Nokia N97

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

savke84, to je do softvera u telefonu,ja imam isti problem kad napunim vise od pola karticu od 8gb na n82.Probaj da instaliras neki plejer,recimo Core pa da pustas sa njim.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

savke84
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 30. Avg 2009. 18:07

Post od savke84 »

Hvala Sale_m na predlogu pokusacu nesto tako..mada meni i secka kada snimam pa npr sekunde koje idu dole u toku snimanja stoje pa krenu i tako i posle kad stopiram snimak i hocu odmah da pogledam da li valja on secka i koci se..a nov mi je telefon i uopste nije opterecen memorijom..pozdrav

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

savke84, meni se to ne dešava.. Imaš li najnoviju verziju firmware-a, tj. v12? :)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Milanokos
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 14. Jul 2008. 22:55

Post od Milanokos »

4M3R, ja msm da je softwerske prirode tako da jedino update moze da pomogne...probaj nista ne gubis... :wink:
Iphone 3GS 16 Gb
SE K850

savke84
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od savke84 »

Imam najnoviji softwer v12.0.024 bas sam ga updateovao pre par dana i mislim da je od tad poceo da koci..jel ima neko jos neko resenje?..hvala na sugestijama,pozdrav

4M3R
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 29. Avg 2009. 17:46

Post od 4M3R »

Evo ja sam ga upravo update-ovao, sada mi dobro radi ekran dobro se pali osvjetljenje... Meni nista ne koci, nadam se da i nece... hehe Pozz i hvala puno na savjetu, super ste!
Nokia N97

savke84
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od savke84 »

Da li neko zna kako da reinstaliram software?..Mozda ce mi to pomoci da resim problem posto sam sve zivo pokusao i hard reset sam uradio ali nista...i da li neko sem mene ima problem da kada je telefon zakljucan i neko me zove ja povucem prstom sa leva na desno da primim poziv i javim se najnormalnije ali posle kad zavrsim razgovor meni i dalje stoji kao da me taj neko jos zove i moram da ugasim i upalim telefon da bih to sredio..malo je komplikovano za objasnjavanje ali nadam se da ste ukapirali..pozdrav

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

savke84, meni se to ni jednom nije desilo, ni sa starim firmware-om, ni sa novim... Pokušaj ponovo preko NSU-a da flash-uješ telefon, pa vidi da li se sredilo to... Da nisi instalirao neku sumnjivu aplikaciju? :roll:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Sale_M »

Zarazili ste me sa 97-icom :roll: poceo da razmisljam o mogucoj kombinaciji koja bi mi ga donela u ruke :oops:

savke84
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od savke84 »

Ninolina, Hvala na savetu izgleda da sam imao neku sumnjivu aplikaciju,formatirao sam memoriju i sad je sve ok,konacno sam odahnuo..pozdrav

Cegevara
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 16. Okt 2006. 00:33
Kontakt:

Post od Cegevara »

Ma ne kolega @Sale_M, uzmi ovo "cudo" od Iphone-a kog fale pojedinci bez velikih cinjenica ili cekaj prve macke koje se bacaju obicno u vodu (N900) sa novim O.S.-om... :D :lol: :shock:

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Sale_M »

Ma ne znam,ja sam bio protiv n97 ali mi se uvukao po kozu nekako.,mada moza je bolje cekati neki novi specijalitet iz nokie :D :wink:

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

Sale_M, vidiš, ja sam od samog početka, kada su najavili N97-icu, znala da baš nju hoću... :D Isto tako je bilo davno i sa N95-icom... :wink: U oba slučaja se ni najmanje nisam pokajala... :) N97 će tek sa novijim firmware-ima dostići svoj maximum, mada sam i sada s njim zadovoljna, kao što je bilo i sa N95-icom... :wink:

Cegevara
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Kontakt:

Post od Cegevara »

Slazem se sa tobom Ninolina...ocekujemo njen maximum u nekom novijem firmware-u...reci mi ima li poboljsanja sa ver 12 ,nisam je jos ubacio,ova v11 mi je bagovita prilicno,cesto izlazi ono "memory full" malo usporeno reaguje,a zano je 2 put i da se restarta sam od sebe.

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

Meni v11 radi savrseno, nema nikakvih problema i kocenja. Koji vam je RM ?
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

Cegevara
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Kontakt:

Post od Cegevara »

Rm 505 :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :o :o :o :o :o :o

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

Cegevara, ima poboljšanja sa novijom verzijom v12... Brži je i stabilniji, a čini mi se i da malo duže traje baterija..:)

putnik1
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 26. Avg 2009. 02:38

Post od putnik1 »

Dobri ljudi , da li neko moze da mi kaze kako da dodjem do fm-transmitera posto ga nema vise u meniju od kada sam updetovao tel. ? Jel ima neka fora ?
Hvala unapred !!!

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

putnik1, da si pročitao temu od početka, a tako bi trebalo da uradiš pre nego što pitaš nešto, našao bi odgovor.. A on glasi da je jedini način da vratiš FM Transmiter promena Product Code-a preko NSS-a u Code neke zemlje koja nema zabranu korišćenja te opcije, i zatim ponovo odradiš update firmware-a..

putnik1
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 26. Avg 2009. 02:38

Post od putnik1 »

Izvinjavam se sto nisam procitao celu temu i hvala jos jednom ! Odoh da promenim product cod . Nadam se da ce sve biti u redu :) !

Odgovori