Nokia 5800 XpressMusic

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

zikba sto se tice folije pitaj u svakoj boljoj radnji 99% imaju... asto se tice secenja nema tu najbolje kako moze nego je iseces da pasuje......a sto se tice ovo sa defolt melodijom to se desavalo meni na n76 kad menjam teme jer ima neke teme koje su automatki podesena da stave defolt melodiju a neke zadrze podesavanja telefona........ 8)
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

Andrijana89
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 13. Feb 2009. 04:57

Post od Andrijana89 »

Ovaj telefon je potpuno otporan na ogrebotine od strane nokta, olovchice i trzalice! Tako da ako je izgreban to je neshto chetvrto.
100%

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od dimi89 »

ama ljudi ni kljcem nema sanse da se ozgrebe.....bas cu sad da pokusam na mom KS20 da vidim da li kljuc moze da ga ogrebe ili ne( nokia bi trebalo da ima jos bolji displey)
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26

Post od tehno maniac »

E kad me terate (telefon čuvam kao oči u glavi ali linijice od stylusa su neizbežne)

Slika
Nokia C6

Andrijana89
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Andrijana89 »

Jesi probao da ih obrishesh :lol: A koliko vec imash fon? Ja ga imam tek dve nedelje i naravno da ne vidim ogrebotine :)

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od tehno maniac »

Andrijana89, briskam telefon svaki sat

Ja imam 3 nedelje :wink:
Nokia C6

Andrijana89
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Andrijana89 »

Chime brishesh? Neshto spec ili? Meni bi dobro doshla neka krpica..al teksas najbolje brishe :lol:
Bash me nerviraju otisci mada se vide samo pod jakim svetlom...

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

tehno maniac
Ма дај бре ово је нешто минимално :lol:
Јеси пробао да пустиш некомпресован филм на 5800?
Слобода или смрт

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od tehno maniac »

bestboy, pa ja sam i rekao da se minimalne ogrebotine od stylus pojavljuju :wink:

Andriana89, krpica za naočare (iz original pradinih naočara made in čajna kobaja :lol: :lol: )
Nokia C6

Andrijana89
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Andrijana89 »

E da shto se tiche apdejtovanja ja konsultovala Telenor da vidim kako da ga apdejtujem a da ne izgubim pravo na garanciju i oni me poslali u bg kod distributera...ma vaaaaazhi.

carov
Banned
Pridružio se: Pon, 12. Jan 2009. 05:21

Post od carov »

ove ogrebotine imam i ja... iako ga cuvam ko oci u glavi... ali nekako se uvek provuku......doduse imam ga vec tacno 2 meseca i 2 sto je zamene oohhhohoh,... s obzirom da sam prosli phone razdrndo posle 2 nedelje :smutny: :D

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od dimi89 »

pa carov ako tako nastavis ima da te tuzimo udruznju za zastitu prava telefona i ostaih el. uredjaja.Pazi sta radis mi te nadziremo :) sala na stranu svakom se desi da ispadne fon ali carov ti kao da se trudis da demoliras telefon.Paitam se kako ih posle prodas.

carov
Banned

Post od carov »

pa ne prodam ih... vecinom zavrse u kantu :disgust: :disgust: .... ili ih koristim da gadjam klince kad dodju da mi kradu tresnje :lol: :lol:

Zikba
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 03. Mar 2009. 14:51

Post od Zikba »

E imam još jedan problem osim default melodije (koja nije zbog tema, jer nekad zvoni default a nekad ona koja je nameštena bez da ja išta uradim).... Problem je kad pišem poruku i kliknem crveno dugme ona ne ode u drafts nego jednostavno nestane :S jel se dešavalo to nekome?

carov
Banned

Post od carov »

Zikba, pa i ne treba da ide u drafts... ostane ti aktivirano pisanje poruka u pozadini i mozes ponovo da se vratis u mesages i nastavis de si stao

Zikba
Novajlija
Novajlija

Post od Zikba »

Ma glup sam, bilo mi je namešteno u handy shellu da na crveno - close current window, tako da ga je gasio, sad sam promenio i srećan sam :D pošto nema bug... Jeeeeee :D

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Zikba, ako koristis handy shell,onda je problem sa melodijom mozda i do njega.vec sam u temi o aplikacijama pisao da meni,doduse na drugim nokijama,taj handy shell pravi razne probleme sa telefonom.

Zikba
Novajlija
Novajlija

Post od Zikba »

araphel, tako znači, handy shell... Majku mu, a tako je pogodan... :( ne znam šta ću ako budem morao da se vratim na 4 kontakta ili samo 4 prečice :D
BTW koliko vama ostalima ponosnim vlasnicima nokie 5800 traje baterija? Meni za sad dan i po, ali se nadam da je to zato što sam još uvek u fazi čačkanja...

carov
Banned

Post od carov »

Zikba, meni je trajala oko dan i po kad sam ga dobio... sad mi traje otprilike oko 3-4 dana :D :D :D

Igor88bg
Banned
Pridružio se: Sre, 30. Jul 2008. 04:02

Post od Igor88bg »

sto se ekrana tice kada ga izgulite sledi vam menjanje ekrana sto znaci da ce te morati izdvojiti 60-ak evrica tako da moj savet folijice!!

Odgovori