Nokia 5800 XpressMusic

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

Upravo proverio - Garmin Mobile XT V 5.00.30 radi extra na 5800 , full ekran :)
16 godina na forumu MOBILNISVET

Igor88bg
Banned
Pridružio se: Sre, 30. Jul 2008. 04:02

Post od Igor88bg »

Kritičar, druze mobilwood je po meni jedna od boljih radnji tako da moj ti je savet samo opusteno ga tamo kupi! bas su korektni :-)

zeljko11
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 01. Mar 2009. 03:04

Post od zeljko11 »

od juce 5800 moze da se nadje u slobodnoj prodaji u tehnomobile radnjama za 36.700 din sa 2 godine garancije. posto je na crno cena 280 evra, mislim da je bolje dati 100 evra vise i imam siguran telefon. takodje u telenoru postoji opcija bez ugovorne obaveze za 33.000 ali je telefon kodiran. mislim da bi najbolje sacekati koji dan i uzeti u tehnomobile radnji uz mts ugovor, pa imati nekodiran telefon, a platiti ga manje nego u telenoru.

Cooomi
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 23. Jul 2008. 16:28
:: iPhone 13 mini

Post od Cooomi »

zeljko11, si ti normalan da das 407 € za 5800.... za te pare kupis n96 braleeeee... a i u radnjama je oko 300-350 a toliko i vredi posto sam cuo da je lose uradjen TS kao malo kasni ili sta vec

Pinocio
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 12. Feb 2005. 23:27

Post od Pinocio »

zeljko11 napisao:u slobodnoj prodaji u tehnomobile radnjama za 36.700 din sa 2 godine garancije. posto je na crno cena 280 evra, mislim da je bolje dati 100 evra vise i imam siguran telefon.
Potrazi malo moje postove o iskustvu sto se tice kupovine legalnih Nokia telefona u Srbiji,i iskustvu o servisu u Alpha Copy sto se istih tice.Bolje za tih 100 evra kupi sebi kredita ili rezervni fon ;)

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

a 36700din je 385 eura, ali ipak je mnogo. nije ni onima koji prodaju telefone ne crno u cilju da zaj**u musterije, dosta se popravilo stanje u odnosu na ono od pre par godina. sada je sve cesci slucaj da nude i full pakovanje, pogotovo ako se radi o malo skupljem telefonu, a 5800 ipak to jeste, budimo realni. koliko god to nama na forumu bila neka osrednja cena, vecini ostalih ljudi je 300e za telefon mnogo. pa pogledajte sta se sve kod nas najvise nosi, pola ih ima 6300, ostali neke samsunge tipa e250 i slicno... a i to su sasvim ok telefoni

BurekUSvemiru
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 18. Mar 2005. 21:02
Kontakt:

Post od BurekUSvemiru »

jel moze neko ko ima 5800 sa novim firmwareom da pogleda da li mu rade podesavanja za proxy za wireless? meni je sa firmwareom 11 radilo odlicno, a evo sada sa 20 me zeza, bukvalno ne sacuva podesavanja... znaci podesim, izadjem i kad se vratim ono vec obrisano sto sam upisao. poludeo sam, ovo mi je jako bitno da radi a eto sta se desi...

EDIT: upravo sam uspeo da resim ovaj problem. posto nikako nije hteo da sacuva proxy, na pamet mi padne sjajna ideja. udjem u podesavanja, ubacim proxy, ne izadjem iz podesavanja, alttabujem podesavanja (ako se ovo moze tako nazvati, ali svako ko je ikad imao symbian razumece me :) ) upalim web i ladno surfovanje radi :) kazem dobro, izadjem ja iz podesavanja, vratim se nazad i proxy ostao :) mojoj sreci nema kraja :) 2 najvaznije wireless mreze koje ja koristim imaju proxy - moja kuci i na faxu, i ovo mi je bilo jako bitno da radi...

pozdrav svima i nadam se da cu nekome pomoci :)

e da, inace telefon je odlican :) malo me nervira kamerica jer je na n73me bila 2 klase bolja, naravno osim videa koji je ovde odlican, ali sta da se radi... zato imam digitalca :)

Kritičar
Banned
Pridružio se: Ned, 15. Feb 2009. 23:35

Post od Kritičar »

zeljko11 napisao:uzeti u tehnomobile radnji uz mts ugovor
Da ne znaš možda uz koje pakete može? Da li je najmanji MIX2000 ili može i za MIX1000 :D

zeljko11
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 01. Mar 2009. 03:04

Post od zeljko11 »

najverovatnije samo uz 2000, a cenim da ce u tom slucaju da kosta oko 15.000, sto se isplati ako toliko trosis. ako bi bio uz mix1000 ne verujem da bi se isplatilo uzimati ovaj telefon uz ugovor jer bi bio oko 25-30.000, kao i u telenoru.

carov
Banned
Pridružio se: Pon, 12. Jan 2009. 05:21

Post od carov »

ljudi jer se setio neko kako da ubacim novi font... vec sam ovo jednom pitao ali ne sam dobio odgovor pa reko mozda se neko setio usput

Kritičar
Banned

Post od Kritičar »

Biće u martovskoj akciji ComTradea uz MIX2000 i koštaće 15k dinara, ali meni je mnogo 2400 za mesečni račun...
Mnogo se dvoumim da li da ga kupim suta u Mobilwoodu, ili da sačekam da dođe u Roaming... I ne znam da li će mu cena nešto relativno brzo padati.... ? Dajte neki savet...

Igor88bg
Banned

Post od Igor88bg »

Kritičar, mobilwood je odlicna ranjica tako da slobodno mozes tamo uzeti svoj uredjaj :-) ps padace cena 100% i to jako brzo na belo ce biti oko 280 za 2 3 meseca to je naka moja procena :-)

Kritičar
Banned

Post od Kritičar »

Uh, mnogo mi jeftino deluje 280... Ali kapiram da će mu pasti cena za 30-40 evra sigurno... Mada ko će toliko da čeka za 3-4 hiljade dinara :D BAŠ se lomim da li da odem sad da ga kupim :D

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Kritičar,i ja iz Mobilwooda nosim samo pozitivne impresije,tako da slobodno mozes da pazaris tamo sto se mene tice.

Igor88bg
Banned

Post od Igor88bg »

Kritičar, eto i araphel, se slaze znaci zaista odlicna radnja a i uvek su prvi dobijali telefone seti se samo N95 :-) itd a i kazem ti odlicni su rade svoj posao kako treba i sto je najbolje daju ti da vidis kakav je tel da ga koristis itd !

looka17
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 27. Jan 2009. 20:07

Post od looka17 »

ljudi daj recite mi je li neko uspio da promijeni product code na ovom telefonu posto ja nikako nisam uspio?! moj je iz CH i uspio sam da apdejtujem softver ali nikako ne mogu da mu promijenim product code iako se drzim uputstava iz teme "nokia izbacila firmware update"...

Kritičar
Banned

Post od Kritičar »

Evo malopre sam uzeo profakturu iz Mobilwooda, i odneo u firmu da plate, tako da sutra imam telefon popodne :D Odabrao sam plavi, više mi se dosta svideo od crvenog, a i ona tračica sa strane mi kul deluje a ovde sam čitao da nekom deluje jeftino...

E sad par pitanja, sutra odma da se bacim da čačkanje, kako se beše gleda koj je firmware i kad je telefon proizveden? Da li ću ja moći bez problema da updatujem firmware zato što mi telefon nije sa telenora nego običan, ili ću i ja morati da menjam te neke kodove...? Jedva čekam :D

looka17
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 27. Jan 2009. 20:07

Post od looka17 »

Kritičar, gledas na *#0000#. mozes da uradis update bez problema i neces morati da mijenjas kod ako je telefon za nase trziste. kod mijenjas samo ako zelis da promijenis paket jezika na njemu tako da svakako mozes uraditi update bez obzira za koje trziste je proizveden.

Andrijana89
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 13. Feb 2009. 04:57

Post od Andrijana89 »

Ja imam neki bag sa radiom..udjem u njega i slusham nekih par minuta i izadje mi iz chista mira Oo
Sad update-ujem software.. Inache, drugi dan posle kupovine telefona, ja ga stavila na cipelarnik gde se prethodno punio i izashla napolje. Kad sam se vratila telefon na podu svira i vibrira xD Muchenik pao sa cipelarnika zbog vibracije :D

Igor88bg
Banned

Post od Igor88bg »

Kritičar, cestitam na izboru nek te sluzi i vise nego sto tebi treba :-) Andrijana89, od kada telefon vibrira na pinjacu??? nikada mi nije telefon vibrirao na punjacu niti to moze! !

Odgovori