Nokia N95
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
I meni nije jasno zašto ga toliko kritikuju... Pa i Samsung (koji inače važi za marku koja se dobro pokazala sa slajderima), mene je lično razočarao... i slajder na N95 i na N95 8GB je bolji od nekih koje sam imala priliku da probam...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
ovako planiram kupit obicnu n95,koliko bi mi trajala baterija ako nebi drljala previse po njemu?
dal se moze pogledat noemalno film u divixu na njemu a da baterija ne crkne?jer se slide toliko klima i dal je bolje kad se zategne?i kakav je fotic??dal je navigacija dobra?ay plizzz neko ko ga ima neka odg...
dal se moze pogledat noemalno film u divixu na njemu a da baterija ne crkne?jer se slide toliko klima i dal je bolje kad se zategne?i kakav je fotic??dal je navigacija dobra?ay plizzz neko ko ga ima neka odg...
- Jordan23
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 30. Jul 2007. 14:35
byeeee, sve je objasnjeno na str. ovog dijela foruma o N95, a za slide je objasnjeno iznad.....
Al ipak:Baterije ce ti izdrzati oko 2 dana ako ga ne diras, pricas 5 min, i otkucas 20 por... Film bi trebalo da moze da se odgleda bez problema, al sve zavisi od kvaliteta, i duzine, npr. srednjeg kvaliteta bi trebalo da izdrzi duzine 2 sata...
Navigacija je cini mi se dobra, hvata satelite(na otvorenom) malo sporije od TomTom-a GO 710, al tu je negdje brzina hvatanja, signal odrzava solidno...
Slike su dobre, al nisu nista narocito(za mob. tel. naravno da su jedne od najboljih u ponudi, al ipak ne moze da zamijeni digitalni fotoaparat...) 

N97, iPhone 4 on its way!
- belli_tigric
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 10. Apr 2006. 10:24
- Kontakt:
ljudi mene zanima ko radi to zatezanje slajdera na nokiji n95 8gb!?
i zanima me da li neko na originalnoj fotroli resio nekako problem da kad je telefon u fortoli i kad se koristi slaj krajevi onog lpasticnog dela sto drze telefon grebu prednju ivicu slajdera pa da li to moze na neki nacin da se resi!?
i zanima me da li neko na originalnoj fotroli resio nekako problem da kad je telefon u fortoli i kad se koristi slaj krajevi onog lpasticnog dela sto drze telefon grebu prednju ivicu slajdera pa da li to moze na neki nacin da se resi!?
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sub, 29. Mar 2008. 04:41
e ljudi jel moze mala pomoc oko wireless-a? Naime, hocu da se povezem na kucnu mrezu.. I je nadje na search-u i kad stavim " start web browsing" i kao konektuje se i onda izbaci "unable to connect"....
security mod mi je WEP, tu sam podesavao onaj broj
e sad ne znam sta da stavim na WLAN network mode - infrastracture ili ad-hoc (kad stavim ad-hoc kao konektuje se, ali mi ne otvara ni jednu stranicu)
i sta da stavim u wlan security settings - fabricki je namesteno wep key in use #1 i authentication - open, to nisam drndao ali sumnjam da ce to mnogo da promeni stvar
aj ako neko zna nek pomaze
tnx in advance
security mod mi je WEP, tu sam podesavao onaj broj
e sad ne znam sta da stavim na WLAN network mode - infrastracture ili ad-hoc (kad stavim ad-hoc kao konektuje se, ali mi ne otvara ni jednu stranicu)
i sta da stavim u wlan security settings - fabricki je namesteno wep key in use #1 i authentication - open, to nisam drndao ali sumnjam da ce to mnogo da promeni stvar
aj ako neko zna nek pomaze
tnx in advance
- nzb7
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pet, 11. Avg 2006. 10:10
- Kontakt:
ja sam primetio jednu stvar da se mnogo brze pali oko 14 sekundi mu je potrebno da upale "desktop"...
flash player je 3.0... godina proizvodnje je pomerena na 2008 i mnogo je je brzi nego sa 20
e sad ostaje da vidimo da li baterija moze da izdrzi vise od 24 h (posto ja pricam oko 20 h mesecno i pustim oko 800 poruka) koristi wifi intezivno ) pa ce mo videti koliko sui ga unapredili
flash player je 3.0... godina proizvodnje je pomerena na 2008 i mnogo je je brzi nego sa 20
e sad ostaje da vidimo da li baterija moze da izdrzi vise od 24 h (posto ja pricam oko 20 h mesecno i pustim oko 800 poruka) koristi wifi intezivno ) pa ce mo videti koliko sui ga unapredili

-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Ned, 06. Apr 2008. 02:49
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
vucicevici, program muvee nije uklonjen iz telefona.Jednostavno ako hoces da mu pristupis stanes na odredjeni video i ides na opciju Edit i tu dobijas opcije iz muvee-ja,da menjas i kreiras video fajlove po zelji.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
-
skyliner, mislis da sherujes net sa kompa na mob ili samo da koristis Wifi na mobu?Za ovo prvo ti treba Wifi net ili Router i acces point
-
Ne znam tacno kako to da odradis,ali koliko ja znam program za to ne postoji,probaj u google da kucas PPPoE connection for n95 valjda ces naci nesto.