Nokia 5800 XpressMusic
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
gledajte sad... hackovao sam phone preko helloOx-a... otiso u banane nista ne valja vise... te mi cita slike te ne cita te cita muziku te ne cita treba gledam u pasulj dal mogu da pustim muziku ili ne... sad sta me zanima je to da li mogu da ga vratim na predjasnje stanje.... kao da nisam ni radio sa helloOx-om... uradio sam hard reset i soft reset i o5 ista prica 

- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
carov, pa ako si odradio hard reset interne memorije onda je uklonjeno sve što je HelloOX ubacio u telefon, onda ti još preostaje da pokušaš da formatiraš i karticu... Ako se ponovi problem pokušaj sa novim ubacivanjem firmware-a... ako nemaš najnoviju verziju uradi upgrade preko NSU-a ili ga odnesi u servis da ti to urade... 
String Of Life, Python ti služi da možeš da instaliraš aplikacije koje zahtevaju prisustvo Python-a u telefonu... Recimo da ti je on, emulator za korišćenje aplikacija pisanih za njega... Ja koristim nekoliko aplikacija koje traže Python... npr. Menu Editor (omogućava ti izmenu ikonica za foldere u meniju telefona), FreiMinMon (omogućava praćenje potrošenih minuta, SMS-ova u toku mesec dana i savršen je program za to... ne postoji druga alternativa ako ti je to neophodno)... postoji još interesantnih aplikacija za Python i potraži ih uz pomoć Googla...

String Of Life, Python ti služi da možeš da instaliraš aplikacije koje zahtevaju prisustvo Python-a u telefonu... Recimo da ti je on, emulator za korišćenje aplikacija pisanih za njega... Ja koristim nekoliko aplikacija koje traže Python... npr. Menu Editor (omogućava ti izmenu ikonica za foldere u meniju telefona), FreiMinMon (omogućava praćenje potrošenih minuta, SMS-ova u toku mesec dana i savršen je program za to... ne postoji druga alternativa ako ti je to neophodno)... postoji još interesantnih aplikacija za Python i potraži ih uz pomoć Googla...

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Ned, 24. Feb 2008. 22:56
Ninolina,hvala puno.Tako nekako sam i razmisljao,tj kontao sam da je to samo kao neka "podloga" koja omogucava upotrebu novih programa koji inace nisu za symbian ;)Hvala jos jednom;)
Inace,uspeo sam bez problema da updateujem FW na v21 preko FOTA-e.Ima pomaka u brzini samog telefona,ali mislim da bi mozda najbolje bilo da odradim jedan hard reset posle ovog updatea,sta mislite?Znam kako se radi hard format(reset),ali bih zamolio nekog da mi ako moze kaze sta trebam da bekapujem pre formata?Kada odradim format,sta ce biti sa onim aplikacijama,igrama i ostalim stvarcicama koje su instalirane na memorijskoj kartici(a meni je 90% aplikacija na kartici)?Da li je najbolje da formatiram i karticu ili..?Ukratko,da sumiram,sta sve trebam da odradim pre formata telefona?
Inace,uspeo sam bez problema da updateujem FW na v21 preko FOTA-e.Ima pomaka u brzini samog telefona,ali mislim da bi mozda najbolje bilo da odradim jedan hard reset posle ovog updatea,sta mislite?Znam kako se radi hard format(reset),ali bih zamolio nekog da mi ako moze kaze sta trebam da bekapujem pre formata?Kada odradim format,sta ce biti sa onim aplikacijama,igrama i ostalim stvarcicama koje su instalirane na memorijskoj kartici(a meni je 90% aplikacija na kartici)?Da li je najbolje da formatiram i karticu ili..?Ukratko,da sumiram,sta sve trebam da odradim pre formata telefona?
- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
Mislim da malo pretjerujes druze,neupotrebljiv je jaka rijec ipak 

- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
krsma, darkado, tehno maniac, pa to nije nikakva novost.Mnogi resistive touchscreen ekrani pate od ovoga,to je valjda zbog tog sloja koji registruje pritisak.Retko koji resistive ekran se baš dobro ponaša na suncu.
nemam ovaj fon,ali sam imao više resistive TS telefona pa čisto da probam da vam rešim nedoumicu
nemam ovaj fon,ali sam imao više resistive TS telefona pa čisto da probam da vam rešim nedoumicu

to je jadna od mana TS aparata, mada ako vam je za utehu, od svih TS telefona i pda koje sam koristio ovaj se ubedljivo najbolje vidi na suncu.
edit: ne uporedjujte TS i obicne ekrane zbog toga sto obican ekran preko lcd-a ima samo providno zastitno staklo ili plastiku, a TS preko lcd-a ima komad plastike prilicne debljine sa mrezom (matrix) koja je osetljiva na dodir.Kada bi se ona skinula imali bi ste kristalno cistu sliku na ekranu ali on vise ne bi bio osetljiv na dodir.
edit: ne uporedjujte TS i obicne ekrane zbog toga sto obican ekran preko lcd-a ima samo providno zastitno staklo ili plastiku, a TS preko lcd-a ima komad plastike prilicne debljine sa mrezom (matrix) koja je osetljiva na dodir.Kada bi se ona skinula imali bi ste kristalno cistu sliku na ekranu ali on vise ne bi bio osetljiv na dodir.
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 15. Jan 2009. 01:58
Da li si ti siguran u to sto pricas? Posto ja nisamatti napisao: edit: ne uporedjujte TS i obicne ekrane zbog toga sto obican ekran preko lcd-a ima samo providno zastitno staklo ili plastiku, a TS preko lcd-a ima komad plastike prilicne debljine sa mrezom (matrix) koja je osetljiva na dodir.Kada bi se ona skinula imali bi ste kristalno cistu sliku na ekranu ali on vise ne bi bio osetljiv na dodir.