Nokia N70

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
Njegovan
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 28. Jun 2007. 17:43

Post od Njegovan »

zeens, Мораћи поставити па да видите гдје се то изгребало. Али ипак је телефон са мреже, па не бих рекао да је Кинеска маска. Има и лого на маски. :dry:
МТЕЛ - СРПСКА МРЕЖА У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

Znaci najbolje je prosao onaj ko je uzeo n70 sa TIM mreze, to 100% nije falsh maska cim ima logo operatera, ipak ima neka korist od telefona sa mreze.
5130+Koss the plug....

v_slobo
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 27. Avg 2007. 12:08

Post od v_slobo »

Njegovan, da bi vidio jeli ti maska original ima jedan broj oklopa tj one nalepnice mora da odgovara imei telefona, pa vidi jeli maska original :wink: 8)

Njegovan
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Njegovan »

v_slobo, Нисам то гледао. Провјерићи.
Masterokrata, Па и овај мој је са ВОДАФОНА ево постављам слику. Најбоље се види гдје је огуљен са лијеве стране. Заокружио сам.
Slika

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

Njegovan, pa dobro moze i original maska da se izguli zar ne? To se izlizalo od dzepa, sasvim normalno ako fon nosis u dzepu, mozda bi trebao da razmislis o nekoj futroli za kais, nije mnogo primetna a oslobadja dzepove i ne guli telefon.
5130+Koss the plug....

Njegovan
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Njegovan »

Masterokrata, Може бити да је и то. Али некако не волим футроле. Изгледају ми сељачко. :D

codejan
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 08. Okt 2006. 12:46

Post od codejan »

Zna li ko kako se na n70 podešava deafult AP? Sa m routerom i gnubox-om sam podesio bluetooth kao primarni AP i ne znam način na koji bih mogao da povratim da GPRS bude primarni AP.

ili ne bih ni hteo da menjam deafult AP da je BT, ako će gnubox automatski da prebaci na GPRS kad izađem iz dometa.

Gerila
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 19. Avg 2007. 22:13

Post od Gerila »

Uh...kupio sam N70.Vec dva dana,a imam probleme sa snalazenjem.Imao sam SE,pa mi sad malo neobicno.
Telefon je crn tj.TIM-ov.Verzija softwera 5.0638.3.0.1 RM-84.Videcu dal da ga menjam.

Problemi...pa ovo za tastaturu da se pali kad hoce,mada vidim kazete da tako treba.Dalje,pojavljuju mi se neke linije kad pisem SMS il radim nesto u kontaktima.Mislim da se jos neko zalio na to,al ne znam koja je strana :(
Takodje secka mi video kad je prebacen na karticu da snima.Al kad se pusta posle,sve je OK.

I jel nosite imate neku masku il nesto slicno.Ja ga nosim u dzepu, pa me strah da se ne izgrebe ekran,il oguli boja.

Njegovan
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Njegovan »

Мишкони брате, хајд реци ми ако знаш да ли може већа сличица да се стави када те неко зове? Мислим на ону сличицу када ставиш за неки број.

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

contacts>(nađeš koji hoćeš)options>edit>optons>add thumbnail.

A ako hoćeš veću sliku (mislim da je uglavnom preko celog ekrana) onda ovde

Njegovan
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Njegovan »

gargamel4, Ма, успјео сам ја малу сличицу да добијем када ме тај број позива. Значи када ме неко зове појави ми се али мала скроз сличица па сам мислио јел неко зна како се може повећати?

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

Njegovan, postoji program i zove se Smartphoneware Best Full Screen Caller v2.04
Taj program stavlja slku od onog ko te zove preko celog ekrana.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

Diamondz
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 11. Sep 2007. 04:00

Post od Diamondz »

POZ svima. Da se i ja prikljucim ovom forumu posto vec 3 meseca imam N70. 4 godine imam 3650 i mislim da znam sa symbian-om, ali o ovom N70 nisam mogao da nadjem podatak (ili mi slusalice ne rade dobro, inace su HS-23 a imam i neke Kung Fu) da li je izlaz na telefonu stereo? Ni kad slusam radio ni kada koristim neki player nije stero zvuk. Answer, please.:cry:

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

Diamondz, očigledno si nov.
Postoji opcija "Traži" na forumu
DA, N70 ima stereo izlaz.
Koristi originalni player i nema problema.
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

vostezmaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pon, 11. Sep 2006. 01:20
Kontakt:

Post od vostezmaj »

Diamondz, Naravno da je stereo.Ja bi ti preporucio da koristis power mp3 ja sa njim nikad nisam imao problema a i ima eqvilajzer tako da razbija koliko je glasno,pogotovo na hs-23,i ja sam ih skoro uzeo i prezadovoljan sam...
Opel Klub Serbia
Nokia X6 16gb

Knele
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 06. Sep 2007. 14:33

Post od Knele »

ljudi imam problema sa telefonom ako mi neko moze pomoc neka mi se javi moj telefon N70 kada hocu da ukljucim bluetooth izbaci mi gresku unable to perform bluetooth molim vas za pomoc

Monster
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 10. Sep 2007. 15:11

Post od Monster »

da li moze neko da mi kaze koja je razlika izmedju nokie N70 i N70 music edition.Znam samo da je razlika u ceni,ova music je nesto skuplja.....

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

Monster sluske koje se dobijaju, crno kuciste koje nema natpis tim umts i sl, 1gb nokia, i malo drugaciji SW koji se razlikuje po tome sto ima 2 dodatne teme.a ako kupis u telekomu dobijas i autopunjac
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Monster
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 10. Sep 2007. 15:11

Post od Monster »

Na mom pise TIM ali sam ga merio i dimenzije odgovaraju Music Edition-u posto je on malo manji od obicne N70....Inace je moj crne boje...

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

taj iz TIMa je običan samo je crn i to je to.voleo ti to ili pak ne.brojni prodaju baš ovo čudo kao ME.a i umesto one note ima i slovo ako se ne varam
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Odgovori