Nokia N82

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
Nikola gr
Banned
Pridružio se: Čet, 19. Feb 2009. 19:39

Post od Nikola gr »

da li vam se zadnja maska,kada se malo jace vuce napred nazad,mrda po milimetari cuje se klockk...a???ako moze brzi odgovor :lol:

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Nema nikakvog krckanja i pomeranja. Sve je fino utegnuto .

Igor88bg
Banned
Pridružio se: Sre, 30. Jul 2008. 04:02

Post od Igor88bg »

Nikola gr, cuje se kao i stisak tastera dizanje slusalice i spistanje tako je meni bilo dok sam ga imao i mojim otracima tako da krzka pogotovu leti !:-) n82 i nije bas najsjajniji

edit:Sale_M, marvel duo je dobra radnja ali... haha znaci sve kinesko prodaaju mene lik uzeo da folira kako je original maska a ja nakilometar izvalio da je kineska znaci nisam slepac! :-)

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

Ja nakon 3 mjeseca nemam nikakvog krckanja i pomjeranja. Zadnja maska mi se ne mrda ni jedan milimetar a to je mozda zato sto sam mozda samo 3 puta skinuo poklopac zadnje maske otkad sam kupio tel tako da je jos cvrst. Imao sam slucaj sa 6120 classic koji je bio fino utegnut i nakon nekoliko dana sto sam po nekoliko puta dnevno menjao kartice onda se tek rasklimao. A na N82 nemam nikakvog krckanja ni tastera ni zadnjeg dijela maske. pozz

Igor88bg
Banned
Pridružio se: Sre, 30. Jul 2008. 04:02

Post od Igor88bg »

janka_88, moguce da je i od otvaranja a kada bi se npr kupila nova maska jel bi bilo kao novo ili je ovo kraj uteknosti? !

Jankovich
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 16. Mar 2009. 22:49

Post od Jankovich »

Ljudi,imam problem..kupio sam ovaj tel pre 2 nedelje....i hocu da instaliram temu.skinem sa neta temu za n82...i sve mi pokaze install.....sve uradim kako treba....i na kraju instalacije pise mi "FILE CORUPTED"...nijednu temu nece da mi instalira....zasto??? :( molim vas da mi odg nekako....ko je imao ovakav problem.....

Nikola gr
Banned

Post od Nikola gr »

IDzO, kako je tako svima sem tebi?vidis sta kaze Igor88bg, naravno jeste utegnuto,ali kada jako povuces,ne znam dal je bas 1mm mozda i manje ali se cuje nesto malo...nisi ti to lepo povuka,kada normalno drzis naravno sve je cvrsto nista ne klacka,ali nisi skapirao o cemu pricam,izgleda :wink:

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

Jankovich, kad stoji Expired certificate dovoljno je samo vratiti datum na telefonu. Kada stoji Certificate error, applikacija mora da se signuje. Kada stoji Certificate error, app maybe newer, or not yet signed (ili tako sta), onda pomeriti datum u telefonu unapred.

Nikola gr, pa nije samo meni, ni janka_88 nema problema sa zadnjom maskom, a na nekoj od ovih zadnjih stranica je i Gameforce govorio da nema prblema sa telefonom sto se izrade tice.

Nikola gr
Banned

Post od Nikola gr »

naravno da nema problema,tu je stvar o kada povuces jace ako znas sta je to,sto verovatno ne radis a kazem to 100000000000x da treba JAKO da se povuce pa se onda cuje nesto slabe...jel mozes to da skapiras??? :wacko:

Jankovich
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 16. Mar 2009. 22:49

Post od Jankovich »

Idzo,ti me nisi razumeo....Hocu temu da instaliram....kakav datum????....ili te ja ne razumem....

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

Često sam menjao kartice pa sam morao da skidam masku. Inače u korišćenju se to ne oseti. Sada kada sam pročitao probao sam pa sam video da se pomera inače nisam ni osetio.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

Jankovich, kada ti pise to sto ti pise onda ti ne valja taj fajl. Koju ti ekstenziju imaju teme? Treba da budu sisx.
Ono sto sam ti ja napisao je oko sertifikata pa kada ti ispise neku od onih poruka onda menjas datum.

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

Jankovich,bice da ti ne razumes... Odradi onako kako ti je IDzO napisao pa javi da li ti je uspelo ili ne. :wink:
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

majkon80
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 03. Okt 2008. 07:25
:: ..

Post od majkon80 »

Ljudi jel to neka fora sa zvucnikom ili sta?citam komentare jedan po jedan se zale da im je presta raditi zvucnik jedan na n82? :?

Nikola gr
Banned

Post od Nikola gr »

mnooooooooogoooooooooooooo njih se zale,ne kapiram ni je...mozda podese sav zvuk na desni ili levi pa se 3puju

hahahaha

:wink:

majkon80
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 03. Okt 2008. 07:25

Post od majkon80 »

Kod mene radi odlicno,a i ja na svakom kojem sam imao telefonu nikad nisam slusao muziku ili podesavao da mi zvoni do kraja(jacina),uvek sam tripovao da je to lose za zvucnike,uvek ostavim crtu ili dve najcesce :)

Tamara_Km
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 02. Mar 2009. 06:37

Post od Tamara_Km »

људи,помагајте :)
Чачкала сам LOCK CODE...I SA fabrickog 12345 promenim ga u jelena ili 535362 i jednom ga je prihvatilo,i vise nije htelo.Izvadila sam bateriju,i sad ne mogu ni da ga upalim bez jbnog code-a...Rekose mi da treba da se fleshuje,pa jel mogu ja to nekako sama da odradim?
hvala unapred...

janka_88
Expert
Expert

Post od janka_88 »

Meni je bezze sto kad se uradi format telefona vrati njegov fabricki lock code a ne onaj koji sam ostavio prije formatiranja. Na N73 nije bilo tako dok je sa N82 vratio se na 12345. :dry: :dry: :dry:

Tamara_Km
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 02. Mar 2009. 06:37

Post od Tamara_Km »

маа дај ти да га ја вратим на 12345....само да га упалим...хеех

janka_88
Expert
Expert

Post od janka_88 »

Pa nisam siguran hoces li uspjeti ali ne gubis nista da pokusas. Dok je ugasen telefon pritisnes zelenu slusalica, zvjezdicu i 3. Sve to istovremeno drzis pritisnuto i palis telefon. Te 3 tipke drzis dok se ne pojavi natpis NOKIA sa onim rukama ili dok ti ne trazi PIN kod. Ali kazem ti, nisam siguran hoces li moci uraditi format posto je zakljucan telefon....

Odgovori