Nokia 5800 XpressMusic

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
Xepoj
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 17. Sep 2009. 02:13

Post od Xepoj »

bem mu... zadnje sto sam uradio je bila ona promena fonta ali to sam nekako uspeo da izbrisem pre nego se resetovao (e da, nisam napomenuo, kad ekran poludi odmah zatim sledi reset i onda radi minut - mimut i po, pa ponovo ista prica) tako da nemam vremena to sve da odradim :)
nista druze, hvala ti u svakom slucaju :) snaci cu se valjda vec nekako, ali sutra ;)

60sec
Banned
Pridružio se: Pon, 06. Jul 2009. 00:55

Post od 60sec »

Xepoj, kako ne mozes sve to da uradis ??? Uradi Hard reset u tom slusaju ali pre toga kada ga upalis udji u File manager i uradi format kartice?! Ne razumem kako nemas vremena za to ti treba 20 sec posla MAX! :wink:

00saska00
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 31. Avg 2009. 09:55

Post od 00saska00 »

Cao ljudi...ja sam jedna cura koja je pocela da obozava mobilne telefone, ali se malo slabije razume u sve detalje na koje treba da obrati paznju pri kuovini!
Hocu da kupim ovaj telefon, ali ne znam koji softver treba da ima...da li touch zavisi od softvera..da li je touch uopste zadovojavajuci na ovom telefonu...da li da trazim da mi updatuju softver na licu mesta ako je neki stariji i da ne kupujem tel bez toga? Da li vredi da se kupi preko ove "mts-tochno-mobile" ponude za 13400 dinara...JAO POMAGAJTE, MOLIM VAS!
a kad ga kupim tek cu da vas smaram :-D!..i vredi li polovna kupovina!? U prodavnicama u Nisu je 250 evra...
i da...na nekom od predhodnih komentara sam procitala da neki lik pita "kad ce da izadje..nesto sto ima na nokiji 5530" ...sta je to? i da li da bolje uzmem taj ili 5800? POMAGAJTE!

60sec
Banned

Post od 60sec »

00saska00, sreco :-D pazi ovako NOVA je 200e na crno,znaci 250e polovna ne vredi vec 180e i mozes je lako naci za te pare konkretno moj ortak je prodao za 165e KO NOVA, a trazio je ovde na oglas 180 dakle,polovan ne vredi ni 200e osim ako je uredjaj kupljen LEGALNO, e tada i mi kao kuci MORAMO progledati kroz prste prodavacu jer je on OPRAN kada je kupovao tel,pa samim tim moramo se solidarisati ;-) DAlje softvare je nebitan,sama ga mozes update-ovati tako da cooliraj ekran sada ima dobar odziv a nekada je bio OCAJ,sto govori da telefon napreduje vremenom kako izlazi novi SW! Kada budes kupovala telefon (Polovan ) gledaj da ne bude stariji od 6 meseci jer ti imaju probleme sa zvucnikom ;-) eto nadam se da sam ti pomogao :-D :lol: :lol: :lol: :wink:

Motoman
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 11. Jan 2009. 05:46

Post od Motoman »

Treba i meni pomoc ! :D Juce sam instalirao dungeron quest (igra) preko ovi store, al kad sam skontao da se igra preko fb-a obrisao sam je... i sada kad sam usao u galeriju vidim ima preko 100 slika od te igre koje se nemogu ni otvoriti niti obrisati ... ne znam sta da radim :S

60sec
Banned

Post od 60sec »

Motoman, format kartice nema ti druge :wink:

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

Motoman napisao: i sada kad sam usao u galeriju vidim ima preko 100 slika od te igre koje se nemogu ni otvoriti niti obrisati ... ne znam sta da radim :S
A jel si probao preko x plore-a da obrišeš?
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

00saska00
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od 00saska00 »

60sec, ti si kralj covek...HVALA TI PUNO!
Ja sada imam k850i i hocu da ga zamenim za 5800 i znam da ce doplata biti veca ali nadam se da cu da postignem svoj cilj! Sta ti mislis...koliko ce mi trebati kesha? :unsure: Cek sad..ako mogu da ga uzmem za 165e ili 180 onda mi se ne isplati da se obavezujem na...2 godine :? ...hm! Uh na velikim sam mukama, veruj(te) mi!!! Zanci tuch je ok! To mi treba...jer ga neki hvale neki pljuju! Nekada sam bila "zapaljena" za Omniu pa su me svi odgovarali...jes ko komp al ...opet ne verujem samsungu ni za sta!!! hvala puno! :|

60sec
Banned

Post od 60sec »

00saska00, Pazi ekran jeste nekada bio krs,tacnije odziv jer je los software bio,ali sada je to sredjeno,tako da nemas frke ;-) a sto se tice 180e je polovan,imas i ovde na oglasima,uzmes cenkas se i dobijes ga 10e manje,:-D mozda i vise,ucek prihvate muskarci kada je dama u opitanju veruj mi :-D tako da cool ,mada ipak pitao bi na tvom mestu Jerkana gde da kupis NOV za male pare jer je on iz NISA :-) mislim da nebi trebalo da bude vise od 250 dole u nisu e sada da cujemo Jerkana :-D

