iPhone 3GS

iPhone (1st, 3G/S, 4/4S, 5/5C/5S, 6/6+)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
iOS
Odgovori
gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Kad kažeš zamen predpostavljam da misliš na varijantu da proda trenutni i uzme novi, a ne da prob da ga zameni kod opearatera tamo gde je isti kupljen, jer ovo drugo ne može. Neka me neko ispravi ako grešim, ali čini mi se da se situacija sa početnim cenama nije bitnije menjala još od 2G pa na ovamo, tj. da je uvek kad se tek pojavi koštao po 900+e, a kasnije padao na po 550-600 za aktuelni model. Polovni se kreću oko 350-400 ako su u odličnom stanju, pa time dolazimo na to da će prodati ovaj koji ima i doplatiti onoliko koliko je ovaj platio što je, blago rečeno :wacko: (pod uslovom da je tačna informacija da izlazi novi model (za šta ja nisam čuo, mada to ne znači da nije tako)), i moraće se pomiri sa tim da verovatno neće moći da ga otključa u prvih mesec - dva.

:)
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

Stefan33
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sub, 30. Jun 2007. 00:06

Post od Stefan33 »

Bolje onda da sad uzme polovan 3g/3gs ako je bas zapeo za iPhone jer po meni se opcija koju si naveo ne dopada/ne isplati nimalo ;)

Marko_NS
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 08. Maj 2009. 18:06

Post od Marko_NS »

Nije sigurno da izlazi novi iPhone, jer su ove godine predstavili iPad. Tako da sanse nisu tako velike. Ali, postoji mogucnost, naravno.
Neka uzme 3Gs sad, pa ce ga ogodine za 350e i dodati oko 300 8)
iPhone 4.

Mis iz roletne
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 19. Dec 2009. 00:07

Post od Mis iz roletne »

cim izlazi FW 4.0, novi model iPhone-a nije daleko...a to sto je iPad izasao nema nikakve veze sa iPhone-om.
iPhone 4 32GB white & black | iPad 32GB white | iPad 2 64GB white | New iPad white 64GB

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Izlazi 4G iPhone u Junu/Julu 90% ;) Naravno tad izlazi i 4.0 FW... iPad nema veze sa iPhone, iPad je tablet, iPhone je telefon...
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

axi
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 15. Avg 2007. 20:16

Post od axi »

Ako vam iTunes od veceras ponudi update FW na 3.1.3 ljubazno im se zahvalite :-) i nemojte raditi update, nema unlock i jailbrake za 3.1.3
Galaxy S4,iPhone 4 16 gb 5.1.1 & iPad retina

Mis iz roletne
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 19. Dec 2009. 00:07

Post od Mis iz roletne »

Pa sad nije bas tako jailbreak ima i mozes ga odraditi sa RedSn0w-om, ali jos uvek nema unlock niti ce biti.

DevTeam i Geohot se vise koncentrisu na FW 4.0, 3.1.3 je klasicno zatvaranje "rupa" u sistemu (unlock) :)

Marko_NS
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 08. Maj 2009. 18:06

Post od Marko_NS »

MilančeBGD, Mis iz roletne, FW 4.0 je bio rumor i nije se obistinio jer je planiran za apple event 27. januara i iPad je rebalo da ima aj 4.0 FW ali insead on ima 3.2
Tako da nista nije sigurno, ni 4.0 ove godine, a ni iPhone jer oni uvek u januaru predstave novi "veliki" FW na kome ce se novi iPhone bazirati, a posto sada nisu...
Videcemo. Uglavnom, na mnogim apple i iPhone forumima se polemise oko izlaska novog iPhonea,a iPad je direktno povezan sa ime jer dele isti OS. 8)
iPhone 4.

glume
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 23. Jan 2010. 20:43

Post od glume »

Dobro prenecu mu vase predloge, i kako sam zakljucio znaci da uzme sad 3gs pa sledece godine u isto vreme zameni za novi (ako izadje) uz doplatu naravno.

