iPhone 6s

iPhone (1st, 3G/S, 4/4S, 5/5C/5S, 6/6+)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
iOS
Odgovori
miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Re: iPhone 6s

Post od miodrage »

Moze i u Lumiu da se ubaci bez problema :D Jedino nece da zvoni. Ali resenje je m4r converter na netu, pa prebacis u mp3 i vozi Evindzer :D
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

vla-do
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Nov 2008. 02:06

iPhone 6s

Post od vla-do »

Baraba napisao:I za Vladu čokoladu
Jao hvala, baš volim čokoladu. [emoji3]
Sad sam na 4G-u, skinuću kad budem pri kompu. Jel ove tonove možeš ubaciti preko iTunes, ili moraš preko iTools? Ako mora preko iToolsa, šta se dešava kad ga spojim na iTunes radi bekapa, ili kad izadje nova verzija iTunesa? Utiče li to na rad iToolsa?

novak
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 04. Jan 2009. 06:09

Post od novak »

@baraba
Kako se snalazis sa 4"? Dugo si vremena koristio i tu, a i vece dijagonale. Kakav je tvoj stav?

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
:: Samsung Beleška 10
:: Široka Noklica

Post od Evindzer »

miodrage napisao:Moze i u Lumiu da se ubaci bez problema :D Jedino nece da zvoni. Ali resenje je m4r converter na netu, pa prebacis u mp3 i vozi Evindzer :D
Pa posle recite da nije guru - za čas posla nađe rešenje, i eto meni opet foruma na Lumiji. :)
Ali neću sa tim da se smaram, na Lumiji sam odavno stavio željenu melodiju za zvono.. i to celu, a ne samo 30 sekundi. ;) ;)

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

iPhone 6s

Post od Baraba »

@vlado, skini kada budeš mogao, sa dropbox imaš opciju da skidaš ceo folder, sto mislim da nema gdrive, lakse je pa sam podigao i tu. Kad skines javi da izbrišem. Otvara ih itunes, to je njegov format i njega koristi kao player. Ako nemaš dovoljno melodija, iskopaću još nešto.

@novak, uvek sam govorio da mi je najlepši 5s i najbolji telefon za kucanje. Posle note 4 displej je mali, ali prokletija odlična za brzo kucanje. Koristim ga kao drugi fon pa je na oglasu, skup mi je za drugi fon. Radi iOS ekstra, sjajno optimizovan za 5s. Sumnjam da će Android nekad ovako kliziti. I da, viber me izluđuje.

Pa. Zaboravih kako skener otisla prsta može da radi dobro, jesu najbolji na iP za mene. Gledam ovaj ženin na S6 i opet to nije nivo od 5s, a na 6 i 6s još bolji.

novak
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od novak »

Ja sam dugo koristio iP4 i bas se navikao na iOS. Trenutno sam na wp, ali razmisljam da se vrnem na iP. Nov mogu naci za 300€. Najjeftiniji iP6 mogu naci tek za 450€, a ne daju mi se tolike pare za mob, a plus iP6 me uopste ne impresionira fizicki. 5s mi je puno puno ljepsi, samo ne znam za ekran.

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

Pa jeste lepsi ali su nebo i zemlja... Nemoj ici na 5s pored 6ice, ako mozes...

novak
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od novak »

Pa nisam bas ogranicen budzetom, al nije ni mala razlika 150- 200€. Nisam bio pristalica kupovine 5s, al opet kontam nek me sluzi 2.5 godine, dosta. Vidjet cu, ne zurim.

vla-do
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od vla-do »

Baraba, ok, javiću. Znam da je to iTunes format, nego mi nije hteo (pre) uopšte ubaciti melodiju dužu od 30s, kao ne može se. Zato sam i pitao kako si ubacio u telefon. I, kako si ubacio? [emoji51]
Eh da, može čak 40s?! [emoji3] Bruko moja (ne ti, iOS)... [emoji58]

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Ubacio sam sa iTools, baš kao gore sa slike. Nekad sam koristio iTunes, to je bila navika i bio je dobar... dok nisam pohvatao šta i kako mrzeo sam sve sa apple.
Za iP i konekciju sa PC koristim iTools i CopyTrans Manager (koji pokrećem iz CopyTrans Control Center). Ta dva programa su sve što treba da budu, brzi i jednostavni, sve zavržavaju.
U CopyTrans Control Center imaš svašta za manipulaciju na iP:
Slika
Krajnje jednostavni, u CopyTrans Manager prevučeš u pacovom muziku i klikneš na update da pošalje na fon, jednostavnije za muziku nema.

vla-do
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od vla-do »

Baraba, sunce ti kalaisano, šta mi tamo ubaci od melodija. Kad nisam pao sa kompijuterske stolice. :lol: Tražio sam soluciju za postavljanje cele melodije za zvono, dao si polovično rešenje. Nije ono što sam priželjkivao, ali je svakako bolje od svega do sada. Hvala. :)
A sad briši one gluposti da još neko ne vidi. :D

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Nema na čemu, molim i drugi put :D

bachika
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 20. Feb 2006. 18:45
:: Iphone 7
:: Lenovo P780

Post od bachika »

I ja sam preko iTools-a kreirao melodiju, 50 sekundi i ubacio za zvono. Sasvim normalno je to telefon prihvatio... 8)
I moram priznati posle 5s je baterija na 6s poprilicno dobra!
Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU

Draco
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 25. Feb 2010. 13:32
:: iPhone 11
:: ???