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
:: Samsung Galaxy S4
:: Nokia 808

Post od jerkann »

60sec, svalercino jedna 8)
00saska00, lepo ti je rekao Igor, a u Nisu sam ga ja uzeo za 230 nov. Drug mi je rekao da moze da se nadje i jeftinije ( 5 eura ).
Inace probaj prvo da prodas k850 jer nece da ti ga cene vise od 100 eura. Drug je pokusao da ga menja skoro u extra stanju davali mu 100 eura, sto je po meni smesno jer sve u svemu telefon nije los. Ako ne mozes da nadjes jeftinije javi se na PP da ti kazem gde sam ga ja uzeo.

00saska00
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od 00saska00 »

jerkane Javi se, molim te! :-D
Ma svratila sam ovde na bulevaru Zorana Djindjica..otvorena neka nova prodavnica pa rekoh ajde da pitam i ovaj lik mi rece NOV 240 ili tako nesto! 8)
Ali ne znam!
NE ZNAAAM :-D!
brze cu skupiti doplatu do 13500 za paket MIX 1000 nego do 20000 ALI CU SE OVIM PRVIM OBAVEZATI NA 2 GODINEEE :smutny: !!!
Jerkane, javi se molim te! :blinky:

60sec
Banned

Post od 60sec »

jerkann, haha ma neeeeeeeeeeeeee :-D Eto mozes i da je odvedes do radnje,pokazes joj malo nis (i ako je iz nisa,pravi se da to ne znas :-D ) i tako to znas vec :lol: :lol: :lol: na kraju krajeva prestace da je zanima telefon jer ipak nece joj biti potreban :-D :lol: :lol: :lol: no salu na stranu ja ti 00saska00, savetujem nov telefon iz razloga sto je bio nekada jako felerican,a nebi zeleo da ti upadne bas neki takav,pa bi na tvom mesu radje uzeo NOV 5800 jer ipak feler je feler,ili pak da uzmes neki do 2 3 meseca star ;-)

00saska00
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od 00saska00 »

c,c,c, ljudi moji, o cemu vi razmisljate... :chytry:
Onda NOV...ako vi tako kazete :) , al gde da nadjem tolike pare :cry: ...ali dobro...stekacu pa dokle stignem..mozda ce kad ustekamm ...za jedno desetak godina, da padne na 100evrica nov! he!
Hvala vam ljudi! PUNO STE POMOGLI!!!!
Mislim da cu ga ipak kupiti preko post paid-a...u tehnomobilu...ili jer hocu sto pre da ga kupim! Cula sam da su telefoni tu vrh! pozdrav svima

Motoman
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Motoman »

60sec, telep, one slike su se preko noci same obrisale tako da je to sada u redu :) :D :D

60sec
Banned

Post od 60sec »

Motoman, extra ;-) 00saska00, saska nebu ja uzimao preko post paida telefon 8)

Motoman
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Motoman »

Ljudi malo glupo pitanje al kako se instaliraju igre na ovom fonu? skinuo sam 15 igara i otpakujem ih i gledam ima po sto nekih fajlova a nigde .sis.

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Motoman
Вероватно си скинуо игрице у .јаr формату.
Немој ништа да одпакујеш,само их пребаци на телефон и инсталирај.
Слобода или смрт

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
:: Samsung Galaxy S4
:: Nokia 808

Post od jerkann »

Evo sa jednog stranog foruma. Ja sam se "potpisao", nadam se da cemo svi vlasnici uspeti u ovoj nameri.

Star Petition for Firmware Update for nokia 5800, PLEASE SIGN!!
http://www.petitiononline.com/fw5800xm/petition.html

This is a petition to nokia, to give us 5800 users the new kinetic scrolling and enhanced homescreen features as a firmware update!

Please read and sign the petition so that nokia hear us out on the features that we want!!!

This should have been made a long time ago, but its better late than never!

Spread the word, give the link to everyone you know, tell them to sign it! The more people sign it, the more chances we have of nokia hearing us out!!!!

LETS DO THIS GUYS!!!!!!!

(mods, a favor from u guys, please allow this to be here in the apps forum, so that more people see it. if possible sticky, the more number of people sign this petition, the more chance we 5800 users have of getting the update!!)

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Имате и мој глас. :)
До сада се 200 људи пријавило...
Слобода или смрт

makish
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 26. Okt 2006. 11:33

Post od makish »

jos jedan glas vise

e sad jedan problem
nece nikako da mi prihvati update
verzija sw 21.0.025c01.01
probao sam tri puta direktno preko tel. ima novi 31....... pa download pa uptateig phone not updated update package not compatible with the pnone

ajde ljudi pomoc.

hvala

Odgovori