Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ja nesto ne mogu skontati tu zvjezdicu nikako Stvarno je preglupo uradjeno, ne mogu vjerovati da alarm ne zvoni sa iskljucenim zvonom po defaultu. Isto tako i za ostalo, nigdje na home screenu ne pise sl. alarm.. svasta
Jos jedna stavka me zanima. Lutam jbg gradom od sopa do sopa,svi drugacije pricaju i svi svoje hvale. Kaze mi vecina da je ekran na LG G2 los,navodno slab je i cesto dolazi do pojavljivanja nekih zutih mrlja,kada se telo malo jace stisne vide se neke tackice itd. To su mi u par sopa rekli,a preporucuju mi Samsung S4. Ja se zaista ne razumem u yelefone,sem sto umem da procitam ko koliku kameru ima i koliki ekran,cak sta vise ne znam ni koji je ekran bolji,lcd,led,amoled itd. Zato vas smaram za pomoc i savete. Idem veceras u jedan mobil sop da pogledam LG g2,odnet je na dekodiranje posto je na stranu mrezu,pa ako uspeju da ga odekodiraju moj je za 200e,kao nov full oprema. A u drugom sopu mi nude Samsung S4 isto kao nov,bez tacke sa ful opremom. Znam da vi vise preferirate LG,u vasu temu pisem da tako kazem,ali me iskreni saveti zanimaju. Koji i je bolji i zasto,ja da znam ne bi vas davio,izvinite u napred i zahvaljujem na odgovorima.
Zute tacke se pojavljuju na nekim G2 modelima, ne mora da znaci da ce se pojaviti na svim. To se desava usled pregrevanja pa se lepak kojim je zalepljen ekran "otopi" i procuri. To se ne desava samo na G2 modelima vec na svim telefonima, od Iphonova do Samsunga. Ukucaj na google "iphone yellow spot on screen" i videces da se pojavljuje od njihovih tableta preko i4 i5 itd.
Necu ti pricati koji je telefon bolji od ta 2 jer, posto sam korisnik G2, to nece biti merodavno.
G2 je odlican uredjaj za ulozen novac,ja ga koristim godinu ipo dana,prvi sam probio led ovde na forumu i odvazio se da ga kupim.
Nijedan restart,bag,ili bilo kakav pokazatelj da ima neku falinku.
Kamera je malo slabija u odnosu na konkurente,ali i za to postoji resenje.
Baterija verovatno najbolja na trzistu mobilnih telefona,telefon je izuzetno brz,ispeglan i ako ti se svidja ne treba mnogo da razmisljas.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Posto si nov ovde Kamera je ekstra kad slikas po danu. Medjutim kad slikas uvece malo sporije fokusira. E sad, postoji fix koji se ubaci u telefon i napravi da ti dobra kamera bude jos bolja i brza, na to je on mislio
Imam problem sa tastaturom.Koristim GO SMS i u podesavanjima imam sprski jezik za tastaturu cak i u aplikaciji.Znam da se trea zadrzati nprslovo S da se pojavi Š ali meni treba tastatura gde su slova sa kvacicama ili cela cirilicna.Zna li neko kao da zamenim?
Jel moze neko da mi pojasni ove informacije sa LG Phone From. Provider DEU, Provider Name - Germany, Stolen Information - NOTKOREAN, Latest firmware version D80230b_00 i imam link za taj firmware.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.