Nokia N70
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
Uh...kupio sam N70.Vec dva dana,a imam probleme sa snalazenjem.Imao sam SE,pa mi sad malo neobicno.
Telefon je crn tj.TIM-ov.Verzija softwera 5.0638.3.0.1 RM-84.Videcu dal da ga menjam.
Problemi...pa ovo za tastaturu da se pali kad hoce,mada vidim kazete da tako treba.Dalje,pojavljuju mi se neke linije kad pisem SMS il radim nesto u kontaktima.Mislim da se jos neko zalio na to,al ne znam koja je strana
Takodje secka mi video kad je prebacen na karticu da snima.Al kad se pusta posle,sve je OK.
I jel nosite imate neku masku il nesto slicno.Ja ga nosim u dzepu, pa me strah da se ne izgrebe ekran,il oguli boja.
Telefon je crn tj.TIM-ov.Verzija softwera 5.0638.3.0.1 RM-84.Videcu dal da ga menjam.
Problemi...pa ovo za tastaturu da se pali kad hoce,mada vidim kazete da tako treba.Dalje,pojavljuju mi se neke linije kad pisem SMS il radim nesto u kontaktima.Mislim da se jos neko zalio na to,al ne znam koja je strana

Takodje secka mi video kad je prebacen na karticu da snima.Al kad se pusta posle,sve je OK.
I jel nosite imate neku masku il nesto slicno.Ja ga nosim u dzepu, pa me strah da se ne izgrebe ekran,il oguli boja.
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
Njegovan, postoji program i zove se Smartphoneware Best Full Screen Caller v2.04
Taj program stavlja slku od onog ko te zove preko celog ekrana.
Taj program stavlja slku od onog ko te zove preko celog ekrana.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
POZ svima. Da se i ja prikljucim ovom forumu posto vec 3 meseca imam N70. 4 godine imam 3650 i mislim da znam sa symbian-om, ali o ovom N70 nisam mogao da nadjem podatak (ili mi slusalice ne rade dobro, inace su HS-23 a imam i neke Kung Fu) da li je izlaz na telefonu stereo? Ni kad slusam radio ni kada koristim neki player nije stero zvuk. Answer, please.

- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
Monster sluske koje se dobijaju, crno kuciste koje nema natpis tim umts i sl, 1gb nokia, i malo drugaciji SW koji se razlikuje po tome sto ima 2 dodatne teme.a ako kupis u telekomu dobijas i autopunjac
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!