nista druze, hvala ti u svakom slucaju
 snaci cu se valjda vec nekako, ali sutra

!..i vredi li polovna kupovina!? U prodavnicama u Nisu je 250 evra...
!..i vredi li polovna kupovina!? U prodavnicama u Nisu je 250 evra... pazi ovako NOVA je 200e na crno,znaci 250e polovna ne vredi vec 180e i mozes je lako naci za te pare konkretno moj ortak je prodao za 165e KO NOVA, a trazio je ovde na oglas 180 dakle,polovan ne vredi ni 200e osim ako je uredjaj kupljen LEGALNO, e tada i mi kao kuci MORAMO progledati kroz prste prodavacu jer je on OPRAN kada je kupovao tel,pa samim tim moramo se solidarisati
 pazi ovako NOVA je 200e na crno,znaci 250e polovna ne vredi vec 180e i mozes je lako naci za te pare konkretno moj ortak je prodao za 165e KO NOVA, a trazio je ovde na oglas 180 dakle,polovan ne vredi ni 200e osim ako je uredjaj kupljen LEGALNO, e tada i mi kao kuci MORAMO progledati kroz prste prodavacu jer je on OPRAN kada je kupovao tel,pa samim tim moramo se solidarisati  DAlje softvare je nebitan,sama ga mozes update-ovati tako da cooliraj ekran sada ima dobar odziv a nekada je bio OCAJ,sto govori da telefon napreduje vremenom kako izlazi novi SW! Kada budes kupovala telefon (Polovan ) gledaj da ne bude stariji od 6 meseci jer ti imaju probleme sa zvucnikom
 DAlje softvare je nebitan,sama ga mozes update-ovati tako da cooliraj ekran sada ima dobar odziv a nekada je bio OCAJ,sto govori da telefon napreduje vremenom kako izlazi novi SW! Kada budes kupovala telefon (Polovan ) gledaj da ne bude stariji od 6 meseci jer ti imaju probleme sa zvucnikom  eto nadam se da sam ti pomogao
 eto nadam se da sam ti pomogao  

Cek sad..ako mogu da ga uzmem za 165e ili 180 onda mi se ne isplati da se obavezujem na...2 godine
 Cek sad..ako mogu da ga uzmem za 165e ili 180 onda mi se ne isplati da se obavezujem na...2 godine   ...hm! Uh na velikim sam mukama, veruj(te) mi!!! Zanci tuch je ok! To mi treba...jer ga neki hvale neki pljuju! Nekada sam bila "zapaljena" za Omniu pa su me svi odgovarali...jes ko komp al ...opet ne verujem samsungu ni za sta!!! hvala puno!
  ...hm! Uh na velikim sam mukama, veruj(te) mi!!! Zanci tuch je ok! To mi treba...jer ga neki hvale neki pljuju! Nekada sam bila "zapaljena" za Omniu pa su me svi odgovarali...jes ko komp al ...opet ne verujem samsungu ni za sta!!! hvala puno!  
 a sto se tice 180e je polovan,imas i ovde na oglasima,uzmes cenkas se i dobijes ga 10e manje,:-D mozda i vise,ucek prihvate muskarci kada je dama u opitanju veruj mi
 a sto se tice 180e je polovan,imas i ovde na oglasima,uzmes cenkas se i dobijes ga 10e manje,:-D mozda i vise,ucek prihvate muskarci kada je dama u opitanju veruj mi  tako da cool ,mada ipak pitao bi na tvom mestu Jerkana gde da kupis NOV za male pare jer je on iz NISA
 tako da cool ,mada ipak pitao bi na tvom mestu Jerkana gde da kupis NOV za male pare jer je on iz NISA  mislim da nebi trebalo da bude vise od 250 dole u nisu e sada da cujemo Jerkana
 mislim da nebi trebalo da bude vise od 250 dole u nisu e sada da cujemo Jerkana 

!
! !!!
 !!!
 Eto mozes i da je odvedes do radnje,pokazes joj malo nis (i ako je iz nisa,pravi se da to ne znas
                             Eto mozes i da je odvedes do radnje,pokazes joj malo nis (i ako je iz nisa,pravi se da to ne znas  ) i tako to znas vec
 ) i tako to znas vec   

na kraju krajeva prestace da je zanima telefon jer ipak nece joj biti potreban
  na kraju krajeva prestace da je zanima telefon jer ipak nece joj biti potreban  

no salu na stranu ja ti 00saska00,  savetujem nov telefon iz razloga sto je bio nekada jako felerican,a nebi zeleo da ti upadne bas neki takav,pa bi na tvom mesu radje uzeo NOV 5800 jer ipak feler je feler,ili pak da uzmes neki do 2 3 meseca star
  no salu na stranu ja ti 00saska00,  savetujem nov telefon iz razloga sto je bio nekada jako felerican,a nebi zeleo da ti upadne bas neki takav,pa bi na tvom mesu radje uzeo NOV 5800 jer ipak feler je feler,ili pak da uzmes neki do 2 3 meseca star 

, al gde da nadjem tolike pare
 , al gde da nadjem tolike pare   ...ali dobro...stekacu pa dokle stignem..mozda ce kad ustekamm ...za jedno desetak godina, da padne na 100evrica nov! he!
  ...ali dobro...stekacu pa dokle stignem..mozda ce kad ustekamm ...za jedno desetak godina, da padne na 100evrica nov! he!