Nokia 5800 XpressMusic
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
-
- Novajlija
- Pridružio se: Ned, 10. Maj 2009. 01:01
@Serbian Boss: to nije multi touch. To je samo vesto napravljena imitacija, koja imitira multi touch. Kad stisnes 2 date tacke, u stvari reaguje tacka koja se nalazi izmedju te 2. Ovo je jako profesionalno odradjeno, i svakako zasluzuje veliku paznju i postovanje.
Sto se tice efekata, ne moras hack-ovati fon, njih mozes ukljuciti i to: settings/personal/themes/general pa kad te baci u listu sa temama ides na options pa theme effects.
Sto se tice efekata, ne moras hack-ovati fon, njih mozes ukljuciti i to: settings/personal/themes/general pa kad te baci u listu sa temama ides na options pa theme effects.
-
- Novajlija
- Pridružio se: Ned, 10. Maj 2009. 01:01
- serbian-boss
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 21. Apr 2009. 21:11
carov, ja sam ga vec hakovao i sad u telefonu imam neki ROM patcher koji ne znam uopste cemu sluzi.Zbog cega je lose sto sam ga hakovao?Sad mogu da instaliram sve aplikacije.Imam i neki S60 3rd signer...da ne znas mozda kako se nabacuju ti specijalni efekti,ja imam neke bzv
ilidza2009, moze i swf. fajlove imas na youtube u kako da namestis da koristish te flash fajlove preko celog ekrana
ilidza2009, moze i swf. fajlove imas na youtube u kako da namestis da koristish te flash fajlove preko celog ekrana
- cale
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
- :: Google Nexus 6P
- Kontakt:
Zavisi da li hoces "branded" car holder ili china car holder.
Ja sam recimo u Pancevu na pijaci za 700din. pazario Car Universal Holder,i mogu reci da me nije razocarao.Nema teorije da se "odlepi" sa vetrobrana.
Moja preporuka.

Ja sam recimo u Pancevu na pijaci za 700din. pazario Car Universal Holder,i mogu reci da me nije razocarao.Nema teorije da se "odlepi" sa vetrobrana.
Moja preporuka.

Zelim da drzač bude pouzdan i kvalitetan. Moze li neko komentarisati ove držače nasao sam ih na intrnetu na http://www.tel-net.org/auto-drzaci-mobi ... efona/g-59
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Ned, 24. Feb 2008. 22:56
Koliko obicno imate slobodne ram memorije?Kod mene varira od 43-49MB a nemam cak ni HandyShell instaliran,jedino mi HTaskman radi u pozadini....Kad upalim telefon,imam najvise,tokom dana samo od sebe(ne startujuci nista specijalno) ovaj broj padne na 43-44mb..Jel to normalno?Sta sve utice na potrosnju memorije?
Zamolio bih da pored broja ostavite i sta sve to imate da vam radi u pozadini
P.S.Da li je moguce da ovi default theme efekti nose oko 5mb ram-a?
Zamolio bih da pored broja ostavite i sta sve to imate da vam radi u pozadini

P.S.Da li je moguce da ovi default theme efekti nose oko 5mb ram-a?
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pon, 24. Nov 2008. 03:16