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Marko_NS, to je bilo nista, ja sam to znao, i na svim mogucim forumima sam rekao da nema sanse da 27. vidimo 4.0 mozemo samo da vidimo 3.1.3 i svi su me pljuvali...
iPad ima potpuno drugaciji FW koji je baziran na iPhone OS tako da on nema veze, moze sutra da dobije 4.0 FW dok ce iPhone i iPod touch izvisiti ;)

Sigurno je da 4.0FW izlazi u Junu, to je 100% sigurno jer pratim Apple godinama, znam da u Srbiji niko ne prati Apple, ali ja pratim, svaku konferenciju pratim uzivo, pa mozete da me nazovete budalom ili geek-om.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Milanče, nisi ni jedno ni drugo, već što bi rekao vitez (čuvar Grala) Indijani: You have chosen... wisely. :wink:

I ja verujem da će se nešto pojaviti u junu ili julu, ako ne i "iPhone The 4th" i novi "FW The 4th" onda bar jedno od ta dva, a do avgusta ili septembra ono što bude falilo. :)

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

MilančeBGD napisao:znam da u Srbiji niko ne prati Apple
Nemoj bas tako, nije istina. Ovo ne kazem zbog sebe, ali znam dosta likova koji prate, ja bas i nisam pratio generalno o telefonima, a samim tim ni o appleu.

U zadnjih mesec dana sam krenuo da pratim, i nije se nista posebno promenilo od kada sam prestao da pratim.

Drago mi je sto vidim da se iPhone zajednica prosirila. Kada sam ja govorio da je ekstra (cim je izasao 2G), sve sami pametnjakovici pljuvali te nema ovo te nema ono (istina da nije imao dosta toga, ali je sve to dobio aplikacijama).

Ovih dana cu kupiti 3GS, mozda vec u nedelju... Nisam jos odlucio koju kolicinu memorije, a ni boju, ali mislim da ce biti 32GB/crna

Sto se tice pojavljivanja novog telefona, sve su jos uvek nagadjanja.

Inace, ne znam odakle vam to da iPad ne koristi isti operativni sistem kao iPhone, to nije tacno.

"The iPad is a tablet computer developed by Apple Inc. Announced on January 27, 2010, it is similar in functionality to the iPod touch, running the same operating system (iPhone OS) and almost all of the same applications."

Ovo je i potpuno logican potez, s obzirom na izbor aplikacija koje vec postoje za iPhone/iPod touch.
iPhone + CX300

glume
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 23. Jan 2010. 20:43

Post od glume »

Da li neko zna, postoji li kod nas neka prodavnica koja daje 3gs na kredit, rate, odplatu ili nesto tome slicno? :?

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

glume, Kod nema zvanicnih uvoznika tog modela,stoga sumnjam da neka radnja daje na kredit il ina otplatu.Ali zato u kod nasih komsija...
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

Tacty
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 11. Feb 2010. 15:37

Post od Tacty »

postoji i kod nas neka vrsta legalnog uvoza, u radnjama koje prodaju apple racunare. kod njih je moguce kupiti sim free iphone (dakle, fabricki otkljucane), ali su cene paprene. 3gs je recimo 1000 evra. ako je nekome to ok cena, ja verujem da se kod njih moze kupiti na kredit ili nesto slicno.

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

Tacty, Jedino apple u svom apple shopu moze legalno da prodaje telefone a kod njih telefona nema...Koliko sam obavesten apple ne dozvoljava da se legalno u srbiju uvozi njihov iPhone zbog "nedostatka pojedinih zakona " ili sta vec.
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

Tacty
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 11. Feb 2010. 15:37

Post od Tacty »

dimi89 ono što znam je da se ti telefoni definitivno prodaju kod nas i da su fabrički otključani i legalni. sad, da li steve jobs zbog toga ne može da spava ne znam :) oni su opet koliko znam uvezeni iz evropskih zemalja koje imaju svoje zakone, i u kojima moraju da prodaju i otključane iphone-ove, pored onih na ugovore. cena im je zbog toga nešto veća, ali eto ko ima para i ne smeta mu cena i hoće otključan telefon može da ga kupi i kod nas.

MCone
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 24. Jan 2008. 20:03

Post od MCone »

ljudi, od ovolikog citanja, glava me zabolela i vise nista ne znam...imam 3 pitanja:
1. Koja je minimalna cena koja moze da se nadje kod nas za 3gs-a 16gb i gde treba da trazim?
2. Da li telefon ima BT?
3. Da li ima WiFi?

Hvala unapred

Zligor
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 24. Apr 2009. 17:52
:: LG Nexus 5X

Post od Zligor »

dimi89, Tacty, hendi prodaje ipone 3gs
http://www.handy.rs/list_products.php?i ... 3cc0541c19

fxgt
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 30. Jul 2008. 13:51

Post od fxgt »

malooooooooo su ga preterali sa cenom alo 1000e pa za te pare moze da se kupi mnogo bolji tel :smutny:
N73 full hacked and customized by me, 5800XM NAVY blue CFW40 by FXGT

Odgovori