Nokia N70

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

imam jedno pitanje
kada se uključi prijem poruka na mem karticu zašto kada šaljem na n70 fajlove video poca veza za BT pa moram uključi isključi dok na primer sa isitim fajlovima i porukama na mem moba ne pravi probleme
fon je n70me na koji šaljem
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

pilgrim
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 11. Avg 2006. 00:22

Post od pilgrim »

Ocigledno softverski problem. Ja imam n70 vec dugo, preneo sam vec gigabajte preko bluetooth-a, uvek mi je podesen fon tako da poruke prima na mem. karticu,i nikad mi se takav problem nije javio. Imam verziju sw 5. 0638.
Nemojte mi slati PP - ne posecujem vise ovaj forum!

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

I ja imam već dugo n70...meni je podešeno da mi poruke stižu na memoriju telefona ali nije uvek tako...i kad su poruke bile na memorijskoj kariici nisam imala problem kao VeNoM...Možda su stare verzije firmwarea u tim telefonima?
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od VeNoM »

mislim da je firmware na tom telefonu onaj najnoviji.inače fon je iz telekoma tako da SW ne može da zeza.sve radi ali kada se uključi mem kartica i poruke hoće da koči BT
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

VeNoM, a koja kartica je u pitanju? Koji proizviođač i kog je kapaciteta? Kingston 1GB?? Sve govori da je kartica u pitanju...A jesi probao sa nekom drugom MMC karticom?
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od VeNoM »

Ninolina, kartica koja dolazi uz njega znači fabrička.nisam hteo čoveku da čačkam po fonu i da mu vadim karticu iako je sa strane da se možda ne bi ''ljutio''

Noki@ f@n
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 04. Jul 2007. 21:10

Post od Noki@ f@n »

Pozdrav svima, kupio sam Nokiu N70 pre nedelju dana, i mogu reci da sam odusevljen. Mnogo dobar fon, ali imam pitanje:

Da li neko zna neki besplatan full program za pravljenje tema za N70?
Hvala unapred :)

zare1
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 05. Jul 2007. 19:49

Post od zare1 »

Imam jedno pitanje. kupio sam ovaj telefon i on je skinut sa TIM mreze.
Desava mi se da kada na primer saltam izmedju poruka u inboxu pojavi se na trenutak neka bela linija na ekranu i nestane. Znaci kada kliknem kursor na primer desno na da predjem u neku drugu poruku bljesne ta bla linija pre nego sto se pojavi nova poruka. ILi kada na primer izlazim iz menija na onaj osnovni ekran gore pre nego sto se pojavi m:ts isto blesne ta linija.
E sad do cega to moze da bude? Lik mi u toj radnji trvdi da je telefom opterecen ali on je nov bez ikakvih prograna instaliran, sa osnovnom karticom od 64 MB koja ima 48 MB prazno.
Sta da radim?

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

zare1, jesi li menjao temu? Verovatno je u pitanju čisto softversko seckanje prilikom promene sadržaja ekrana. Koja je verzija firmvera, ne bi bilo loše da se otarasiš tog TIM-ovog softvera.

vostezmaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pon, 11. Sep 2006. 01:20
Kontakt:

Post od vostezmaj »

Miškoni, -Pa to za tim-ov softver i nije potrebno.Ja imam vec 6 meseci taj soft. i nije mi nista do sada zasmetalo na njemu,a skoro sam uzeo 1gb karticu i radi isto kao sa 64mb,a vise od pola mi je popunjeno...
Opel Klub Serbia
Nokia X6 16gb

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

vostezmaj, ma ok je to, nego možda mu je stariji firmver, pa ako ga već menja - zašto da ne ubaci čistu varijantu. :wink:

zare1
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 05. Jul 2007. 19:49

Post od zare1 »

firmware je verzija 5.0638.3.0.1
Inace menjao sam teme i secka na svim temama, i to najvise kad treba da predje u prazan ekran.
Bio sam kod prodavca i kod nekih servisera i uglavnom misle da to nije bitno ali oni prodaju te telefone????
Da li lifetimer moze da se vrati na nulu kako bi znao dal je nov pomocu njega.

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Moze lifetimer da se vrati na nulu,imam i ja te potrebne fajlove,ali nije nesto sto se tako cesto radi,i povrh svega taj softver koji je bas star ne mora uopste NISTA da znaci kao reper o starosti telefona,jer mislim da TIM mreza nema noviji softver od te verzije!
Mada se mozda N70 i ne proizvodi vise,ne bi me iznenadilo posto su izasli naslednici pa ako si je bas skoro kupio... mozda je cackan i prepravljan da izgleda nov,flesuj ti to za svaki slucaj na najnoviju verziju i uzivaj,jedna od prednosti ce ti biti duze trajanje baterije,TIM verzije pate od toga pomalo,mada N70 i nema neku autonomiju ionako!!
Pozdrav 8)

markosvaba
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 26. Jun 2007. 18:33

Post od markosvaba »

E ovako mene interesuje ocu da kupim ovaj fon crni ne ME nego obican n70crni pa me interesuje koji da uzmem da li tim itd ne razumem se bas u nokiu sta pise ali npr kada uzmimam tel uglavnom SE gledam da je quick Share

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

markosvaba, a sto ne bi uzeo ME,ipak sa njim u paketu ti ide 1gb kartica, i manje vise svi su cisti,tj nisu ni sa jedne mreze...
Ali ako bas hoces da nije ME,uzmi slobodno sa TIM,jer on nema nikakva ogranicenja,u meniju ima TIM ikonicu i multimedia key mu ima oznaku tim-a,a sto se tice menija lako ces to resiti flashom
D500&E71

Njegovan
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 28. Jun 2007. 17:43

Post od Njegovan »

E, sada da i ja pitam nesto slicno kao ovo gore pitanje. Razmisljam da kupim sebi N70, ali primjetio sam da u vecini mobil sopova (u Banja Luci) na njemu pise VODAFON znaci da je sa te mreze. Pa me interesuje da li to necemu skodi sto je sa mreze VODAFON ili sa bilo koje druge? :unsure:

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

Njegovan, Bilo je bar 10 x priče o tome.
Nema veze ako ti ne smeta nalepnica-oznaka mreže .
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

Njegovan
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 28. Jun 2007. 17:43

Post od Njegovan »

Izvinjavam se, ali nisam bas pratio sve jer sam nov. :oops:
Znaci da ne obracam paznju na to sta pise na telefonu. :)

Dobio sam informaciju da telefon koji je na primjer od Vodafona ne može da zvoni u MP3 formatu???? Da li je to tačno?

vostezmaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pon, 11. Sep 2006. 01:20
Kontakt:

Post od vostezmaj »

Ljudi,malo pre sam pazario sluske hs-23.Mogu reci da su super,i pre sam pominjao da sam isprobavao te,ali nisam bio odusevljen.Ali sam shvatio u cemu je fora,ja sam ih probao bez onih sundjercica,i onda su mi ispadale iz usiju,i nisu lepo lezale.Sad sam im stavio te sundjercice,i mogu reci da su stvarno super,iste su jacine kao hs-3 ali zato imaju cistiji zvuk i jaci bass.Sve u svemu extra sam prosao,pogotovo za pare koje sam dao...
Opel Klub Serbia
Nokia X6 16gb

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

vostezmaj, korišćenje slušalica bez tih sunđerčića je kao kad bi vozio svog Opela na felnama, ljude mrzi da navlače jer je odvojeno upakovano, a to se podrazumeva :wink: AKO ti je hs23 super, probaj da čuješ i neke obične sluške uz adapter, biće ti još 2 puta super :)
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

Odgovori