LG G2

Fabrički OS, Android, Windows, Firefox
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSFirefox OS
Odgovori
filip11314
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 26. Okt 2014. 16:37
:: Xiaomi Mi 10

Re: LG G2

Post od filip11314 »

Da li može ova lampice za notifikacije da se podesi da svetli za svaku aplikaciju(poruke,pozivi,whatsapp,viber) u drugoj boji?
Generalni sponzori foruma: Samsung & Apple

kutijagreha
Banned
Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
:: Telefon na pipanje
Kontakt:

Post od kutijagreha »

^ Preko stock aplikacije ne moze. Ali zato mozes da namestis preko neko aplikacije sa GP prodavnice :wink:

Nennad
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 23. Jan 2009. 19:01
:: LG G2

Post od Nennad »

MarkoDj napisao:I da, Neneade, ja sam skinuo onu 30b verziju koju si mi ti postavio na prethodnoj stranici.. Je l to neka najstabilnija verzija ili kako vec, ili ima i neka novija?
Nisam siguran da li ima kdz noviji. Ovo je poslednji za naš D802 16 gb. Ima noviji zip, očišćeni 30e sa Vodafone mreže, instalacija kao i cloudy 3.1, isto sve.
Bolji je malo od 30b po mom mišljenju, ali je Cloudy dosta bolji od oba.

weska88
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 18. Okt 2013. 21:59
:: iP11pro

Post od weska88 »

Koliko traje baterija na cloudy da li je bolja od. LP 5.0.2?

Re_EDuCaTiON
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 26. Feb 2013. 16:30
:: LG G7 ThinQ

Post od Re_EDuCaTiON »

kutijagreha napisao:^ Preko stock aplikacije ne moze. Ali zato mozes da namestis preko neko aplikacije sa GP prodavnice :wink:
Koju predlazes? I meni je isto potrebno.

kutijagreha
Banned
Kontakt:

Post od kutijagreha »

filip11314
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od filip11314 »

Nije loše. Ja sam zadovoljan. :)
Slika

kutijagreha
Banned
Kontakt:

Post od kutijagreha »

Treba to da bude mnogo bolje. Mada,ako si danas uzeo mob,onda je dobar rezultat :-)

filip11314
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od filip11314 »

Danas sam uzeo, nisam ga ispuštao uopšte iz ruke. Wifi od 11h radi, skinuo preko 1gb podataka, konstantno na whatsapp-u. :) Pri normalnoj upotrebi očekujem bar dan i po trajanja baterije.

kutijagreha
Banned
Kontakt:

Post od kutijagreha »

Toliko ce i trajati. Baterija na ovom telefonu je odlicna. Uzivaj u uredjaju ;-)

MarkoDj
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 01. Mar 2015. 01:16

Post od MarkoDj »

Hvala puno Nenade, zaista bez tvoje pomoci ne znam kako bih se snasao.
I sad samo jedna stvar maltene kad sam pohvatao kako se sta instalira i kad sam na korak od ubacivanja na fon.. je l vredi preci sa cloudy 2.1 na cloudy 3.1 ili da sacekam jos malo dok se ne isprave neke stvari, ako uopste ima sta da se ispravi? I taman usput ako mozes da mi kazes koje si nedostatke uocio na ovom romu, odnosno da li cu imati nekih problema u svakodnevnoj upotrebi( mislim pre svega na trajanje baterije, kameru i uopste bilo kakva usporenja u radu)?

staff
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 13. Mar 2013. 18:14
:: RN3 Pro

Post od staff »

Vec dva tri dana mi se javlja bug sa led lampicom. Nakon punjenja baterije svetli nonstop kada je ekran iskljucen i moram da ga restartujem.

Exreey
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 15. Jul 2013. 12:43
:: LG g2 vs980

Post od Exreey »

jel probao neko cloudy 3.2 na,VS980? ako jeste kakav je, jel bolji od stock kk? koji su bagovi?
iii jel uredu ovako da uradim
Install CloudyG2 3.1 for LG G2 LS980
LG G2 LS980 no Lollipop, therefore need more flash rom patch.
- You need to download files HotFixLS980, PatchBaseBandLS980, BumpBlastagatorTWRP
- Put the phone on the original rom 4.4, perform root + Recovery guided [Tutorial] Root - Recovery for LG G2 KitKat ~ LG Vinh, Nghe An
- Copy all files: Rom CloudyG2 3.1 Hotfix LS980, LS980 Baseband Patch, Bump Blastagator TWRP in phone memory.
- Boot the phone into Recovery Teamwin (AutoRec)
- Instal Blastagator TWRP Bump, then Reboot/Reboot recovery for enter TWRP Recovery Bump
- In TWRP Bump, Install Patch Baseband LS980, install finished, continue Reboot Recovery.
- Bump TWRP restarted, proceed WIPE/Advande wipe ( Full Wipe).
- Install Rom CloudyG2 3.1, note that choosing the right version of Aroma LS980.
- Install successfully, Don't select reboot system , go back to home for installation HotFix LS980.
- HotFix is ​​installed, next install Bump Blastagator TWRP again!
- Restart the phone (Reboot System) to enjoy the rom
idalje sam na stock romu, bojim se da ne zajebem nesto, a tel. sam kupio tek pre par dana
hvala :)
Poslednja izmena od Exreey u Čet, 25. Jun 2015. 21:59, izmenjeno 1 put ukupno.

