Nokia E71

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
brcha
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 17. Jun 2009. 05:42

Post od brcha »

nego da ne znas mozda kako da obrisem nokia mpas 2.0 koju sam naknadno instalirao...u njoj je neki bag jer ne moze ponovo da radi gps.sve drugo sam probao i ako ne moze da se izbrise morace da ide u servis :(

Nikola031
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 06. Okt 2008. 20:25
:: Lumia 640 Dual SIM
Kontakt:

Post od Nikola031 »

brcha, probaj hard reset, kad ga uradis sve se brise iz interne memorije telefona. :wink:
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Jedino da vidis da li je ima u App manager-u pa da je odatle obrises, ako je nema onda pokusaj da formatiras telefon ali kada formatiras telefon onda gubis kontakte, sms, programe i druge podatke u telefonu i posle formatiranja mem. tel. onda formatiram i mem. karticu.
Kod za formatiranje je *#7370#

brcha
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 17. Jun 2009. 05:42

Post od brcha »

probao sam *#7370# i kad ga formatiram isto je.kformatirao sam i karticu al dzaba.kako ide taj hard reset?nema je u app menageru

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

Hard reset: drzis istovremeno zelenu slusalicu + * (zvezdicu) + broj 3 i zatim taster za on/off, držiš tako sva četiri tastera dok se telefon ne uključi i dok se na ekranu ne pojavi odabir lokacije.

cenobite
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 26. Maj 2008. 05:45

Post od cenobite »

za sve korisnike e71 lepa vest-nokia omogucila svima da apdejtuju 'quick office' na verziju 6!!!
ja juce uradio apdejt,generalno je isti program ali je najveca inovacija u mogucnosti upravljanja sa dokumentima iz MS ofisa 2007 [sto je i bila najveca kritika ugradnje verzije 4]...

i da,pitanje-odjednom mi se prostor na C particiji smanjio sa 100MB na 75MB...?
ima li ko ideju sto??? svuda sam prosao [koristeci x-plore] i gledao gde se sta nalazi i bas nisam skapirao gde nestade toliki prostor... jel postoji program koji se bavi ciscenjem nepotrebnih fajlova? ako ne-jel bi fles ocistio C particiju...?

shomi1417
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 20. Jun 2009. 08:15

Post od shomi1417 »

Pozdrav ljudi!
Postao sam vlasnik ovog cuda posle dugogodisnje upotrebe 6630 i vidim da su se "neke stvari" bitno promenile u symbian svetu :)
Moj glavni problem je imenik...ne mogi nikako da namestim da prilikom pretrage prvo gleda prvo ime a ne drugo (npr. ukucam slovo S a u imeniku se prvo pokazuje npr. Ana sestra a ne npr. Sava)...Sve sam probao (sve tri varijante u opcijama first name-last name),googlao i NISTA!
Ako je neko imao slican problem i zna resenje neka javi,spasio bi me nerviranja.....

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

shomi1417on gleda oba polja za poredjenje sa onim što tražiš.Jedino rešenje je da te "problematične" koji ti smetaju preimenuješ na samo jedan podatak (ili sestra ili Ana) u svakom drugom sl će tražiti u oba polja :wink:
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

shomi1417
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 20. Jun 2009. 08:15

Post od shomi1417 »

gameforce, hvala na brzom odgovoru! Neverovatno je (barem meni) da sa e71 sporije nalazim kontakte nego sa 6630 .... :x
Dok sam googlao resenje za ovaj problem videh da ljudi imaju slican problem sa imenima u inbox-u poruka...barem mi to radi ok....mora se covek zadovoljavati malim stvarima,sta ces :roll:

Carina
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 23. Jun 2009. 03:18

Post od Carina »

Nabavio sam ovaj fon i u servisu uradio debranding i dekodiranje..Medjutim sad su mi znakovi interpukcije skroz drugacija nego sto pise..sta da radim?Nosio sam u servis,medjutim nisu mogli da mi urade..kazu treba im puno vremena :uhuh: ...jel ja to mogu sam a da nije komplikovano??

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

Ako se ne varam promenili su ti product code i trebao bi ponovo nabaciti softver.
Skini bateriju i pogledaj na onoj nalepcini koja je na telefonu koji je Code.
Onda kada budes reinstalirao sw unesi taj kod i trebalo bi sve da se vrati na svoje mesto.

jecika666
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 30. Avg 2006. 10:23

Post od jecika666 »

Juce sam kupila ovaj telefon i htela bih da pitam ako bi neko mogao da mi da valjani link sa igrama bas za ovaj telefon. Gde god sam gledala, sve je za ove obicne Nokie, ništa E71. I mozda jos tako neki softver prilagodjen ovoj verziji Symbiana, programcici i slicno... Hvala :wink:

Nikola031
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 06. Okt 2008. 20:25
:: Lumia 640 Dual SIM
Kontakt:

Post od Nikola031 »

jecika666, ovaj forum ne podržava warez i slično tako da nećeš dobiti linkove .
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)

igorigor
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 15. Feb 2009. 22:51

Post od igorigor »

Pozz svima!
Imam jedan prob, a to je da mi se pri ulasku u galeriju ili prilikom listanja slika pojavljuje na sekund horiznotalna linija preko displeja..kao da blicne...Isto se desava kad udjem u jos neke opcije u meniju...
Telefon je uzet u Alpha copy-ju...tamo me cooliraju i kazu da nije nista...
Da li je neko imao slicnan problem??

nikao
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 18. Maj 2006. 19:03
Kontakt:

Post od nikao »

zna li ikko..moze li se telefonski imnik sa sony ericssona kopirati na nokiu E71? imali li problema u vezi prebacivanja?

Marfi
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 28. Jun 2009. 04:41

Post od Marfi »

Pozdrav svim fanovima Nokia telefona .
I ja se danas ponovih ovim čudom tenike ,pa mi treba mala pomoć ,pošto sam sa vremenom ograničen da pročitam sve poruke o ovom telefonu recite mi kako se isključuje onaj odvratni glas koji izgovara ime pozivaoca .

dali bi mi neko pustio neki link sa kartom srbije , garmin itd.

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

Marfi, link ovde neces dobiti posto se na forumu mobilnog sveta ne tolerise piraterija. Nije dozvoljeno postovanje linkova ka piratskom softveru i warez sajtovima.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

Marfi, : Menu > Tools > Profiles > izaberi koji ti profil aktivan > Options > Personalise > i tu nadji Say caller`s name i stavi Off

nikao
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 18. Maj 2006. 19:03
Kontakt:

Post od nikao »

zna li iko ima li program za ovaj mobitel za prepoznavanje pjesama, npr. kao kod iphona?
i ima li porogram za akljcavanja poruka i multi medije...?
unaprijed hvala...

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

nikao, tema o Symbian aplikacijama vec postoji ovde: viewtopic.php?t=8377.

Na forumu mobilnog sveta nije dozvoljeno postovanje linkova ka warez sajtovima i drugim piratskim sadrzajima.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

Odgovori