Cvrc. Citaj pazljivo sta sam napisao.bonanza napisao:Nemoj mi reci da baterija ode posle 2g? .. Mozda sam ja glup ali stv nzm sta to toliko kosta na iPhonovima kada je baterija em aj da kazem ne bas dobra ,ekran ode dok kazes keks, stalno menjaju iOS pa pola app nece raditi posle nekog vremena msm pre svega na one 3 party app .. prave se u Kini za konta djuture mozda 2-300e a kostaju ................ne znam.
Da su lepi telefoni jesu ,ali je preterano...
Za menjanje se odnosilo na to da imas garanciju na sve pa i na opremu 2 godine. Da, posle toga ako nesto crkne iz dzepa placas popravku.
Delovi za Apple i sami uredjaji jesu skuplji ili kostaju barem jednako koliko i neki drugi brendovi, ali onaj koji ga je imao zna i zasto je toliko para dao, drugi to nece razumeti.
Baterija kod 6 je iznad proseka za uredjaje iz 2015. godine, verovao ili ne

Ekran ode? Gde ode? Pukne? Puca na svakom ako znas kako ga da bacis. Meni evo za prethodnih 16-17 godina nikada nije pukao displej na mobilnom telefonu.
Ios se menja, svakih mesec ili dva izbace neku od podverzija ali sve u cilju da uredjaji jos bolje rade. Jednom godisnje stize veci apdejt tj nova verzija iOS-a i to je to. Nadji mi neki drugi brend gde imas telefon star 5 godina koji gura trebutno aktuelni softver

Koje aplikacije nece raditi i zasto? Navedi mi konkretan primer.
I sad opet da se vratimo na pocetak ovog mog posta, svaki flagship u proizvodnji kosta otprilike koliko si naveo, pa na to dodas marketing, sve one koji su mozgali da ga naprave, transport i jos svasta nesto pa na kraju dodjes do krajnje cifre. Ip6s platis koliko bi platio i npr S6 ili Z5 ili L950 ili 6P ali dobijes ono nesto sto skontas da imas tek kad posedujes aparat. To nesto je ono zbog cega se uvek vracas ajfonu.
Da ne bude da svaki ciga svoga konka hvali, nema savrsenog telefona, pa tako ni ajfon nije savrsen, ali obavlja sve zadatke na zavidnom nivou. Kao jednu od vecih mana bih uzeo nedostatak ir porta, nfc koji ne radi kao sto radi na androidu, nemogucnost vracanja na neku prethodnu verziju iOS-a i jos neke sitnice kao sto je npr skupa dodatna originalna oprema.