LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- filip11314
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 26. Okt 2014. 16:37
- :: Xiaomi Mi 10
Re: LG G2
Da li može ova lampice za notifikacije da se podesi da svetli za svaku aplikaciju(poruke,pozivi,whatsapp,viber) u drugoj boji?
Generalni sponzori foruma: Samsung & Apple
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
^ Preko stock aplikacije ne moze. Ali zato mozes da namestis preko neko aplikacije sa GP prodavnice 

Nisam siguran da li ima kdz noviji. Ovo je poslednji za naš D802 16 gb. Ima noviji zip, očišćeni 30e sa Vodafone mreže, instalacija kao i cloudy 3.1, isto sve.MarkoDj napisao:I da, Neneade, ja sam skinuo onu 30b verziju koju si mi ti postavio na prethodnoj stranici.. Je l to neka najstabilnija verzija ili kako vec, ili ima i neka novija?
Bolji je malo od 30b po mom mišljenju, ali je Cloudy dosta bolji od oba.
- Re_EDuCaTiON
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 26. Feb 2013. 16:30
- :: LG G7 ThinQ
Koju predlazes? I meni je isto potrebno.kutijagreha napisao:^ Preko stock aplikacije ne moze. Ali zato mozes da namestis preko neko aplikacije sa GP prodavnice
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
- filip11314
- Mobil manijak
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Treba to da bude mnogo bolje. Mada,ako si danas uzeo mob,onda je dobar rezultat 

- filip11314
- Mobil manijak
Danas sam uzeo, nisam ga ispuštao uopšte iz ruke. Wifi od 11h radi, skinuo preko 1gb podataka, konstantno na whatsapp-u.
Pri normalnoj upotrebi očekujem bar dan i po trajanja baterije.

Generalni sponzori foruma: Samsung & Apple
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Toliko ce i trajati. Baterija na ovom telefonu je odlicna. Uzivaj u uredjaju 

Hvala puno Nenade, zaista bez tvoje pomoci ne znam kako bih se snasao.
I sad samo jedna stvar maltene kad sam pohvatao kako se sta instalira i kad sam na korak od ubacivanja na fon.. je l vredi preci sa cloudy 2.1 na cloudy 3.1 ili da sacekam jos malo dok se ne isprave neke stvari, ako uopste ima sta da se ispravi? I taman usput ako mozes da mi kazes koje si nedostatke uocio na ovom romu, odnosno da li cu imati nekih problema u svakodnevnoj upotrebi( mislim pre svega na trajanje baterije, kameru i uopste bilo kakva usporenja u radu)?
I sad samo jedna stvar maltene kad sam pohvatao kako se sta instalira i kad sam na korak od ubacivanja na fon.. je l vredi preci sa cloudy 2.1 na cloudy 3.1 ili da sacekam jos malo dok se ne isprave neke stvari, ako uopste ima sta da se ispravi? I taman usput ako mozes da mi kazes koje si nedostatke uocio na ovom romu, odnosno da li cu imati nekih problema u svakodnevnoj upotrebi( mislim pre svega na trajanje baterije, kameru i uopste bilo kakva usporenja u radu)?
jel probao neko cloudy 3.2 na,VS980? ako jeste kakav je, jel bolji od stock kk? koji su bagovi?
iii jel uredu ovako da uradim
hvala
iii jel uredu ovako da uradim
idalje sam na stock romu, bojim se da ne zajebem nesto, a tel. sam kupio tek pre par danaInstall CloudyG2 3.1 for LG G2 LS980
LG G2 LS980 no Lollipop, therefore need more flash rom patch.
- You need to download files HotFixLS980, PatchBaseBandLS980, BumpBlastagatorTWRP
- Put the phone on the original rom 4.4, perform root + Recovery guided [Tutorial] Root - Recovery for LG G2 KitKat ~ LG Vinh, Nghe An
- Copy all files: Rom CloudyG2 3.1 Hotfix LS980, LS980 Baseband Patch, Bump Blastagator TWRP in phone memory.
- Boot the phone into Recovery Teamwin (AutoRec)
- Instal Blastagator TWRP Bump, then Reboot/Reboot recovery for enter TWRP Recovery Bump
- In TWRP Bump, Install Patch Baseband LS980, install finished, continue Reboot Recovery.
- Bump TWRP restarted, proceed WIPE/Advande wipe ( Full Wipe).
- Install Rom CloudyG2 3.1, note that choosing the right version of Aroma LS980.
- Install successfully, Don't select reboot system , go back to home for installation HotFix LS980.
- HotFix is installed, next install Bump Blastagator TWRP again!
- Restart the phone (Reboot System) to enjoy the rom
hvala

