A sto se tice Ludakovog potpisa... trebalo bi da pise: Postao sam SE fan. Konacno sam normalan
Nokia 6230 - ispao telefon, melodije prave problem?
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Slika je ok, nije kao na tom sajtu...
A sto se tice Ludakovog potpisa... trebalo bi da pise: Postao sam SE fan. Konacno sam normalan

Poslednja izmena od Akki u Pet, 11. Feb 2005. 02:07, izmenjeno 1 put ukupno.
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...
-
popste
- Mobil poznavalac

- Pridružio se: Pet, 12. Dec 2003. 09:48
Hehehehehe.
Ludak je stvarno promenio potpis...HEHEHEHE
Inace, i ja sam postao se fan, od kad sam kupio s700 u p910, moje misljenje se mnoooogoooo promenilo pre svega o nokiji. Shvatio sam da su njihovi telefoni kvalitetni, ali je se napredniji, i to govorim iz licnog iskustva.
A sto se boja na 6230 tice, cuo sam da je ekran super i video sam ga 100 puta, ali vec sam negde napisao mana je tix 128x128 pixela sto je dosta slabo, inace boje izgledaju zivo, i 6230 ima mnogo bolji ekran od predhodnih s40 telefona.
Ludak je stvarno promenio potpis...HEHEHEHE
Inace, i ja sam postao se fan, od kad sam kupio s700 u p910, moje misljenje se mnoooogoooo promenilo pre svega o nokiji. Shvatio sam da su njihovi telefoni kvalitetni, ali je se napredniji, i to govorim iz licnog iskustva.
A sto se boja na 6230 tice, cuo sam da je ekran super i video sam ga 100 puta, ali vec sam negde napisao mana je tix 128x128 pixela sto je dosta slabo, inace boje izgledaju zivo, i 6230 ima mnogo bolji ekran od predhodnih s40 telefona.
Ma ekran je jako mali, gotovo nepodnosljivo(za mene) ali je prikaz super, samo pazi da ga ne izgrebes, moja ortakinja ga je izgrebala(mislim na ekran
) i mnogo je ruzno, vidi se mnogo...
heheheh, ne mogu da verujem da je promenio potpis...
sta je bre ovo ljudi, svi postaju fanovi SE, a lepo sam pricao...
a popste nije fer, sad cu ja da stavim sve svoje telefone u potpis... i qpio si P910, smrc a ja imam jos uvek samo P900, cale mi ne da da kupim
heheheh, ne mogu da verujem da je promenio potpis...
sta je bre ovo ljudi, svi postaju fanovi SE, a lepo sam pricao...
a popste nije fer, sad cu ja da stavim sve svoje telefone u potpis... i qpio si P910, smrc a ja imam jos uvek samo P900, cale mi ne da da kupim
-
popste
- Mobil poznavalac

- Pridružio se: Pet, 12. Dec 2003. 09:48
Postoji i resenje za ekran ako se izgrebe. Ima da se nadje u bilo kojem boljem servisu, ali je cena dosta velika oko 50e, zato je ipak bolje da cuvas 
A to za fanove se-a, ima ih sve vise, jeste SE trenutno tek na 6 mestu, ali ce na kraju 2005 biti na 3 najmanje. A ovaj p910, to je aviooon od telefona, uzas. Jedina mana mu je losa kamera, ali za to imam s700 i moj olympus
A to za fanove se-a, ima ih sve vise, jeste SE trenutno tek na 6 mestu, ali ce na kraju 2005 biti na 3 najmanje. A ovaj p910, to je aviooon od telefona, uzas. Jedina mana mu je losa kamera, ali za to imam s700 i moj olympus
da, ja kada sam cuo koliko mi trazi da mi sredi ekran( 3500) na t610, samo sam se nasmejao i rekao hvala dovidjenja... mozda bih to radio na nekom skupljem modelu ali ovako ne...
tako da bolje da se cuvaju ekrani...
hehe, pa i to su moje prognoze... ako izadju svi modeli za koje sam ja cuo da ce izaci, eto SE na trecem mestu sigurno a za 2-3 godine ce biti jako blizu nokie
znam ima cale P910... ja ga molim i qkam non stop da qpim i ja ali mi ne da... verovatno cu uzeti novi SE smartfon kad izadje...
hehe, ja sam poklonik canona sto se tice digitalaca...
tako da bolje da se cuvaju ekrani...
hehe, pa i to su moje prognoze... ako izadju svi modeli za koje sam ja cuo da ce izaci, eto SE na trecem mestu sigurno a za 2-3 godine ce biti jako blizu nokie
hehe, ja sam poklonik canona sto se tice digitalaca...