Nokia 5800 XpressMusic

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
carov
Banned
Pridružio se: Pon, 12. Jan 2009. 05:21

Post od carov »

gledajte sad... hackovao sam phone preko helloOx-a... otiso u banane nista ne valja vise... te mi cita slike te ne cita te cita muziku te ne cita treba gledam u pasulj dal mogu da pustim muziku ili ne... sad sta me zanima je to da li mogu da ga vratim na predjasnje stanje.... kao da nisam ni radio sa helloOx-om... uradio sam hard reset i soft reset i o5 ista prica :shock:

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

carov, pa ako si odradio hard reset interne memorije onda je uklonjeno sve što je HelloOX ubacio u telefon, onda ti još preostaje da pokušaš da formatiraš i karticu... Ako se ponovi problem pokušaj sa novim ubacivanjem firmware-a... ako nemaš najnoviju verziju uradi upgrade preko NSU-a ili ga odnesi u servis da ti to urade... :roll:

String Of Life, Python ti služi da možeš da instaliraš aplikacije koje zahtevaju prisustvo Python-a u telefonu... Recimo da ti je on, emulator za korišćenje aplikacija pisanih za njega... Ja koristim nekoliko aplikacija koje traže Python... npr. Menu Editor (omogućava ti izmenu ikonica za foldere u meniju telefona), FreiMinMon (omogućava praćenje potrošenih minuta, SMS-ova u toku mesec dana i savršen je program za to... ne postoji druga alternativa ako ti je to neophodno)... postoji još interesantnih aplikacija za Python i potraži ih uz pomoć Googla... :)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

String Of Life
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 24. Feb 2008. 22:56

Post od String Of Life »

Ninolina,hvala puno.Tako nekako sam i razmisljao,tj kontao sam da je to samo kao neka "podloga" koja omogucava upotrebu novih programa koji inace nisu za symbian ;)Hvala jos jednom;)

Inace,uspeo sam bez problema da updateujem FW na v21 preko FOTA-e.Ima pomaka u brzini samog telefona,ali mislim da bi mozda najbolje bilo da odradim jedan hard reset posle ovog updatea,sta mislite?Znam kako se radi hard format(reset),ali bih zamolio nekog da mi ako moze kaze sta trebam da bekapujem pre formata?Kada odradim format,sta ce biti sa onim aplikacijama,igrama i ostalim stvarcicama koje su instalirane na memorijskoj kartici(a meni je 90% aplikacija na kartici)?Da li je najbolje da formatiram i karticu ili..?Ukratko,da sumiram,sta sve trebam da odradim pre formata telefona?

krstin
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 18. Jul 2007. 21:48
Kontakt:

Post od krstin »

Jel moze preko NSU-a da se reinstalira firmware, znaci vec imam najnoviji, al hocu da uradim reinstall... Zeznuo sam se kad sam ga instalirao, pa sam ubacio product code za red, a imam blue, nista strasno, ali me nervira :lol:

Motoman
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 11. Jan 2009. 05:46

Post od Motoman »

Mislim da moze, idi istim postupkom kao da nabacujes novi softver... i onda samo promeni code i to je to..

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26

Post od tehno maniac »

krstin, može, imaš u samom NSU tu opciju :wink:
Nokia C6

carov
Banned

Post od carov »

opet nista... formatirao sam karticu i dalje me zajebava.... te ima slike te nema... jer hard reset bese iskljucim tel i onda drzim crveno, dugme za kameru i upalim ga ???

krsma
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 21. Apr 2009. 02:46

Post od krsma »

Ljudi kako vam se telefon ponasa na dnevnoj svetlosti, suncu i sl... Ja bas nisam nesto zadovoljan dosta bolji mi je bio 6233 bar za to 5800 mi je gotovo neupotrebljiv na suncu.... :(

ZzHn
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 20. Jun 2006. 18:28
:: Xiaomi A3/128 Grey

Post od ZzHn »

Mislim da malo pretjerujes druze,neupotrebljiv je jaka rijec ipak ;)

>>Pravila otvaranja tema i davanja odgovora<<
.

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26

Post od tehno maniac »

krsma napisao:Ljudi kako vam se telefon ponasa na dnevnoj svetlosti, 5800 mi je gotovo neupotrebljiv na suncu.... :(
Slažem se! Na jakom suncu nema šanse da bilo šta pročitaš :disgust:

krstin
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 18. Jul 2007. 21:48
Kontakt:

Post od krstin »

Nije neupotrebljiv, ali nije se bas ni nesto pokazao :smutny: n73 music, koji sam imao pre 5800 je bio mnogo bolji po tom pitanju...

krsma
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 21. Apr 2009. 02:46

Post od krsma »

stepa86, ZzHn, dobro nije bas neupotrebljiv, a i rekao sam GOTOVO neupotrebljiv :D ali sam se jako razocararao kad sam presao sa 6233 na kojem je vidljivost bila odlicna... sto je ipak apsurd..... :cry:

darkado
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 18:00

Post od darkado »

ja se slazhem, za bilo shta osim poziva na suncu je gotovo neupotrebljiv .
Alcatel 992d / Sony Xperia S / Huawei IDEOS X5 / ZTE Blade / HTC Startrek

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

krsma, darkado, tehno maniac, pa to nije nikakva novost.Mnogi resistive touchscreen ekrani pate od ovoga,to je valjda zbog tog sloja koji registruje pritisak.Retko koji resistive ekran se baš dobro ponaša na suncu.

nemam ovaj fon,ali sam imao više resistive TS telefona pa čisto da probam da vam rešim nedoumicu ;)

darkado
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od darkado »

ma nemam nikakve nedoumice, tako je kako je. znachi po danu je ok ali kad bije sunce :shock:

atti
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 30. Apr 2009. 00:47

Post od atti »

to je jadna od mana TS aparata, mada ako vam je za utehu, od svih TS telefona i pda koje sam koristio ovaj se ubedljivo najbolje vidi na suncu.

edit: ne uporedjujte TS i obicne ekrane zbog toga sto obican ekran preko lcd-a ima samo providno zastitno staklo ili plastiku, a TS preko lcd-a ima komad plastike prilicne debljine sa mrezom (matrix) koja je osetljiva na dodir.Kada bi se ona skinula imali bi ste kristalno cistu sliku na ekranu ali on vise ne bi bio osetljiv na dodir.

carov
Banned

Post od carov »

neko bese reko da ce da naruci sa neta onaj screen protect... onu "neogrebivu i neunistivu" zastitnu plastiku za ekran... da li si je uzeo kakva je koliko kosta..

..::Bobby::..
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 15. Jan 2009. 01:58

Post od ..::Bobby::.. »

atti napisao: edit: ne uporedjujte TS i obicne ekrane zbog toga sto obican ekran preko lcd-a ima samo providno zastitno staklo ili plastiku, a TS preko lcd-a ima komad plastike prilicne debljine sa mrezom (matrix) koja je osetljiva na dodir.Kada bi se ona skinula imali bi ste kristalno cistu sliku na ekranu ali on vise ne bi bio osetljiv na dodir.
Da li si ti siguran u to sto pricas? Posto ja nisam :?

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

carov moj brat je uzeo skoro tu foliju i stvarno je super..platio je oko 25 evra za iPhone je uzeo i sto je jos bolje imas dozivotnu garanciju tako da se extra isplati. 8)
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

darkado
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od darkado »

svi mi znamo shta znachi dozhivotna garancija :)

Odgovori