Nokia N70
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
imam jedno pitanje
kada se uključi prijem poruka na mem karticu zašto kada šaljem na n70 fajlove video poca veza za BT pa moram uključi isključi dok na primer sa isitim fajlovima i porukama na mem moba ne pravi probleme
fon je n70me na koji šaljem
kada se uključi prijem poruka na mem karticu zašto kada šaljem na n70 fajlove video poca veza za BT pa moram uključi isključi dok na primer sa isitim fajlovima i porukama na mem moba ne pravi probleme
fon je n70me na koji šaljem
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
I ja imam već dugo n70...meni je podešeno da mi poruke stižu na memoriju telefona ali nije uvek tako...i kad su poruke bile na memorijskoj kariici nisam imala problem kao VeNoM...Možda su stare verzije firmwarea u tim telefonima?
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Imam jedno pitanje. kupio sam ovaj telefon i on je skinut sa TIM mreze.
Desava mi se da kada na primer saltam izmedju poruka u inboxu pojavi se na trenutak neka bela linija na ekranu i nestane. Znaci kada kliknem kursor na primer desno na da predjem u neku drugu poruku bljesne ta bla linija pre nego sto se pojavi nova poruka. ILi kada na primer izlazim iz menija na onaj osnovni ekran gore pre nego sto se pojavi m:ts isto blesne ta linija.
E sad do cega to moze da bude? Lik mi u toj radnji trvdi da je telefom opterecen ali on je nov bez ikakvih prograna instaliran, sa osnovnom karticom od 64 MB koja ima 48 MB prazno.
Sta da radim?
Desava mi se da kada na primer saltam izmedju poruka u inboxu pojavi se na trenutak neka bela linija na ekranu i nestane. Znaci kada kliknem kursor na primer desno na da predjem u neku drugu poruku bljesne ta bla linija pre nego sto se pojavi nova poruka. ILi kada na primer izlazim iz menija na onaj osnovni ekran gore pre nego sto se pojavi m:ts isto blesne ta linija.
E sad do cega to moze da bude? Lik mi u toj radnji trvdi da je telefom opterecen ali on je nov bez ikakvih prograna instaliran, sa osnovnom karticom od 64 MB koja ima 48 MB prazno.
Sta da radim?
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
zare1, jesi li menjao temu? Verovatno je u pitanju čisto softversko seckanje prilikom promene sadržaja ekrana. Koja je verzija firmvera, ne bi bilo loše da se otarasiš tog TIM-ovog softvera.
● PRAVILA FORUMA ●
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
vostezmaj, ma ok je to, nego možda mu je stariji firmver, pa ako ga već menja - zašto da ne ubaci čistu varijantu. 

● PRAVILA FORUMA ●
firmware je verzija 5.0638.3.0.1
Inace menjao sam teme i secka na svim temama, i to najvise kad treba da predje u prazan ekran.
Bio sam kod prodavca i kod nekih servisera i uglavnom misle da to nije bitno ali oni prodaju te telefone????
Da li lifetimer moze da se vrati na nulu kako bi znao dal je nov pomocu njega.
Inace menjao sam teme i secka na svim temama, i to najvise kad treba da predje u prazan ekran.
Bio sam kod prodavca i kod nekih servisera i uglavnom misle da to nije bitno ali oni prodaju te telefone????
Da li lifetimer moze da se vrati na nulu kako bi znao dal je nov pomocu njega.
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
Moze lifetimer da se vrati na nulu,imam i ja te potrebne fajlove,ali nije nesto sto se tako cesto radi,i povrh svega taj softver koji je bas star ne mora uopste NISTA da znaci kao reper o starosti telefona,jer mislim da TIM mreza nema noviji softver od te verzije!
Mada se mozda N70 i ne proizvodi vise,ne bi me iznenadilo posto su izasli naslednici pa ako si je bas skoro kupio... mozda je cackan i prepravljan da izgleda nov,flesuj ti to za svaki slucaj na najnoviju verziju i uzivaj,jedna od prednosti ce ti biti duze trajanje baterije,TIM verzije pate od toga pomalo,mada N70 i nema neku autonomiju ionako!!
Pozdrav
Mada se mozda N70 i ne proizvodi vise,ne bi me iznenadilo posto su izasli naslednici pa ako si je bas skoro kupio... mozda je cackan i prepravljan da izgleda nov,flesuj ti to za svaki slucaj na najnoviju verziju i uzivaj,jedna od prednosti ce ti biti duze trajanje baterije,TIM verzije pate od toga pomalo,mada N70 i nema neku autonomiju ionako!!
Pozdrav

- markosvaba
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 26. Jun 2007. 18:33
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
markosvaba, a sto ne bi uzeo ME,ipak sa njim u paketu ti ide 1gb kartica, i manje vise svi su cisti,tj nisu ni sa jedne mreze...
Ali ako bas hoces da nije ME,uzmi slobodno sa TIM,jer on nema nikakva ogranicenja,u meniju ima TIM ikonicu i multimedia key mu ima oznaku tim-a,a sto se tice menija lako ces to resiti flashom
Ali ako bas hoces da nije ME,uzmi slobodno sa TIM,jer on nema nikakva ogranicenja,u meniju ima TIM ikonicu i multimedia key mu ima oznaku tim-a,a sto se tice menija lako ces to resiti flashom
D500&E71
- vostezmaj
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pon, 11. Sep 2006. 01:20
- Kontakt:
Ljudi,malo pre sam pazario sluske hs-23.Mogu reci da su super,i pre sam pominjao da sam isprobavao te,ali nisam bio odusevljen.Ali sam shvatio u cemu je fora,ja sam ih probao bez onih sundjercica,i onda su mi ispadale iz usiju,i nisu lepo lezale.Sad sam im stavio te sundjercice,i mogu reci da su stvarno super,iste su jacine kao hs-3 ali zato imaju cistiji zvuk i jaci bass.Sve u svemu extra sam prosao,pogotovo za pare koje sam dao...
Opel Klub Serbia
Nokia X6 16gb
Nokia X6 16gb
vostezmaj, korišćenje slušalica bez tih sunđerčića je kao kad bi vozio svog Opela na felnama, ljude mrzi da navlače jer je odvojeno upakovano, a to se podrazumeva
AKO ti je hs23 super, probaj da čuješ i neke obične sluške uz adapter, biće ti još 2 puta super 

zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm