Nokia N95

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
nick6
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 12. Okt 2006. 21:20
:: Cubot Note S
:: Lumia 640

Post od nick6 »

Pa dobro ljudi, dal' se bas toliko klima, ispade najgori telefon...

Ja sam ga imao 10-ak minuta u ruci, uopste ne izgleda toliko lose (mislim na "obicni" N95)
Motorola Moto G

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

I meni nije jasno zašto ga toliko kritikuju... Pa i Samsung (koji inače važi za marku koja se dobro pokazala sa slajderima), mene je lično razočarao... i slajder na N95 i na N95 8GB je bolji od nekih koje sam imala priliku da probam...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Jordan23
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 30. Jul 2007. 14:35

Post od Jordan23 »

nick6, Ninolina, on i nije tako los, ali se olabavi, pa pocne da se klima i nervira... Al moj posle zatezanja radi bolje od pojedinih Samsung-a... :lol: :D
N97, iPhone 4 on its way!

byeeee
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pon, 17. Dec 2007. 21:16

Post od byeeee »

ovako planiram kupit obicnu n95,koliko bi mi trajala baterija ako nebi drljala previse po njemu?
dal se moze pogledat noemalno film u divixu na njemu a da baterija ne crkne?jer se slide toliko klima i dal je bolje kad se zategne?i kakav je fotic??dal je navigacija dobra?ay plizzz neko ko ga ima neka odg...

Jordan23
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Jordan23 »

byeeee, sve je objasnjeno na str. ovog dijela foruma o N95, a za slide je objasnjeno iznad..... :uhuh: Al ipak:Baterije ce ti izdrzati oko 2 dana ako ga ne diras, pricas 5 min, i otkucas 20 por... Film bi trebalo da moze da se odgleda bez problema, al sve zavisi od kvaliteta, i duzine, npr. srednjeg kvaliteta bi trebalo da izdrzi duzine 2 sata... 8) Navigacija je cini mi se dobra, hvata satelite(na otvorenom) malo sporije od TomTom-a GO 710, al tu je negdje brzina hvatanja, signal odrzava solidno... :D :lol: Slike su dobre, al nisu nista narocito(za mob. tel. naravno da su jedne od najboljih u ponudi, al ipak ne moze da zamijeni digitalni fotoaparat...) :D

belli_tigric
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 10. Apr 2006. 10:24
Kontakt:

Post od belli_tigric »

ljudi mene zanima ko radi to zatezanje slajdera na nokiji n95 8gb!?
i zanima me da li neko na originalnoj fotroli resio nekako problem da kad je telefon u fortoli i kad se koristi slaj krajevi onog lpasticnog dela sto drze telefon grebu prednju ivicu slajdera pa da li to moze na neki nacin da se resi!?

south86power
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 29. Mar 2008. 04:41

Post od south86power »

e ljudi jel moze mala pomoc oko wireless-a? Naime, hocu da se povezem na kucnu mrezu.. I je nadje na search-u i kad stavim " start web browsing" i kao konektuje se i onda izbaci "unable to connect"....
security mod mi je WEP, tu sam podesavao onaj broj
e sad ne znam sta da stavim na WLAN network mode - infrastracture ili ad-hoc (kad stavim ad-hoc kao konektuje se, ali mi ne otvara ni jednu stranicu)
i sta da stavim u wlan security settings - fabricki je namesteno wep key in use #1 i authentication - open, to nisam drndao ali sumnjam da ce to mnogo da promeni stvar
aj ako neko zna nek pomaze
tnx in advance

dogac
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 01. Feb 2007. 19:30

Post od dogac »

Je li ko primetio kakva znachajnija poboljshanja sa novim firmware (v 21)?
Ja sam presrecan shto sad nightmode ima autofokus!!!
A takodje mi baterija duzhe drzhi,provereno!
KOd vas? :lol:

bOOdala
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 28. Nov 2007. 22:40
:: Sony Xperia Z ultra
:: Nokia 7600

Post od bOOdala »

dogac, koliko drzi baterija sa nekim umerenim koriscenjem????? :roll: :roll: :roll: :roll:

dogac
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 01. Feb 2007. 19:30

Post od dogac »

Pa sad to zavisi shta je umereno koriscenje.Mogu ti reci to da meni n95 nikada nije drzhao duzhe od dan i po!Sad je izdrzhao 2 dana a dosta sam ga vishe cimao,narochito kameru!

Jordan23
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Jordan23 »

dogac, slazem se, i mnoooogo brze se pali nego ranije sa 21-om... A tel je i brzi mnogo tokom samog koristenja, plus Youtube klipovi preko citavog display-a!!! WOW!!!:)

nzb7
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 11. Avg 2006. 10:10
Kontakt:

Post od nzb7 »

ja sam primetio jednu stvar da se mnogo brze pali oko 14 sekundi mu je potrebno da upale "desktop"...

flash player je 3.0... godina proizvodnje je pomerena na 2008 i mnogo je je brzi nego sa 20

e sad ostaje da vidimo da li baterija moze da izdrzi vise od 24 h (posto ja pricam oko 20 h mesecno i pustim oko 800 poruka) koristi wifi intezivno ) pa ce mo videti koliko sui ga unapredili ;)

bOOdala
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 28. Nov 2007. 22:40
:: Sony Xperia Z ultra
:: Nokia 7600

Post od bOOdala »

Ljudi,zelim da qpim obichnu 95icu,pa me zanima koliko ste zadowoljni fonom???? I da li stwarno baterija moze da izdrzi dwa dana??? Fon najwishe koristim za poruke (100 poruke dnewno),mp3 mozda pola sata-sat i tako....neko normalno korishcenje. 8)

vucicevici
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 06. Apr 2008. 02:49

Post od vucicevici »

Pomoccc, potreban mi je muvee maker za N95 jer u najnovijem softveru v 21 vise ne postoji (imao sam ga u prethodnoj verziji) pa ako neko zna gde ga mogu naci neka pomaze! Ladno ga nisu stavili u novu verziju softvera

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

vucicevici, program muvee nije uklonjen iz telefona.Jednostavno ako hoces da mu pristupis stanes na odredjeni video i ides na opciju Edit i tu dobijas opcije iz muvee-ja,da menjas i kreiras video fajlove po zelji.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

skyliner
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 19. Jun 2007. 20:45

Post od skyliner »

Dali neko zna kako postaviti PPPoE konekciju za Nokiu N95, za pristup netu preko WiFi ???

Ili mozda ime neka aplikacija za to?

Unaprijed hvala !

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Sale_M »

skyliner, mislis da sherujes net sa kompa na mob ili samo da koristis Wifi na mobu?Za ovo prvo ti treba Wifi net ili Router i acces point

skyliner
Novajlija
Novajlija

Post od skyliner »

drug mislim samo da postavim konekciju na mob preko PPPoE, jer tako mi treba
dakle kada se konektiram preko WiFi na net da ne idem kao prije user name i password, nego da postavim PPPoE konekciju, jer drugacije vise ne mogu na net kod ovog svog operatera

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Sale_M »

Ne znam tacno kako to da odradis,ali koliko ja znam program za to ne postoji,probaj u google da kucas PPPoE connection for n95 valjda ces naci nesto.

skyliner
Novajlija
Novajlija

Post od skyliner »

probao sam, ali NISTA, pa reko da se ovdje obratim