Nokia 5800 XpressMusic
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
od juce 5800 moze da se nadje u slobodnoj prodaji u tehnomobile radnjama za 36.700 din sa 2 godine garancije. posto je na crno cena 280 evra, mislim da je bolje dati 100 evra vise i imam siguran telefon. takodje u telenoru postoji opcija bez ugovorne obaveze za 33.000 ali je telefon kodiran. mislim da bi najbolje sacekati koji dan i uzeti u tehnomobile radnji uz mts ugovor, pa imati nekodiran telefon, a platiti ga manje nego u telenoru.
Potrazi malo moje postove o iskustvu sto se tice kupovine legalnih Nokia telefona u Srbiji,i iskustvu o servisu u Alpha Copy sto se istih tice.Bolje za tih 100 evra kupi sebi kredita ili rezervni fonzeljko11 napisao:u slobodnoj prodaji u tehnomobile radnjama za 36.700 din sa 2 godine garancije. posto je na crno cena 280 evra, mislim da je bolje dati 100 evra vise i imam siguran telefon.

a 36700din je 385 eura, ali ipak je mnogo. nije ni onima koji prodaju telefone ne crno u cilju da zaj**u musterije, dosta se popravilo stanje u odnosu na ono od pre par godina. sada je sve cesci slucaj da nude i full pakovanje, pogotovo ako se radi o malo skupljem telefonu, a 5800 ipak to jeste, budimo realni. koliko god to nama na forumu bila neka osrednja cena, vecini ostalih ljudi je 300e za telefon mnogo. pa pogledajte sta se sve kod nas najvise nosi, pola ih ima 6300, ostali neke samsunge tipa e250 i slicno... a i to su sasvim ok telefoni
- BurekUSvemiru
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 18. Mar 2005. 21:02
- Kontakt:
jel moze neko ko ima 5800 sa novim firmwareom da pogleda da li mu rade podesavanja za proxy za wireless? meni je sa firmwareom 11 radilo odlicno, a evo sada sa 20 me zeza, bukvalno ne sacuva podesavanja... znaci podesim, izadjem i kad se vratim ono vec obrisano sto sam upisao. poludeo sam, ovo mi je jako bitno da radi a eto sta se desi...
EDIT: upravo sam uspeo da resim ovaj problem. posto nikako nije hteo da sacuva proxy, na pamet mi padne sjajna ideja. udjem u podesavanja, ubacim proxy, ne izadjem iz podesavanja, alttabujem podesavanja (ako se ovo moze tako nazvati, ali svako ko je ikad imao symbian razumece me
) upalim web i ladno surfovanje radi
kazem dobro, izadjem ja iz podesavanja, vratim se nazad i proxy ostao
mojoj sreci nema kraja
2 najvaznije wireless mreze koje ja koristim imaju proxy - moja kuci i na faxu, i ovo mi je bilo jako bitno da radi...
pozdrav svima i nadam se da cu nekome pomoci
e da, inace telefon je odlican
malo me nervira kamerica jer je na n73me bila 2 klase bolja, naravno osim videa koji je ovde odlican, ali sta da se radi... zato imam digitalca 
EDIT: upravo sam uspeo da resim ovaj problem. posto nikako nije hteo da sacuva proxy, na pamet mi padne sjajna ideja. udjem u podesavanja, ubacim proxy, ne izadjem iz podesavanja, alttabujem podesavanja (ako se ovo moze tako nazvati, ali svako ko je ikad imao symbian razumece me

pozdrav svima i nadam se da cu nekome pomoci

e da, inace telefon je odlican

Evo malopre sam uzeo profakturu iz Mobilwooda, i odneo u firmu da plate, tako da sutra imam telefon popodne
Odabrao sam plavi, više mi se dosta svideo od crvenog, a i ona tračica sa strane mi kul deluje a ovde sam čitao da nekom deluje jeftino...
E sad par pitanja, sutra odma da se bacim da čačkanje, kako se beše gleda koj je firmware i kad je telefon proizveden? Da li ću ja moći bez problema da updatujem firmware zato što mi telefon nije sa telenora nego običan, ili ću i ja morati da menjam te neke kodove...? Jedva čekam

E sad par pitanja, sutra odma da se bacim da čačkanje, kako se beše gleda koj je firmware i kad je telefon proizveden? Da li ću ja moći bez problema da updatujem firmware zato što mi telefon nije sa telenora nego običan, ili ću i ja morati da menjam te neke kodove...? Jedva čekam

-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pet, 13. Feb 2009. 04:57
Ja imam neki bag sa radiom..udjem u njega i slusham nekih par minuta i izadje mi iz chista mira Oo
Sad update-ujem software.. Inache, drugi dan posle kupovine telefona, ja ga stavila na cipelarnik gde se prethodno punio i izashla napolje. Kad sam se vratila telefon na podu svira i vibrira xD Muchenik pao sa cipelarnika zbog vibracije
Sad update-ujem software.. Inache, drugi dan posle kupovine telefona, ja ga stavila na cipelarnik gde se prethodno punio i izashla napolje. Kad sam se vratila telefon na podu svira i vibrira xD Muchenik pao sa cipelarnika zbog vibracije