Nokia E71
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Jedino da vidis da li je ima u App manager-u pa da je odatle obrises, ako je nema onda pokusaj da formatiras telefon ali kada formatiras telefon onda gubis kontakte, sms, programe i druge podatke u telefonu i posle formatiranja mem. tel. onda formatiram i mem. karticu.
Kod za formatiranje je *#7370#
Kod za formatiranje je *#7370#
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
Hard reset: drzis istovremeno zelenu slusalicu + * (zvezdicu) + broj 3 i zatim taster za on/off, držiš tako sva četiri tastera dok se telefon ne uključi i dok se na ekranu ne pojavi odabir lokacije.
za sve korisnike e71 lepa vest-nokia omogucila svima da apdejtuju 'quick office' na verziju 6!!!
ja juce uradio apdejt,generalno je isti program ali je najveca inovacija u mogucnosti upravljanja sa dokumentima iz MS ofisa 2007 [sto je i bila najveca kritika ugradnje verzije 4]...
i da,pitanje-odjednom mi se prostor na C particiji smanjio sa 100MB na 75MB...?
ima li ko ideju sto??? svuda sam prosao [koristeci x-plore] i gledao gde se sta nalazi i bas nisam skapirao gde nestade toliki prostor... jel postoji program koji se bavi ciscenjem nepotrebnih fajlova? ako ne-jel bi fles ocistio C particiju...?
ja juce uradio apdejt,generalno je isti program ali je najveca inovacija u mogucnosti upravljanja sa dokumentima iz MS ofisa 2007 [sto je i bila najveca kritika ugradnje verzije 4]...
i da,pitanje-odjednom mi se prostor na C particiji smanjio sa 100MB na 75MB...?
ima li ko ideju sto??? svuda sam prosao [koristeci x-plore] i gledao gde se sta nalazi i bas nisam skapirao gde nestade toliki prostor... jel postoji program koji se bavi ciscenjem nepotrebnih fajlova? ako ne-jel bi fles ocistio C particiju...?
Pozdrav ljudi!
Postao sam vlasnik ovog cuda posle dugogodisnje upotrebe 6630 i vidim da su se "neke stvari" bitno promenile u symbian svetu
Moj glavni problem je imenik...ne mogi nikako da namestim da prilikom pretrage prvo gleda prvo ime a ne drugo (npr. ukucam slovo S a u imeniku se prvo pokazuje npr. Ana sestra a ne npr. Sava)...Sve sam probao (sve tri varijante u opcijama first name-last name),googlao i NISTA!
Ako je neko imao slican problem i zna resenje neka javi,spasio bi me nerviranja.....
Postao sam vlasnik ovog cuda posle dugogodisnje upotrebe 6630 i vidim da su se "neke stvari" bitno promenile u symbian svetu

Moj glavni problem je imenik...ne mogi nikako da namestim da prilikom pretrage prvo gleda prvo ime a ne drugo (npr. ukucam slovo S a u imeniku se prvo pokazuje npr. Ana sestra a ne npr. Sava)...Sve sam probao (sve tri varijante u opcijama first name-last name),googlao i NISTA!
Ako je neko imao slican problem i zna resenje neka javi,spasio bi me nerviranja.....
- gameforce
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11
shomi1417on gleda oba polja za poredjenje sa onim što tražiš.Jedino rešenje je da te "problematične" koji ti smetaju preimenuješ na samo jedan podatak (ili sestra ili Ana) u svakom drugom sl će tražiti u oba polja 

Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.
Rebel in heart.
Ako se ne varam promenili su ti product code i trebao bi ponovo nabaciti softver.
Skini bateriju i pogledaj na onoj nalepcini koja je na telefonu koji je Code.
Onda kada budes reinstalirao sw unesi taj kod i trebalo bi sve da se vrati na svoje mesto.
Skini bateriju i pogledaj na onoj nalepcini koja je na telefonu koji je Code.
Onda kada budes reinstalirao sw unesi taj kod i trebalo bi sve da se vrati na svoje mesto.
Pozz svima!
Imam jedan prob, a to je da mi se pri ulasku u galeriju ili prilikom listanja slika pojavljuje na sekund horiznotalna linija preko displeja..kao da blicne...Isto se desava kad udjem u jos neke opcije u meniju...
Telefon je uzet u Alpha copy-ju...tamo me cooliraju i kazu da nije nista...
Da li je neko imao slicnan problem??
Imam jedan prob, a to je da mi se pri ulasku u galeriju ili prilikom listanja slika pojavljuje na sekund horiznotalna linija preko displeja..kao da blicne...Isto se desava kad udjem u jos neke opcije u meniju...
Telefon je uzet u Alpha copy-ju...tamo me cooliraju i kazu da nije nista...
Da li je neko imao slicnan problem??
Pozdrav svim fanovima Nokia telefona .
I ja se danas ponovih ovim čudom tenike ,pa mi treba mala pomoć ,pošto sam sa vremenom ograničen da pročitam sve poruke o ovom telefonu recite mi kako se isključuje onaj odvratni glas koji izgovara ime pozivaoca .
dali bi mi neko pustio neki link sa kartom srbije , garmin itd.
I ja se danas ponovih ovim čudom tenike ,pa mi treba mala pomoć ,pošto sam sa vremenom ograničen da pročitam sve poruke o ovom telefonu recite mi kako se isključuje onaj odvratni glas koji izgovara ime pozivaoca .
dali bi mi neko pustio neki link sa kartom srbije , garmin itd.
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
Marfi, link ovde neces dobiti posto se na forumu mobilnog sveta ne tolerise piraterija. Nije dozvoljeno postovanje linkova ka piratskom softveru i warez sajtovima.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Marfi, : Menu > Tools > Profiles > izaberi koji ti profil aktivan > Options > Personalise > i tu nadji Say caller`s name i stavi Off
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
nikao, tema o Symbian aplikacijama vec postoji ovde: viewtopic.php?t=8377.
Na forumu mobilnog sveta nije dozvoljeno postovanje linkova ka warez sajtovima i drugim piratskim sadrzajima.
Na forumu mobilnog sveta nije dozvoljeno postovanje linkova ka warez sajtovima i drugim piratskim sadrzajima.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora