Najavljen Apple iPhone!

iPhone (1st, 3G/S, 4/4S, 5/5C/5S, 6/6+)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
iOS
Odgovori
madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

heh meni drugar dolazi za nekih 15 dana iz Amerike a drugi iz Kanade pa treba nesto da narucim mada razmisljam o iPod-u G6 160 gb za 290 eura :D
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

madness99, si loood? Pa naruči bre 3-4 komada i prodaj za po 100 jura više i ovaj te izađe džaba. BRE. Ići će bre ko alva za 400 jura, cccccc......... ja treba da ti dajem ideje........ :wink:

:)
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

madness99
Expert
Expert

Post od madness99 »

hehe mislio sam i na to,a gledam sada sa dostavom do Srbije kosta 500kanadskih dolara otkljucan sto i nije puno :D Samo carina problem

VladaII
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 14. Jan 2007. 09:20

Post od VladaII »

Koja carina bre...ti covece nisi nimalo inventivan....koopis lepo jedan chivas regal...i ako ti carinici zavire u torbu, a ti lepo, e pa dragi moji imam i jedan specijalan pokloncic za vas , i dadnes im skivi...:) ce prodjes ko od sale...
Apple Iphone 4S, Nexus S 16gb, Nokia E71, Nokia 7110

madness99
Expert
Expert

Post od madness99 »

a ortak mi sada ne dolazi,a odlucio sam uzimam iPod Touch sad ima da se nacekam.A ovako znam da nece biti carina al ako posalje postom bice cupavo ...

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

E kupio sam iphone 4gb.Mogu reci da sam odusevljen,ali odmah dase ogradim kome treba smart phone,neka odmah zaobidje ovaj mob.

Od glavnih mana bi naveo:ali se unapred ogradjujem da mozda nisam nasao ,ali sam ga detaljno procesljao.
Nema izvestaj o pristigloj poruci(dr) i nema klasican inbox,sent items
Ne meri posebno i odlazne i dolaznea pozive nego ih sabira u jednom tajmeru,pa mi smeta posto sam paket do sada proveravao na osnovu odlaznih poziva.
Baterija da bi se napunila treba joj oko3sata,preko usb na kompu,posto nemam onaj prikljucak za punjac koji konvertuje na nase uticnice,a traje mi 2 dana.
Tastatura dobra i brzo se kucaju poruke,samo malo navike.
Sagovornik se dobro cuje.
Ne sme se updejtovati na noviju verziju jer bi se zakljucao.
Malo varira signal ne znam zbog cega.
Ipod je odlican i zvuk u slusalicama vrhunski

E da jedno pitanje imam pored mreze stalno mi je upaljeno neko slovo E koje ne mogu da ugasim,ako neko zna sta ono predstavlja neka kaze.
pozz :)
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

Andrijano, kolko si platio iPhone od 4 GB?
To E bi trebalo da bude EDGE.
Sta si sve dobio uz njega od dodatne opreme?
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Platio sam 420evra,jbg.-neko kaze mnogo neko malo :)
dobio sam celo pakovanje,sve je bilo zapakovano,znaci ide u pakovanju, usb kabal koji sluzi i i kao kabl za punjac,stoni punjac,slusalice i punjac klasican,ali usb kabl se kaci na punjac to je to.
I ja mislim da je edge,ali ne mogu da ga ugasim,da li to nesto utice na trajanje baterije.,a da kad pricam,to mi se E izgubi.
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od kljun »

Andrijano, po meni je to ok cena.
EDGE kad ti je aktivan trosi bateriju vise nego da je neaktivan.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

VladaII
Mobil fan
Mobil fan

Post od VladaII »

Au ako si ga platio 420 evra...koliko bi kostao od 8 gb...:) Adrijano aj pitaj tog lika leba ti..

gargamel4
Expert
Expert

Post od gargamel4 »

Andrijano, ako sa 8800 nisi bio faca, sa ovim ćeš da budeš :P :P
Obavezno da se pojaviš na okupu da imamo i jedan uzorak za kolekciju (a i verujem da će svi hteti da ga pročačkaju, pošto obično ima slika gde skupimo sve gadgete na sto (obično je pun sto), osim ako ja uskoro ne saznam kroz koji mrak na putu od kola do kuće svaki dan prolaziš :D :D

