasu temu pisem da tako kazem,ali me iskreni saveti zanimaju. Koji i je bolji i zasto,ja da znam ne bi vas davio,izvinite u napred i zahvaljujem na odgovorima.
Ono si sto radis,ne sto govoris da jesi...

Sly4pb
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Sly4pb »

Zute tacke se pojavljuju na nekim G2 modelima, ne mora da znaci da ce se pojaviti na svim. To se desava usled pregrevanja pa se lepak kojim je zalepljen ekran "otopi" i procuri. To se ne desava samo na G2 modelima vec na svim telefonima, od Iphonova do Samsunga. Ukucaj na google "iphone yellow spot on screen" i videces da se pojavljuje od njihovih tableta preko i4 i5 itd.

Necu ti pricati koji je telefon bolji od ta 2 jer, posto sam korisnik G2, to nece biti merodavno.

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

G2 je odlican uredjaj za ulozen novac,ja ga koristim godinu ipo dana,prvi sam probio led ovde na forumu i odvazio se da ga kupim.
Nijedan restart,bag,ili bilo kakav pokazatelj da ima neku falinku.

Kamera je malo slabija u odnosu na konkurente,ali i za to postoji resenje.
Baterija verovatno najbolja na trzistu mobilnih telefona,telefon je izuzetno brz,ispeglan i ako ti se svidja ne treba mnogo da razmisljas.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

AcaVrsac
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 23. Apr 2015. 22:50
:: Iphone 5S
:: Huawei P9

Post od AcaVrsac »

Kako kamera malo slabija. Gledam po netu da je tel jos uvek medju boljim kamerama.
Ono si sto radis,ne sto govoris da jesi...

Sly4pb
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Sly4pb »

Posto si nov ovde :) Kamera je ekstra kad slikas po danu. Medjutim kad slikas uvece malo sporije fokusira. E sad, postoji fix koji se ubaci u telefon i napravi da ti dobra kamera bude jos bolja i brza, na to je on mislio :)

Mikrikorisnik
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 06. Feb 2015. 10:55
:: Samsung S6
:: Lg G2

Post od Mikrikorisnik »

Hoce li neko biti fin i poslati mi ovu novu settings app za x cam.na lollipop sam i ubija me ovaj slow shutter a nema nigde da se nadje krekovana

yocasylver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
:: Huawei P40 Pro

Post od yocasylver »

Imam problem sa tastaturom.Koristim GO SMS i u podesavanjima imam sprski jezik za tastaturu cak i u aplikaciji.Znam da se trea zadrzati nprslovo S da se pojavi Š ali meni treba tastatura gde su slova sa kvacicama ili cela cirilicna.Zna li neko kao da zamenim?

Pikeli
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 01. Feb 2015. 22:25
:: Galaxy S7 edge

Post od Pikeli »

Baraba, Brate tek sad skontah ovo za zvjezdicu. Ja ne vjerujem koliko je glupo uradjeno :o

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Glupo je do bola, jer se viber, mail itd. čuje. Da se ne čuje bilo bi ok. Ne može telefon da se utiša kako treba.

Sly4pb
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Sly4pb »

Ima li jos ko fon sa Nemacke mreze a da je dobio LP? :?

Minimalni broj karaktera koji morate uneti je 60.

joa_d
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 23. Okt 2011. 13:06
:: Iphone 7 plus

Post od joa_d »

^ ja. :)

Sly4pb
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Sly4pb »

Bas me cudi da se meni jos nije pojavio update :? Proverio sa LG Phone From, kaze nemacka ali jos update-a nema :x

joa_d
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od joa_d »

Jel si probao preko support tool?

Sly4pb
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Sly4pb »

Jel moze neko da mi pojasni ove informacije sa LG Phone From. Provider DEU, Provider Name - Germany, Stolen Information - NOTKOREAN, Latest firmware version D80230b_00 i imam link za taj firmware.

kutijagreha
Banned
Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
:: Telefon na pipanje
Kontakt:

Post od kutijagreha »

Sly4pb, dostupna ti je lizalica :) Probaj ovo sto ti je joa_d, rekla.

joa_d
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od joa_d »

Imas update samo moras preko support tool-a ili pc suite da ga uradis, telefon ti sam nece jos ponuditi. :)

Sly4pb
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Sly4pb »

Pokusavao sam preko LG Suita, nema, telefon nije nudio reko mozda jos nema. evo sad cu da instaliram lg support tool pa da probam :)

Sly4pb
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Sly4pb »

Ladno skida 1,6GB. Koliko li sam samo ziveo u neznanju da mi je znati xD Hvala oboma, ziveli!

Odgovori