Najavljen Apple iPhone!
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
- :: Iphone
- Kontakt:
E kupio sam iphone 4gb.Mogu reci da sam odusevljen,ali odmah dase ogradim kome treba smart phone,neka odmah zaobidje ovaj mob.
Od glavnih mana bi naveo:ali se unapred ogradjujem da mozda nisam nasao ,ali sam ga detaljno procesljao.
Nema izvestaj o pristigloj poruci(dr) i nema klasican inbox,sent items
Ne meri posebno i odlazne i dolaznea pozive nego ih sabira u jednom tajmeru,pa mi smeta posto sam paket do sada proveravao na osnovu odlaznih poziva.
Baterija da bi se napunila treba joj oko3sata,preko usb na kompu,posto nemam onaj prikljucak za punjac koji konvertuje na nase uticnice,a traje mi 2 dana.
Tastatura dobra i brzo se kucaju poruke,samo malo navike.
Sagovornik se dobro cuje.
Ne sme se updejtovati na noviju verziju jer bi se zakljucao.
Malo varira signal ne znam zbog cega.
Ipod je odlican i zvuk u slusalicama vrhunski
E da jedno pitanje imam pored mreze stalno mi je upaljeno neko slovo E koje ne mogu da ugasim,ako neko zna sta ono predstavlja neka kaze.
pozz
Od glavnih mana bi naveo:ali se unapred ogradjujem da mozda nisam nasao ,ali sam ga detaljno procesljao.
Nema izvestaj o pristigloj poruci(dr) i nema klasican inbox,sent items
Ne meri posebno i odlazne i dolaznea pozive nego ih sabira u jednom tajmeru,pa mi smeta posto sam paket do sada proveravao na osnovu odlaznih poziva.
Baterija da bi se napunila treba joj oko3sata,preko usb na kompu,posto nemam onaj prikljucak za punjac koji konvertuje na nase uticnice,a traje mi 2 dana.
Tastatura dobra i brzo se kucaju poruke,samo malo navike.
Sagovornik se dobro cuje.
Ne sme se updejtovati na noviju verziju jer bi se zakljucao.
Malo varira signal ne znam zbog cega.
Ipod je odlican i zvuk u slusalicama vrhunski
E da jedno pitanje imam pored mreze stalno mi je upaljeno neko slovo E koje ne mogu da ugasim,ako neko zna sta ono predstavlja neka kaze.
pozz

iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
Andrijano, kolko si platio iPhone od 4 GB?
To E bi trebalo da bude EDGE.
Sta si sve dobio uz njega od dodatne opreme?
To E bi trebalo da bude EDGE.
Sta si sve dobio uz njega od dodatne opreme?
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
- :: Iphone
- Kontakt:
Platio sam 420evra,jbg.-neko kaze mnogo neko malo
dobio sam celo pakovanje,sve je bilo zapakovano,znaci ide u pakovanju, usb kabal koji sluzi i i kao kabl za punjac,stoni punjac,slusalice i punjac klasican,ali usb kabl se kaci na punjac to je to.
I ja mislim da je edge,ali ne mogu da ga ugasim,da li to nesto utice na trajanje baterije.,a da kad pricam,to mi se E izgubi.

dobio sam celo pakovanje,sve je bilo zapakovano,znaci ide u pakovanju, usb kabal koji sluzi i i kao kabl za punjac,stoni punjac,slusalice i punjac klasican,ali usb kabl se kaci na punjac to je to.
I ja mislim da je edge,ali ne mogu da ga ugasim,da li to nesto utice na trajanje baterije.,a da kad pricam,to mi se E izgubi.
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data
Andrijano, ako sa 8800 nisi bio faca, sa ovim ćeš da budeš
Obavezno da se pojaviš na okupu da imamo i jedan uzorak za kolekciju (a i verujem da će svi hteti da ga pročačkaju, pošto obično ima slika gde skupimo sve gadgete na sto (obično je pun sto), osim ako ja uskoro ne saznam kroz koji mrak na putu od kola do kuće svaki dan prolaziš

Obavezno da se pojaviš na okupu da imamo i jedan uzorak za kolekciju (a i verujem da će svi hteti da ga pročačkaju, pošto obično ima slika gde skupimo sve gadgete na sto (obično je pun sto), osim ako ja uskoro ne saznam kroz koji mrak na putu od kola do kuće svaki dan prolaziš

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Ma koliko svi govorili da je on promasaj, da je ovo, da je ono, meni se iz dana u dan sve vise svidja... Da nemam ovu n91 8gb, koja mi zadovoljava potrebe za ekstra dizajnom i velikom memorijom, uzeo bih ga samo tako... E, sada, postavlja se pitanje da li bih ga pre uzeo nego w960, ali...
iPhone + CX300
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
ko hoce da kupi iPhone moze to da uradi i ovako:

ako moderatori dozvoljavaju da stavim na sliku i broj mobilnog ja cu staviti.
a za one koji su zainteresovani i zele broj mogu ga naci na ovoj adresi(ako neko hoce broj poslacu mu ja preko PP):
http://www.mobilnisvet.com/mobilni-malioglasi

ako moderatori dozvoljavaju da stavim na sliku i broj mobilnog ja cu staviti.
a za one koji su zainteresovani i zele broj mogu ga naci na ovoj adresi(ako neko hoce broj poslacu mu ja preko PP):
http://www.mobilnisvet.com/mobilni-malioglasi
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
gargamel4, nije, ne dajem bas toliko para za telefone... Sigurno do leta 2008 nema nista od novog telefona...
Mislim nije problem da uzmem i pet ako treba, ali bezveze je to... Bacas pare bez potrebe... Ono sto jedino koristim, a to je muzika, odlicno je i na n91, tako da sigurno necu uzeti neki od ova dva... E, sad, mozda ako me krene zelja za kamerom uzmem nesto drugo, ali sto se tice iPhona, nema nista od kupovine (kao sto rekoh do leta 2008. a tada cu videti sta sve bude...)

iPhone + CX300
Spyker....koliko je tebi dosadno u zivotu...
ajde advokatu...ima i decko usta...malo se zafrkavam, ti sve licno svatjas...mora da su te tukli roditelji kad si bio mali
madness99, sto vise prijatelja to si bogatiji
sry za off
Razmisljam da li mi je potreban od 8 gb? Ili da uznem od 4? A razlika bi bila nekih 100 do 150 $
Mada o5, nasviram mjuze 4 giga, i ostatak za filmove, slike...nije lose..
Jedino sto me nenormalno nervira je sms modul, pretvara se u chat, i nema izvestaj o dostavljenoj poruci...
ozbiljan propust....

madness99, sto vise prijatelja to si bogatiji

a bogme i paramadness99 napisao:A sta cu kad imam dosta prijatelja i drugara

sry za off
Razmisljam da li mi je potreban od 8 gb? Ili da uznem od 4? A razlika bi bila nekih 100 do 150 $
Mada o5, nasviram mjuze 4 giga, i ostatak za filmove, slike...nije lose..
Jedino sto me nenormalno nervira je sms modul, pretvara se u chat, i nema izvestaj o dostavljenoj poruci...