Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
zikba sto se tice folije pitaj u svakoj boljoj radnji 99% imaju... asto se tice secenja nema tu najbolje kako moze nego je iseces da pasuje......a sto se tice ovo sa defolt melodijom to se desavalo meni na n76 kad menjam teme jer ima neke teme koje su automatki podesena da stave defolt melodiju a neke zadrze podesavanja telefona........
ama ljudi ni kljcem nema sanse da se ozgrebe.....bas cu sad da pokusam na mom KS20 da vidim da li kljuc moze da ga ogrebe ili ne( nokia bi trebalo da ima jos bolji displey)
Chime brishesh? Neshto spec ili? Meni bi dobro doshla neka krpica..al teksas najbolje brishe
Bash me nerviraju otisci mada se vide samo pod jakim svetlom...
E da shto se tiche apdejtovanja ja konsultovala Telenor da vidim kako da ga apdejtujem a da ne izgubim pravo na garanciju i oni me poslali u bg kod distributera...ma vaaaaazhi.
ove ogrebotine imam i ja... iako ga cuvam ko oci u glavi... ali nekako se uvek provuku......doduse imam ga vec tacno 2 meseca i 2 sto je zamene oohhhohoh,... s obzirom da sam prosli phone razdrndo posle 2 nedelje
pa carov ako tako nastavis ima da te tuzimo udruznju za zastitu prava telefona i ostaih el. uredjaja.Pazi sta radis mi te nadziremo sala na stranu svakom se desi da ispadne fon ali carov ti kao da se trudis da demoliras telefon.Paitam se kako ih posle prodas.
E imam još jedan problem osim default melodije (koja nije zbog tema, jer nekad zvoni default a nekad ona koja je nameštena bez da ja išta uradim).... Problem je kad pišem poruku i kliknem crveno dugme ona ne ode u drafts nego jednostavno nestane :S jel se dešavalo to nekome?
Ma glup sam, bilo mi je namešteno u handy shellu da na crveno - close current window, tako da ga je gasio, sad sam promenio i srećan sam pošto nema bug... Jeeeeee
Zikba, ako koristis handy shell,onda je problem sa melodijom mozda i do njega.vec sam u temi o aplikacijama pisao da meni,doduse na drugim nokijama,taj handy shell pravi razne probleme sa telefonom.
araphel, tako znači, handy shell... Majku mu, a tako je pogodan... ne znam šta ću ako budem morao da se vratim na 4 kontakta ili samo 4 prečice
BTW koliko vama ostalima ponosnim vlasnicima nokie 5800 traje baterija? Meni za sad dan i po, ali se nadam da je to zato što sam još uvek u fazi čačkanja...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.