iPhone 6

iPhone (1st, 3G/S, 4/4S, 5/5C/5S, 6/6+)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
iOS
Odgovori
dachakragujevac80
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 16:44
:: Iphone 11 pro

Re: iPhone 6

Post od dachakragujevac80 »

Ajde,ajde...kiselo grožđe...:P :P :P

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

I tebe cemo na kraju izvesti na pravi put, samo se ti cerekaj :P :lol:

dachakragujevac80
Expert
Expert

aaa jok,i opet kad bi sad uzimao tel,uzeo bih gold,eventualno silver! :D :wink: :P

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

@dachakragujevac80, ma pusti ih neka uzivaju u crnim modelima, ne znaju da je zlatna najbolja [emoji3]

Inace uspesno sam instalirao iTunes i iTools i sve radi odlicno. Mislio sam da je to apple malo vise zabiberio, ali sa ovim alatima transfer fajlova odlicno radi.

@Azimuth, hvala na preporuci za WireShare, to sam takodje probao i app radi odlicno. Osim muzike transfer fajlova radi odlicno. Kada stignes slikaj case koji ti je stigao, ta cena od 20 evra ne izgleda puno, ako mi se dopadne mozda i ovaj moj obucem u taj case :)

Nego da vas pitam, ja nisam nasao u settings meniju opciju da setujem 2g/3g tj. da kada sam u dometu 3g signala telefon "hvata" taj signal a kada nisam u dometu 3g signala da koristi EDGE. Postoji opcija da se setuje 2g ili 3g a ne i jedno i drugo kao sto je na androidu.
Poslednja izmena od znemanja u Pet, 20. Feb 2015. 22:15, izmenjeno 1 put ukupno.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

Stavi ga na 3G i kada ne bude tog signala automatski ce pasti na edge...

Azimuth
Moderator
Moderator

iPhone 6

Post od Azimuth »

Pa imas 2g i 3g, s tim sto kad stavis na 3g on zapravo prebacuje sa 3g na 2g u zavisnosti od signala.
Uspeo sam nekako da skinem, na jedvite jade. Evo par slicica, ne skidam vise je dok mi ne stigne tempered glass :D
Kacim ih malo kasnije ;)

znemanja
Moderator
Moderator

Post od znemanja »

To sam i uradio, međutim par ljudi mi se žalilo da nisam dostupan, tada sam bio u Zapadnoj Srbiji i tu signal, pogotovo 3G, dosta varira. Zato sam ručno prebacio na 2G i tad je sve Ok. No, u svakom slučaju vratiću na 3G, možda je ovo bio izolovan slučaj i nešto drugo je uticalo na nedostatak mrežnog signala.

Azimuth, Jesi li ti ovaj case naručio za tvoj telefon: https://www.youtube.com/watch?v=a7z_uRYjO0
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

dachakragujevac80
Expert
Expert

Pa sta znam,lepo izgleda,ali sa njom iphone gubi od svega onog estetskog na sebi! :dry:
Doduse za vas koji imate ove crne verzije,to i ne predstavlja neki minus! :D :P

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Odliča zaštita.

znemanja
Moderator
Moderator

Post od znemanja »

Azimuth, Fino izgleda, ali džaba kada nije u zlatnoj boji :D :D :D
Nego, jel taj deo pozadi od mat plasitke ili metala?

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Haha postoji i za vas zlatne momke zuta varijanta ili pak crvena i roza :P
Case je iz dva dela, do telefona je TPU tj sa unutrasnje strane je mekani silikon a spolja tvrdi, dok je okolo taj "okvir" tj bumper plastika i tasteri metalizirani.
Uzivo skroz dobro izgleda, nije glomazno i nije ugojen telefon ;)
Signal koliko sam skontao se ne menja tj ne utice na signal :)

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
:: Samsung & Apple
:: Spajamo nespojivo :D

Post od Joxy »

1. Да ли вам је опција Find my iPhone укључена или не? Ја сам је прво укључио али сам негде чуо да то није добро јер може се десити приликом апдејта или рестора да се телефон закључа, да ли је то тачно? Сада ми је та опција искључена.
2. Што се тиче iTools и iTunes, који ви програм користите? Ако сам добро скапирао независни су један од другог, тј може се користити или један или други? И оба програма служе за све живо, од рестора преко апдејта до пребацивања слика, песама итд и комплетне синхронизације?
3. На којој сте верзији iOS-а? Мени већ нуди апдејт на 8.1.3 али мени и ова тренутна верзија делује савршено како ради. :)

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

1. Find My iPhone mi je uvek ukljucen. On se iskljucuje samo kada radis update preko iTunes-a. Zapravo ti sam program trazi da pogasis sve sigurnosne mere koje si postavio i bez toga nece raditi update. Sve u svemu, nema bojazni da ce se zakljucati ili sta vec.
2. Nisu nezavisni. iTunes je nesto poput Kies-a. On je osnova i baza, bez njega nema dalje. Dakle, oba instaliras na komp i onda se igras. Sa oba mozes raditi sve sto si naveo.
3. Ako hoces da se igras, mozes da probas JB. Jos uvek postoji samo za 8.1.2. Mi ostali smo na 8.1.3 pa nema JB za nas. Ja sam ga probao, igrao se, video sta sve tamo moze da se nadje i uradi, pa sam uradio restore i digao na 8.1.3. U sustini, nema neke razlike, vizuelno neces nista primetiti, jedino sto meni baterija kao da nesto duze drzi na 8.1.3 nego sto mi je na 8.1.2

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

i ja ne gasim tu opciju osim kada radim restore ili update... u principu ona radi samo onda kada izgubis telefon i nije ugasen, pa mi i nije nesto interesantna al' ajde...

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Ispravka, postoji neki JB za 8.1.3, preko alata pod imenom Taig, ali je samo za one koji jako dobro znaju sta rade. I mislim da je tethered.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Joxy »

Azimuth, хвала пуно на одговорима, сада је све доста јасније. [emoji3]

dachakragujevac80
Expert
Expert

Joco,kad si ti presao na iphone??? :blinky: :blinky: :blinky: Auuuuuu,pa sta je ovo? Odmah menjaj nick! :D

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Joxy »

Ник остаје. [emoji12]
Јуче сам га узео.

bata bogdan
Banned
Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
:: Huawei X2 7.0 LTE
:: Huawei M2 10.1 LTE

Post od bata bogdan »

dachakragujevac80 napisao:Pa sta znam,lepo izgleda,ali sa njom iphone gubi od svega onog estetskog na sebi! :dry:
Doduse za vas koji imate ove crne verzije,to i ne predstavlja neki minus! :D [emoji14]
Licno video kako izgleda iphone sa tom zastitom,i mogubreci da bas isto elegantno lepo izgleda,jer sama zastita jako lepo izgleda....
Huawei

Odgovori