Post od Draco »

Azimuth napisao:Ako je pukao displej, gledaj da naradis nesto sa telefonom tipa da se pomeri prednja kamera i sl., pa ce ti zameniti telefon besplatno u iStyle. Fora je u tome sto oni u iStyle na to gledaju kao kozmetiku. Nedavno je covek iz servisa pisao bas o tome.
...
Dakle, moj savet, koristi takav telefon jos neko vreme dok se ne desi (ako se desi) neki kvar i zavrsi posao besplatno.
Da se na kratko vratim na ovo. Drug Azimut i nije baš u pravu a evo i zašto:
http://appleusrbiji.blogspot.com/2016/0 ... rbiji.html

Pošto su informacije na blogu "iz prve ruke" bilo bi dobro pročitati ga prvenstveno zbog objašnjenja procedura prilikom servisiranja i reklamacije.

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Draco, naravno da je tacno ono sto sam napisao. Nisi dobar deo bloga procitao ili barem linkovao :wink:
http://appleusrbiji.blogspot.rs/2016/02 ... phone.html
Jedna do tri linije pukotine bez vidljive tačke udara. Ukoliko Vaš ekran ima ovo oštećenje, a garancija još uvek nije istekla ekran se može zameniti besplatno u garantnom roku. Ekran može imati do tri linije pukotine bez vidljive tačke udara, niti oko pukotina smeju biti dodatne sitne pukotine.
Na jednom drugom forumu je pisao momak na cijem je telefonu pukao displej (taj beli telefon iz bloga), njemu se autor bloga obracao i sa njim imao prepisku i lepo mu je rekao da je ta pukotina kozmetika i da bi mu zamenili telefon potpuno besplatno u garantnom roku samo ukoliko bi imao neki drugi defekt. Drugim recima mu je rekao bas ono sto sam ovde napisao a ti citirao, jer jelte ne sme da mu kaze da uradi nesto sa telefonom. Epilog price je da je taj decko odneo telefon u, ako se dobro secam, Nemacku u Apple Store i tamo su mu naplatili zamenu ekrana jer je insistirao na zameni bez da je imao bilo kakav drugi kvar.

Draco
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 25. Feb 2010. 13:32
:: iPhone 11
:: ???

Post od Draco »

E to je vec druga stvar, ta "klauzula" do tri linije... Nisam vidio sliku tako da nisam znao o kakvom se slučaju radi ali da je ekran stradao od direktnog udara onda bez obzira na pomjerenu kameru ne bi mogao biti besplatno zamijenjen. To je bila moja poenta. Malo smo nedorečeni bili :)

slobodan011
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 24. Mar 2016. 21:54
:: ajfon 6s
:: HTC evo3D

Problem sa kontaktima

Post od slobodan011 »

Pre nekoliko dana sam kupio telefon. Uneo sam rucno kontakte i sad vidim da su se izgubili negde, ostalo desetak samo. Zna li neko sta je moglo da se desi?

Hvala unapred :)

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

Kako mogu da nestanu? Kako si ih uneo u imenik?

slobodan011
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 24. Mar 2016. 21:54
:: ajfon 6s
:: HTC evo3D

Post od slobodan011 »

Uneo ih rucno posto nikako nisam mogao da ih ubacim sa HTC-a. Citao sam ovde razne savete, od onog da ih posaljem na mejl do iTunesa, cak sam probao i sa AnyTrans, nije islo.
Prosto nestali, ostalo desetak kontakta, neke i nisam bio uneo, a kako to djavo ce ga znati. :) Nestali su kontakti i iz Vibera, ostala dva.
Gledao sam u iCloudu, tamo nema nista, a to sam instalirao tek veceras na racunar, nalog za iCloud sam otvorio pre dva, tri dana, cini mi se da sam kao nesto sinhronizovao telefon sa tim, ali posle toga je jos bilo kontakata u imeniku.

Izgleda da se moram oprostiti od imenika i ponovo traziti sve brojeve. :)

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Pa zar ti na HTC-u nisu bili sinhronizovani sa gmail-om? Ako jesu, unesi svoj gmail nalog i mora da ih povuce.
Inace nemam predstavu kako su ti nestali kontakti.

Odgovori