iPhone 6
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
- dachakragujevac80
- Expert

- Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 16:44
- :: Iphone 11 pro
Re: iPhone 6
Ajde,ajde...kiselo grožđe...

- dachakragujevac80
- Expert

aaa jok,i opet kad bi sad uzimao tel,uzeo bih gold,eventualno silver!

- znemanja
- Moderator

- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
@dachakragujevac80, ma pusti ih neka uzivaju u crnim modelima, ne znaju da je zlatna najbolja [emoji3]
Inace uspesno sam instalirao iTunes i iTools i sve radi odlicno. Mislio sam da je to apple malo vise zabiberio, ali sa ovim alatima transfer fajlova odlicno radi.
@Azimuth, hvala na preporuci za WireShare, to sam takodje probao i app radi odlicno. Osim muzike transfer fajlova radi odlicno. Kada stignes slikaj case koji ti je stigao, ta cena od 20 evra ne izgleda puno, ako mi se dopadne mozda i ovaj moj obucem u taj case
Nego da vas pitam, ja nisam nasao u settings meniju opciju da setujem 2g/3g tj. da kada sam u dometu 3g signala telefon "hvata" taj signal a kada nisam u dometu 3g signala da koristi EDGE. Postoji opcija da se setuje 2g ili 3g a ne i jedno i drugo kao sto je na androidu.
Inace uspesno sam instalirao iTunes i iTools i sve radi odlicno. Mislio sam da je to apple malo vise zabiberio, ali sa ovim alatima transfer fajlova odlicno radi.
@Azimuth, hvala na preporuci za WireShare, to sam takodje probao i app radi odlicno. Osim muzike transfer fajlova radi odlicno. Kada stignes slikaj case koji ti je stigao, ta cena od 20 evra ne izgleda puno, ako mi se dopadne mozda i ovaj moj obucem u taj case
Nego da vas pitam, ja nisam nasao u settings meniju opciju da setujem 2g/3g tj. da kada sam u dometu 3g signala telefon "hvata" taj signal a kada nisam u dometu 3g signala da koristi EDGE. Postoji opcija da se setuje 2g ili 3g a ne i jedno i drugo kao sto je na androidu.
Poslednja izmena od znemanja u Pet, 20. Feb 2015. 22:15, izmenjeno 1 put ukupno.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Stavi ga na 3G i kada ne bude tog signala automatski ce pasti na edge...
- Azimuth
- Moderator

- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
iPhone 6
Pa imas 2g i 3g, s tim sto kad stavis na 3g on zapravo prebacuje sa 3g na 2g u zavisnosti od signala.
Uspeo sam nekako da skinem, na jedvite jade. Evo par slicica, ne skidam vise je dok mi ne stigne tempered glass
Kacim ih malo kasnije
Uspeo sam nekako da skinem, na jedvite jade. Evo par slicica, ne skidam vise je dok mi ne stigne tempered glass
Kacim ih malo kasnije
- znemanja
- Moderator

To sam i uradio, međutim par ljudi mi se žalilo da nisam dostupan, tada sam bio u Zapadnoj Srbiji i tu signal, pogotovo 3G, dosta varira. Zato sam ručno prebacio na 2G i tad je sve Ok. No, u svakom slučaju vratiću na 3G, možda je ovo bio izolovan slučaj i nešto drugo je uticalo na nedostatak mrežnog signala.
Azimuth, Jesi li ti ovaj case naručio za tvoj telefon: https://www.youtube.com/watch?v=a7z_uRYjO0
Azimuth, Jesi li ti ovaj case naručio za tvoj telefon: https://www.youtube.com/watch?v=a7z_uRYjO0
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- dachakragujevac80
- Expert

Pa sta znam,lepo izgleda,ali sa njom iphone gubi od svega onog estetskog na sebi!
Doduse za vas koji imate ove crne verzije,to i ne predstavlja neki minus!

