Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
savke84, to je do softvera u telefonu,ja imam isti problem kad napunim vise od pola karticu od 8gb na n82.Probaj da instaliras neki plejer,recimo Core pa da pustas sa njim.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Hvala Sale_m na predlogu pokusacu nesto tako..mada meni i secka kada snimam pa npr sekunde koje idu dole u toku snimanja stoje pa krenu i tako i posle kad stopiram snimak i hocu odmah da pogledam da li valja on secka i koci se..a nov mi je telefon i uopste nije opterecen memorijom..pozdrav
Imam najnoviji softwer v12.0.024 bas sam ga updateovao pre par dana i mislim da je od tad poceo da koci..jel ima neko jos neko resenje?..hvala na sugestijama,pozdrav
Evo ja sam ga upravo update-ovao, sada mi dobro radi ekran dobro se pali osvjetljenje... Meni nista ne koci, nadam se da i nece... hehe Pozz i hvala puno na savjetu, super ste!
Da li neko zna kako da reinstaliram software?..Mozda ce mi to pomoci da resim problem posto sam sve zivo pokusao i hard reset sam uradio ali nista...i da li neko sem mene ima problem da kada je telefon zakljucan i neko me zove ja povucem prstom sa leva na desno da primim poziv i javim se najnormalnije ali posle kad zavrsim razgovor meni i dalje stoji kao da me taj neko jos zove i moram da ugasim i upalim telefon da bih to sredio..malo je komplikovano za objasnjavanje ali nadam se da ste ukapirali..pozdrav
savke84, meni se to ni jednom nije desilo, ni sa starim firmware-om, ni sa novim... Pokušaj ponovo preko NSU-a da flash-uješ telefon, pa vidi da li se sredilo to... Da nisi instalirao neku sumnjivu aplikaciju?
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Zarazili ste me sa 97-icom poceo da razmisljam o mogucoj kombinaciji koja bi mi ga donela u ruke
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Ma ne kolega @Sale_M, uzmi ovo "cudo" od Iphone-a kog fale pojedinci bez velikih cinjenica ili cekaj prve macke koje se bacaju obicno u vodu (N900) sa novim O.S.-om...
Ma ne znam,ja sam bio protiv n97 ali mi se uvukao po kozu nekako.,mada moza je bolje cekati neki novi specijalitet iz nokie
Sale_M, vidiš, ja sam od samog početka, kada su najavili N97-icu, znala da baš nju hoću... Isto tako je bilo davno i sa N95-icom... U oba slučaja se ni najmanje nisam pokajala... N97 će tek sa novijim firmware-ima dostići svoj maximum, mada sam i sada s njim zadovoljna, kao što je bilo i sa N95-icom...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Slazem se sa tobom Ninolina...ocekujemo njen maximum u nekom novijem firmware-u...reci mi ima li poboljsanja sa ver 12 ,nisam je jos ubacio,ova v11 mi je bagovita prilicno,cesto izlazi ono "memory full" malo usporeno reaguje,a zano je 2 put i da se restarta sam od sebe.
Dobri ljudi , da li neko moze da mi kaze kako da dodjem do fm-transmitera posto ga nema vise u meniju od kada sam updetovao tel. ? Jel ima neka fora ?
Hvala unapred !!!
putnik1, da si pročitao temu od početka, a tako bi trebalo da uradiš pre nego što pitaš nešto, našao bi odgovor.. A on glasi da je jedini način da vratiš FM Transmiter promena Product Code-a preko NSS-a u Code neke zemlje koja nema zabranu korišćenja te opcije, i zatim ponovo odradiš update firmware-a..
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.