iPhone 3G
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 11:46
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 11:46
notifikacije sam uspeo da iskljucim...push ne znam gde se nalazi...jos manje sta je jailbroken..ne znam kako da proverim aplikacije dal rade kako treba.....i ne znam kako da instaliram sbsetings ..ipak sam ja amater za te stvari
)..ako moze neko malo opsirnije objasnjenje..hvala u svakom slucaju !:)

Zligor, da,mislio sam na iPhone 3G....3Gs bi rado uzeo ali mi je mnogo skup.3G 16Gb sam nabavio za 260 E da bi mi sad rekao da za sad nema vise nigde u Svajcarskoj iPhone-a 3G i to je sigurno 100% ,a 3GS preko prijatelja je bio 500E...mozda je dobra cena i imam kesa da ga kupim ali mi se cini da je to zaista bacanje para.Zna li se kolika ce biti cena 3GS 8Gb ,okvirno ?
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
kisinjo, iskljuchi 3G, iskljuchi push, iskljuchi notifications, iskljuci wifi, iskljuci locations, iskljuchi Edge, osvetljenje smanji na minimum kojiti je potreban za gledanje i stavi na auto, i iskljuchi bluetooth.
Sa ovime bi trebalo da si uglavnom pogasio sve. Dodushe ja wifi imam ukljuchen stalno, i baterija mi traje 2 dana sto je solidno. Mozda bih sa gasenjem i toga uspeo da produzim vek za pola dana ali mi to ne igra ulogu.
Sa ovime bi trebalo da si uglavnom pogasio sve. Dodushe ja wifi imam ukljuchen stalno, i baterija mi traje 2 dana sto je solidno. Mozda bih sa gasenjem i toga uspeo da produzim vek za pola dana ali mi to ne igra ulogu.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Kad udjes u settings to ti je 4. stavka. EDGE mozes da ubijes samo preko aplikacije SBSettings, a da bi nju instalirao prvo moras da jailbreakujes telefon. Ja sam GPRS ucmekao tako sto mi za APN stoji pogresna stvar ukucana, i onda on ne moze da se konektuje. Nije sasvim isto, ali makar ne jede kredit. A da, telefon JOS uvek posle 10 meseci koriscenja NISAM jailbreakovao, ni ja sam vishe ne znam zasto.
- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
- :: Iphone
- Kontakt:
Kisinjo,a ako hoces da ti baterija sastavi jedva jedan dan,onda isnstaliraj sms helper-koji broji karaktere u poruci dok kucas veoma dobro odradjen,i delivery report isto dobro odradjen iz cidije,ali baterija ide samo tako...
(kod mene je tako,ali ne mora i kod drugog da bude
)

iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data
Ja sam do sada koristio samo nokia telefone. Ali svi pricaju kako je iPhone ovo iPhone ono, pa reko ajd da i ja uzmem Iphone, tako da se za sad polako snalazim! Mozes li mi miodrage jos samo objasniti pojam "jailbreak"? I miodrage hvala ti jos jednom, dosta si mi pomogao, i mogu ti reci da baterija dosta duze traje!
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Andrijano, za brojach karaktera predlazem #SMS count aplikaciju, posve je free, skines iz AppStore-a. Meni prilicno dobro radi posao, jeste ponekad malo smorno, ali Boze moj. U aplikacijama za iPhoneta sam opisao aplikaciju za besplatan SMS (7 komada dnevno) uz 5 koje daje Telekom... pa to je 360 komada mesecno 
kisinjo, termin jailbreak oznacava mogucnost da na telefon instaliras tzv. 3rd party applications, programe koji nisu odobreni od strane Apple-a, a postoji gomila korisnih.

kisinjo, termin jailbreak oznacava mogucnost da na telefon instaliras tzv. 3rd party applications, programe koji nisu odobreni od strane Apple-a, a postoji gomila korisnih.