Doduse za vas koji imate ove crne verzije,to i ne predstavlja neki minus!
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta

- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Odliča zaštita.
- znemanja
- Moderator

Azimuth, Fino izgleda, ali džaba kada nije u zlatnoj boji
Nego, jel taj deo pozadi od mat plasitke ili metala?
Nego, jel taj deo pozadi od mat plasitke ili metala?
- Azimuth
- Moderator

Haha postoji i za vas zlatne momke zuta varijanta ili pak crvena i roza 
Case je iz dva dela, do telefona je TPU tj sa unutrasnje strane je mekani silikon a spolja tvrdi, dok je okolo taj "okvir" tj bumper plastika i tasteri metalizirani.
Uzivo skroz dobro izgleda, nije glomazno i nije ugojen telefon
Signal koliko sam skontao se ne menja tj ne utice na signal
Case je iz dva dela, do telefona je TPU tj sa unutrasnje strane je mekani silikon a spolja tvrdi, dok je okolo taj "okvir" tj bumper plastika i tasteri metalizirani.
Uzivo skroz dobro izgleda, nije glomazno i nije ugojen telefon
Signal koliko sam skontao se ne menja tj ne utice na signal
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com

- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
1. Да ли вам је опција Find my iPhone укључена или не? Ја сам је прво укључио али сам негде чуо да то није добро јер може се десити приликом апдејта или рестора да се телефон закључа, да ли је то тачно? Сада ми је та опција искључена.
2. Што се тиче iTools и iTunes, који ви програм користите? Ако сам добро скапирао независни су један од другог, тј може се користити или један или други? И оба програма служе за све живо, од рестора преко апдејта до пребацивања слика, песама итд и комплетне синхронизације?
3. На којој сте верзији iOS-а? Мени већ нуди апдејт на 8.1.3 али мени и ова тренутна верзија делује савршено како ради.
2. Што се тиче iTools и iTunes, који ви програм користите? Ако сам добро скапирао независни су један од другог, тј може се користити или један или други? И оба програма служе за све живо, од рестора преко апдејта до пребацивања слика, песама итд и комплетне синхронизације?
3. На којој сте верзији iOS-а? Мени већ нуди апдејт на 8.1.3 али мени и ова тренутна верзија делује савршено како ради.
- Azimuth
- Moderator

1. Find My iPhone mi je uvek ukljucen. On se iskljucuje samo kada radis update preko iTunes-a. Zapravo ti sam program trazi da pogasis sve sigurnosne mere koje si postavio i bez toga nece raditi update. Sve u svemu, nema bojazni da ce se zakljucati ili sta vec.
2. Nisu nezavisni. iTunes je nesto poput Kies-a. On je osnova i baza, bez njega nema dalje. Dakle, oba instaliras na komp i onda se igras. Sa oba mozes raditi sve sto si naveo.
3. Ako hoces da se igras, mozes da probas JB. Jos uvek postoji samo za 8.1.2. Mi ostali smo na 8.1.3 pa nema JB za nas. Ja sam ga probao, igrao se, video sta sve tamo moze da se nadje i uradi, pa sam uradio restore i digao na 8.1.3. U sustini, nema neke razlike, vizuelno neces nista primetiti, jedino sto meni baterija kao da nesto duze drzi na 8.1.3 nego sto mi je na 8.1.2
2. Nisu nezavisni. iTunes je nesto poput Kies-a. On je osnova i baza, bez njega nema dalje. Dakle, oba instaliras na komp i onda se igras. Sa oba mozes raditi sve sto si naveo.
3. Ako hoces da se igras, mozes da probas JB. Jos uvek postoji samo za 8.1.2. Mi ostali smo na 8.1.3 pa nema JB za nas. Ja sam ga probao, igrao se, video sta sve tamo moze da se nadje i uradi, pa sam uradio restore i digao na 8.1.3. U sustini, nema neke razlike, vizuelno neces nista primetiti, jedino sto meni baterija kao da nesto duze drzi na 8.1.3 nego sto mi je na 8.1.2
i ja ne gasim tu opciju osim kada radim restore ili update... u principu ona radi samo onda kada izgubis telefon i nije ugasen, pa mi i nije nesto interesantna al' ajde...
- miodrage
- WP_guru

- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Ispravka, postoji neki JB za 8.1.3, preko alata pod imenom Taig, ali je samo za one koji jako dobro znaju sta rade. I mislim da je tethered.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com

Azimuth, хвала пуно на одговорима, сада је све доста јасније. [emoji3]
- dachakragujevac80
- Expert

Joco,kad si ti presao na iphone???
Auuuuuu,pa sta je ovo? Odmah menjaj nick! 
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com

Ник остаје. [emoji12]
Јуче сам га узео.
Јуче сам га узео.
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Licno video kako izgleda iphone sa tom zastitom,i mogubreci da bas isto elegantno lepo izgleda,jer sama zastita jako lepo izgleda....dachakragujevac80 napisao:Pa sta znam,lepo izgleda,ali sa njom iphone gubi od svega onog estetskog na sebi!![]()
Doduse za vas koji imate ove crne verzije,to i ne predstavlja neki minus![emoji14]
Huawei