MilančeBGD napisao:znam da u Srbiji niko ne prati Apple
Nemoj bas tako, nije istina. Ovo ne kazem zbog sebe, ali znam dosta likova koji prate, ja bas i nisam pratio generalno o telefonima, a samim tim ni o appleu.
U zadnjih mesec dana sam krenuo da pratim, i nije se nista posebno promenilo od kada sam prestao da pratim.
Drago mi je sto vidim da se iPhone zajednica prosirila. Kada sam ja govorio da je ekstra (cim je izasao 2G), sve sami pametnjakovici pljuvali te nema ovo te nema ono (istina da nije imao dosta toga, ali je sve to dobio aplikacijama).
Ovih dana cu kupiti 3GS, mozda vec u nedelju... Nisam jos odlucio koju kolicinu memorije, a ni boju, ali mislim da ce biti 32GB/crna
Sto se tice pojavljivanja novog telefona, sve su jos uvek nagadjanja.
Inace, ne znam odakle vam to da iPad ne koristi isti operativni sistem kao iPhone, to nije tacno.
"The iPad is a tablet computer developed by Apple Inc. Announced on January 27, 2010, it is similar in functionality to the iPod touch, running the same operating system (iPhone OS) and almost all of the same applications."
Ovo je i potpuno logican potez, s obzirom na izbor aplikacija koje vec postoje za iPhone/iPod touch.