Nokia 5800 XpressMusic

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
ilidza2009
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 10. Maj 2009. 01:01

Post od ilidza2009 »

pokusao sam da resetujem fon sa *#7370#,medjutim trazi mi neki kod....pokusao sam 0000,1111,1234 ali ni jedan nije pravi,sta da radim? unapred hvala

bjela
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 12. Jun 2008. 22:45

Post od bjela »

carov, predlazem ti da reinstaliras firmware, kapiram da ti se nesto sj**alo, nisam jos cuo da se nekome desava nista slicno.
NOKIA 5800

atti
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 30. Apr 2009. 00:47

Post od atti »

@ ilidza2009 Trebao si da dodas jos 5, znaci factory default kod je 12345.
@ carov Nesto ti se tu grdno za...alo.Moje iskustvo sa V21 je veoma pozitivno.

stepa86
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 12. Jan 2006. 19:19

Post od stepa86 »

@Serbian Boss: to nije multi touch. To je samo vesto napravljena imitacija, koja imitira multi touch. Kad stisnes 2 date tacke, u stvari reaguje tacka koja se nalazi izmedju te 2. Ovo je jako profesionalno odradjeno, i svakako zasluzuje veliku paznju i postovanje.
Sto se tice efekata, ne moras hack-ovati fon, njih mozes ukljuciti i to: settings/personal/themes/general pa kad te baci u listu sa temama ides na options pa theme effects.

ilidza2009
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 10. Maj 2009. 01:01

Post od ilidza2009 »

@ atti hvala,funkcionise
imam jos 1 pitanje,do sada nisam koristio simbian,ova nokia mi je prvi "pametni" fon sto koristim,skidao sam sa neta neke programe za fon,ali mi podrzava samo sisx fajlove,da li moze i neke druge ili samo ove?

serbian-boss
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 21. Apr 2009. 21:11

Post od serbian-boss »

carov, ja sam ga vec hakovao i sad u telefonu imam neki ROM patcher koji ne znam uopste cemu sluzi.Zbog cega je lose sto sam ga hakovao?Sad mogu da instaliram sve aplikacije.Imam i neki S60 3rd signer...da ne znas mozda kako se nabacuju ti specijalni efekti,ja imam neke bzv
ilidza2009, moze i swf. fajlove imas na youtube u kako da namestis da koristish te flash fajlove preko celog ekrana

carov
Banned
Pridružio se: Pon, 12. Jan 2009. 05:21

Post od carov »

bjela, kako?
serbian-boss, za te efecte ti treba taj neki c2z patch koji jos nije razvijen dovoljno ima puno bagova... prelistaj malo temu applikacije za s60v5

bjela
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 12. Jun 2008. 22:45

Post od bjela »

Pa u NSU kad krenes da instaliras softver, ako imas najnoviju verziju, ponudi ti reinstal. Ako ne mozes tako, uradice ti to u svakom servisu (mislim da nije skupo, a ja ne bih izdrzao da imam telefon ako se baguje :) )
NOKIA 5800

carov
Banned

Post od carov »

Nsu kod mene ne radi... sve pise can not conect to server.... videcu za koji dan ako me ne mrzi da obaram sistem jer i prosli put bilo isto govno.... u servis ne dam pa da mi plate da ga poprave... mozda moze preko telefona isto onako kao sto sam ga updatovao

stepa86
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 12. Jan 2006. 19:19

Post od stepa86 »

da li se nekom desava da mu accel. senzor ne reaguje? Jednostavno, okrenete mob u landscape, a on ne reaguje? Posle restarta sve opet radi, ali opet isto posle nekog vremena.

maxo28
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 10. Mar 2009. 01:11

Post od maxo28 »

stepa86, ne znam kako je ostalima , ali ja nemam tih problema.Mozda da ga odneses u servis, ako jos imas garanciju mozda ti i daju novog :D
HTC Legend

dragang
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 05. Dec 2005. 13:19

Post od dragang »

Koristi bih Nokiu 5800 za navigaciju u kolima pa me interesuje kakva su vasa iskustva sa držačima za mobilni odnosno nokiu 5800 i moze li neka preporuka za neki dobar i siguran da ne krcka i ne daj bože odlepi se u toku vožnje.

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

Post od cale »

Zavisi da li hoces "branded" car holder ili china car holder.
Ja sam recimo u Pancevu na pijaci za 700din. pazario Car Universal Holder,i mogu reci da me nije razocarao.Nema teorije da se "odlepi" sa vetrobrana.
Moja preporuka.
Slika

dragang
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 05. Dec 2005. 13:19

Post od dragang »

Zelim da drzač bude pouzdan i kvalitetan. Moze li neko komentarisati ove držače nasao sam ih na intrnetu na http://www.tel-net.org/auto-drzaci-mobi ... efona/g-59

carov
Banned

Post od carov »

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

Post od cale »

Da,eto ga.
Po ceni od £16,dobijas extra holder.
Slika

String Of Life
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 24. Feb 2008. 22:56

Post od String Of Life »

Koliko obicno imate slobodne ram memorije?Kod mene varira od 43-49MB a nemam cak ni HandyShell instaliran,jedino mi HTaskman radi u pozadini....Kad upalim telefon,imam najvise,tokom dana samo od sebe(ne startujuci nista specijalno) ovaj broj padne na 43-44mb..Jel to normalno?Sta sve utice na potrosnju memorije?
Zamolio bih da pored broja ostavite i sta sve to imate da vam radi u pozadini ;)

P.S.Da li je moguce da ovi default theme efekti nose oko 5mb ram-a?

batat
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 07:36

Post od batat »

Dobijo sam danas drugi mob. imam karticu 066 kako da se spojim na net?
Posto koristim wifi net nece da mi se prikljuci na njega pise da nema odobrenje ?

Sta da radim???

MiLoS_Kv
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 01. Apr 2009. 20:42

Post od MiLoS_Kv »

samo da proverim da li se i vamaisto dogodilo
posle nepunih 4 meseca koriscenja,onu dugme za zakljucavanje/otkljucavanje se mnogo olabavilo . .
i to je pocelo da me nervira . . pa me zanima da li to moze da se promeni ili sta vec??

knjiski_moljac
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 24. Nov 2008. 03:16

Post od knjiski_moljac »

kako se vrsi formirane baterije na ovom fonu?
rekli su mi da ga punim 18 sati.
nije li to previse?

Odgovori