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

Ma koliko svi govorili da je on promasaj, da je ovo, da je ono, meni se iz dana u dan sve vise svidja... Da nemam ovu n91 8gb, koja mi zadovoljava potrebe za ekstra dizajnom i velikom memorijom, uzeo bih ga samo tako... E, sada, postavlja se pitanje da li bih ga pre uzeo nego w960, ali...
iPhone + CX300

gargamel4
Expert
Expert

Post od gargamel4 »

Ne bi Spykere, ne bi, ali ne brinem se ja za tebe znam da ćeš kad to bude dostupno uzeti oba i biti jedini lik u gradu koji nosi 2 TS telefona :D :D :D

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od kljun »

ko hoce da kupi iPhone moze to da uradi i ovako:
Slika
ako moderatori dozvoljavaju da stavim na sliku i broj mobilnog ja cu staviti.
a za one koji su zainteresovani i zele broj mogu ga naci na ovoj adresi(ako neko hoce broj poslacu mu ja preko PP):
http://www.mobilnisvet.com/mobilni-malioglasi

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Spyker »

gargamel4, nije, ne dajem bas toliko para za telefone... Sigurno do leta 2008 nema nista od novog telefona... :wink: Mislim nije problem da uzmem i pet ako treba, ali bezveze je to... Bacas pare bez potrebe... Ono sto jedino koristim, a to je muzika, odlicno je i na n91, tako da sigurno necu uzeti neki od ova dva... E, sad, mozda ako me krene zelja za kamerom uzmem nesto drugo, ali sto se tice iPhona, nema nista od kupovine (kao sto rekoh do leta 2008. a tada cu videti sta sve bude...)
iPhone + CX300

madness99
Expert
Expert

Post od madness99 »

ma w960 je njesra u odnosu na iPhone (sigurno sto se tice izgleda) Ja sam mogao i mogu sada da ga uzmem (drug mi posalje iz Kanade ili Nemacke ili Amerike),al krece sada u Engelsku i bice ga ko blata kod nas tako da ...

VladaII
Mobil fan
Mobil fan

Post od VladaII »

au madness99, ti svuda neke prijatelje i svi ti nesto donose...pa nek donesu vec jednom....ti si mnogo neodlucan deckic..... :dry:
Apple Iphone 4S, Nexus S 16gb, Nokia E71, Nokia 7110

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Spyker »

VladaII, sto, jer mu ne verujes mozda? Evo, ja cu ti potvrditi, ko mu je doneo cx300??? I, ne mogu da mu donesu kada mu padne na pamet, oni dolaze tad i tad, a on naruci sta mu treba...

I ne vidim sta je tu lose ako razmislja sta ce da uzme, ne daje bas male pare za to...
iPhone + CX300

madness99
Expert
Expert

Post od madness99 »

pa sta cu kad sam neodlucan :oops: ma kakav cx300 ko mi je doneo N91 :D Drugar mi je sada potvrdio dolazi 20\21 oktobar iz nemacke a do tada cu naruciti svasta.A sta cu kad imam dosta prijatelja i drugara

VladaII
Mobil fan
Mobil fan

Post od VladaII »

Spyker....koliko je tebi dosadno u zivotu... 8) ajde advokatu...ima i decko usta...malo se zafrkavam, ti sve licno svatjas...mora da su te tukli roditelji kad si bio mali :lol:
madness99, sto vise prijatelja to si bogatiji 8)
madness99 napisao:A sta cu kad imam dosta prijatelja i drugara
a bogme i para :)

sry za off
Razmisljam da li mi je potreban od 8 gb? Ili da uznem od 4? A razlika bi bila nekih 100 do 150 $
Mada o5, nasviram mjuze 4 giga, i ostatak za filmove, slike...nije lose..

Jedino sto me nenormalno nervira je sms modul, pretvara se u chat, i nema izvestaj o dostavljenoj poruci... :dry: ozbiljan propust....

Odgovori