Poslednja izmena od Exreey u Čet, 25. Jun 2015. 21:59, izmenjeno 1 put ukupno.
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
staff, probaj tako sto ces da spustis prozorce,da iskljucis,pa ukljucis LED opet. Ne moras da ga restartujes. Meni se taj problem pojavi na G3 samo kada mi stigne nesto sa Vibera,ali ne svaki put 

Izašla je verzija 3.2 u kojoj su ispravljeni bagovi iz 3.1. Svakako bolje od stock roma, iz jednostavnog razloga olakšanog sistema. Baterija je dobra, kameru nisam nešto puno probao, čini mi se da je ista kao na stock lp, meni je to ok. Ima manjih usporenja tu i tamo, ništa strašno, ja imam oko 300 aplikacija, pa opet radi ok.MarkoDj napisao:Hvala puno Nenade, zaista bez tvoje pomoci ne znam kako bih se snasao.
Flešuj, probaj, tako ćeš najbolje videti kakav je rom.
Primetio sam kad se puni, dodje do 99% i nakon 15-20 min prebaci na 100 ili ostane tako na 99. Kad napuni do 100 onda se javi ovaj bag sa lampicom. Izgleda da brljavi ovaj lp.
Pokusacu sledeci put da ugasim i upalim led, pa javljam.
Pokusacu sledeci put da ugasim i upalim led, pa javljam.
Hvala Nenade jos jednom!
Ima li neko link odakle da skinem stock 4.4 za D802 16 GB verziju? Ukoliko mi se ne svidi cloudy 3.1 pa da mogu da vratim na fabricki kitkat?
Ja sam nasao nesto, nosi ovaj naziv Europe OPEN D80220H_00.kdz.crdownload. Je l to odgovara za moj model ili ipak treba neka druga verzija?
Ima li neko link odakle da skinem stock 4.4 za D802 16 GB verziju? Ukoliko mi se ne svidi cloudy 3.1 pa da mogu da vratim na fabricki kitkat?
Ja sam nasao nesto, nosi ovaj naziv Europe OPEN D80220H_00.kdz.crdownload. Je l to odgovara za moj model ili ipak treba neka druga verzija?
- Professional
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 26. Jul 2008. 02:53
- :: Samsung A5 (2017)
- :: Nokia 6310i
- Kontakt:
Zasto ga ne vratis na stock LP ako ti se ne svidi cloudy?
Vaša poruka sadrži 57 karaktera. Minimalni broj karaktera koji morate uneti je 60.
Vaša poruka sadrži 57 karaktera. Minimalni broj karaktera koji morate uneti je 60.
Currently at use: Samsung A5 (2017)
Currently at Stand By: Nokia 6310i V5.22, Nokia 6310i V7.00, Nokia N82 black + 8GB Kingston V31.0.016, hakovan & Ericsson R380s Smartphone (Symbian Ltd, 1998-2000)
Currently at Stand By: Nokia 6310i V5.22, Nokia 6310i V7.00, Nokia N82 black + 8GB Kingston V31.0.016, hakovan & Ericsson R380s Smartphone (Symbian Ltd, 1998-2000)
- bender_007
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 28. Sep 2014. 09:48
- :: LG G2
Exreey napisao:jel probao neko cloudy 3.2 na,VS980? ako jeste kakav je, jel bolji od stock kk? koji su bagovi?
iii jel uredu ovako da uradim idalje sam na stock romu, bojim se da ne zajebem nesto, a tel. sam kupio tek pre par dana
hvala

Probaj xdabbebov rom. On ima neke solucije koje ne dijeli s drugima(mora imati adute za rom) a i radi iskljucivo za taj model
@Professional
Ne bih ga vracao na stock LP, zato sto bih hteo da instaliram ponovo cloudy 2.1 koji je baziran na KK, ako mi se ne svidi cloudy 3.1.
Pomazite ljudi ako iko zna da li je ono odgovarajuci fajl ili ako ima neko neki link odakle da skinem Stock Kitkat za D802 16 GB.
Ne bih ga vracao na stock LP, zato sto bih hteo da instaliram ponovo cloudy 2.1 koji je baziran na KK, ako mi se ne svidi cloudy 3.1.
Pomazite ljudi ako iko zna da li je ono odgovarajuci fajl ili ako ima neko neki link odakle da skinem Stock Kitkat za D802 16 GB.