kutijagreha
Banned
Kontakt:

Post od kutijagreha »

staff, probaj tako sto ces da spustis prozorce,da iskljucis,pa ukljucis LED opet. Ne moras da ga restartujes. Meni se taj problem pojavi na G3 samo kada mi stigne nesto sa Vibera,ali ne svaki put :wink:

Nennad
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 23. Jan 2009. 19:01

Post od Nennad »

MarkoDj napisao:Hvala puno Nenade, zaista bez tvoje pomoci ne znam kako bih se snasao.
I sad samo jedna stvar maltene kad sam pohvatao kako se sta instalira i kad sam na korak od ubacivanja na fon.. je l vredi preci sa cloudy 2.1 na cloudy 3.1 ili da sacekam jos malo dok se ne isprave neke stvari, ako uopste ima sta da se ispravi? I taman usput ako mozes da mi kazes koje si nedostatke uocio na ovom romu, odnosno da li cu imati nekih problema u svakodnevnoj upotrebi( mislim pre svega na trajanje baterije, kameru i uopste bilo kakva usporenja u radu)?
Izašla je verzija 3.2 u kojoj su ispravljeni bagovi iz 3.1. Svakako bolje od stock roma, iz jednostavnog razloga olakšanog sistema. Baterija je dobra, kameru nisam nešto puno probao, čini mi se da je ista kao na stock lp, meni je to ok. Ima manjih usporenja tu i tamo, ništa strašno, ja imam oko 300 aplikacija, pa opet radi ok.
Flešuj, probaj, tako ćeš najbolje videti kakav je rom.

staff
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 13. Mar 2013. 18:14
:: RN3 Pro

Post od staff »

Primetio sam kad se puni, dodje do 99% i nakon 15-20 min prebaci na 100 ili ostane tako na 99. Kad napuni do 100 onda se javi ovaj bag sa lampicom. Izgleda da brljavi ovaj lp.

Pokusacu sledeci put da ugasim i upalim led, pa javljam.

MarkoDj
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od MarkoDj »

Hvala Nenade jos jednom!
Ima li neko link odakle da skinem stock 4.4 za D802 16 GB verziju? Ukoliko mi se ne svidi cloudy 3.1 pa da mogu da vratim na fabricki kitkat?
Ja sam nasao nesto, nosi ovaj naziv Europe OPEN D80220H_00.kdz.crdownload. Je l to odgovara za moj model ili ipak treba neka druga verzija?

Professional
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 26. Jul 2008. 02:53
:: Samsung A5 (2017)
:: Nokia 6310i
Kontakt:

Post od Professional »

Zasto ga ne vratis na stock LP ako ti se ne svidi cloudy?

Vaša poruka sadrži 57 karaktera. Minimalni broj karaktera koji morate uneti je 60.
Currently at use: Samsung A5 (2017)
Currently at Stand By: Nokia 6310i V5.22, Nokia 6310i V7.00, Nokia N82 black + 8GB Kingston V31.0.016, hakovan & Ericsson R380s Smartphone (Symbian Ltd, 1998-2000)

bender_007
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 28. Sep 2014. 09:48

Post od bender_007 »

Exreey napisao:jel probao neko cloudy 3.2 na,VS980? ako jeste kakav je, jel bolji od stock kk? koji su bagovi?
iii jel uredu ovako da uradim idalje sam na stock romu, bojim se da ne zajebem nesto, a tel. sam kupio tek pre par dana
hvala :)
:) ne, nije. Mi smo svi ma d802 jer uziva najvecu podrsku(i usput to je internacionalni). Oni koji su se odlučili na jeftinija rješenja sucna zalost osudjeni na kosti koje im se bace :).
Probaj xdabbebov rom. On ima neke solucije koje ne dijeli s drugima(mora imati adute za rom) a i radi iskljucivo za taj model

MarkoDj
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od MarkoDj »

@Professional
Ne bih ga vracao na stock LP, zato sto bih hteo da instaliram ponovo cloudy 2.1 koji je baziran na KK, ako mi se ne svidi cloudy 3.1.
Pomazite ljudi ako iko zna da li je ono odgovarajuci fajl ili ako ima neko neki link odakle da skinem Stock Kitkat za D802 16 GB.

Odgovori