Nokia 6230 - ispao telefon, melodije prave problem?

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Slika je ok, nije kao na tom sajtu...
A sto se tice Ludakovog potpisa... trebalo bi da pise: Postao sam SE fan. Konacno sam normalan :mrgreen: :mrgreen:
Poslednja izmena od Akki u Pet, 11. Feb 2005. 02:07, izmenjeno 1 put ukupno.
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

Lucky
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 04. Feb 2005. 16:51

Post od Lucky »

E hvala svima, puno... Izgleda da cu i morati nekako da ga sama isprobam... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ludak
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 07. Avg 2004. 17:15

Post od Ludak »

I ako sama probaš, obavezno se poiggraj sa kamerom, videćeš da je ekran strava, ali one sličice/animacije koje se dobijaju sa fonom su skorz sive... :mrgreen:
U susret novim izazovima...

popste
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 12. Dec 2003. 09:48

Post od popste »

Hehehehehe.

Ludak je stvarno promenio potpis...HEHEHEHE :mrgreen:

Inace, i ja sam postao se fan, od kad sam kupio s700 u p910, moje misljenje se mnoooogoooo promenilo pre svega o nokiji. Shvatio sam da su njihovi telefoni kvalitetni, ali je se napredniji, i to govorim iz licnog iskustva.

A sto se boja na 6230 tice, cuo sam da je ekran super i video sam ga 100 puta, ali vec sam negde napisao mana je tix 128x128 pixela sto je dosta slabo, inace boje izgledaju zivo, i 6230 ima mnogo bolji ekran od predhodnih s40 telefona.

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

Ma ekran je jako mali, gotovo nepodnosljivo(za mene) ali je prikaz super, samo pazi da ga ne izgrebes, moja ortakinja ga je izgrebala(mislim na ekran :lol: ) i mnogo je ruzno, vidi se mnogo...

heheheh, ne mogu da verujem da je promenio potpis... :mrgreen: :mrgreen:
sta je bre ovo ljudi, svi postaju fanovi SE, a lepo sam pricao... :mrgreen: :mrgreen:
a popste nije fer, sad cu ja da stavim sve svoje telefone u potpis... i qpio si P910, smrc a ja imam jos uvek samo P900, cale mi ne da da kupim :(

popste
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 12. Dec 2003. 09:48

Post od popste »

Postoji i resenje za ekran ako se izgrebe. Ima da se nadje u bilo kojem boljem servisu, ali je cena dosta velika oko 50e, zato je ipak bolje da cuvas :)

A to za fanove se-a, ima ih sve vise, jeste SE trenutno tek na 6 mestu, ali ce na kraju 2005 biti na 3 najmanje. A ovaj p910, to je aviooon od telefona, uzas. Jedina mana mu je losa kamera, ali za to imam s700 i moj olympus :mrgreen:

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

da, ja kada sam cuo koliko mi trazi da mi sredi ekran( 3500) na t610, samo sam se nasmejao i rekao hvala dovidjenja... mozda bih to radio na nekom skupljem modelu ali ovako ne...
tako da bolje da se cuvaju ekrani...

hehe, pa i to su moje prognoze... ako izadju svi modeli za koje sam ja cuo da ce izaci, eto SE na trecem mestu sigurno a za 2-3 godine ce biti jako blizu nokie :mrgreen: znam ima cale P910... ja ga molim i qkam non stop da qpim i ja ali mi ne da... verovatno cu uzeti novi SE smartfon kad izadje...
hehe, ja sam poklonik canona sto se tice digitalaca... :wink:

Odgovori