Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Nikola gr, cuje se kao i stisak tastera dizanje slusalice i spistanje tako je meni bilo dok sam ga imao i mojim otracima tako da krzka pogotovu leti !:-) n82 i nije bas najsjajniji
edit:Sale_M, marvel duo je dobra radnja ali... haha znaci sve kinesko prodaaju mene lik uzeo da folira kako je original maska a ja nakilometar izvalio da je kineska znaci nisam slepac!
Ja nakon 3 mjeseca nemam nikakvog krckanja i pomjeranja. Zadnja maska mi se ne mrda ni jedan milimetar a to je mozda zato sto sam mozda samo 3 puta skinuo poklopac zadnje maske otkad sam kupio tel tako da je jos cvrst. Imao sam slucaj sa 6120 classic koji je bio fino utegnut i nakon nekoliko dana sto sam po nekoliko puta dnevno menjao kartice onda se tek rasklimao. A na N82 nemam nikakvog krckanja ni tastera ni zadnjeg dijela maske. pozz
Ljudi,imam problem..kupio sam ovaj tel pre 2 nedelje....i hocu da instaliram temu.skinem sa neta temu za n82...i sve mi pokaze install.....sve uradim kako treba....i na kraju instalacije pise mi "FILE CORUPTED"...nijednu temu nece da mi instalira....zasto??? molim vas da mi odg nekako....ko je imao ovakav problem.....
IDzO, kako je tako svima sem tebi?vidis sta kaze Igor88bg, naravno jeste utegnuto,ali kada jako povuces,ne znam dal je bas 1mm mozda i manje ali se cuje nesto malo...nisi ti to lepo povuka,kada normalno drzis naravno sve je cvrsto nista ne klacka,ali nisi skapirao o cemu pricam,izgleda
Jankovich, kad stoji Expired certificate dovoljno je samo vratiti datum na telefonu. Kada stoji Certificate error, applikacija mora da se signuje. Kada stoji Certificate error, app maybe newer, or not yet signed (ili tako sta), onda pomeriti datum u telefonu unapred.
Nikola gr, pa nije samo meni, ni janka_88 nema problema sa zadnjom maskom, a na nekoj od ovih zadnjih stranica je i Gameforce govorio da nema prblema sa telefonom sto se izrade tice.
naravno da nema problema,tu je stvar o kada povuces jace ako znas sta je to,sto verovatno ne radis a kazem to 100000000000x da treba JAKO da se povuce pa se onda cuje nesto slabe...jel mozes to da skapiras???
Često sam menjao kartice pa sam morao da skidam masku. Inače u korišćenju se to ne oseti. Sada kada sam pročitao probao sam pa sam video da se pomera inače nisam ni osetio.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Jankovich, kada ti pise to sto ti pise onda ti ne valja taj fajl. Koju ti ekstenziju imaju teme? Treba da budu sisx.
Ono sto sam ti ja napisao je oko sertifikata pa kada ti ispise neku od onih poruka onda menjas datum.
Kod mene radi odlicno,a i ja na svakom kojem sam imao telefonu nikad nisam slusao muziku ili podesavao da mi zvoni do kraja(jacina),uvek sam tripovao da je to lose za zvucnike,uvek ostavim crtu ili dve najcesce
људи,помагајте
Чачкала сам LOCK CODE...I SA fabrickog 12345 promenim ga u jelena ili 535362 i jednom ga je prihvatilo,i vise nije htelo.Izvadila sam bateriju,i sad ne mogu ni da ga upalim bez jbnog code-a...Rekose mi da treba da se fleshuje,pa jel mogu ja to nekako sama da odradim?
hvala unapred...
Meni je bezze sto kad se uradi format telefona vrati njegov fabricki lock code a ne onaj koji sam ostavio prije formatiranja. Na N73 nije bilo tako dok je sa N82 vratio se na 12345.
Pa nisam siguran hoces li uspjeti ali ne gubis nista da pokusas. Dok je ugasen telefon pritisnes zelenu slusalica, zvjezdicu i 3. Sve to istovremeno drzis pritisnuto i palis telefon. Te 3 tipke drzis dok se ne pojavi natpis NOKIA sa onim rukama ili dok ti ne trazi PIN kod. Ali kazem ti, nisam siguran hoces li moci uraditi format posto je zakljucan telefon....
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.