Da li je moguce to izvesti sa ovim modelom Nokie, posto ja nikako ne uspevam
da uspostavim vezu preko IC-a sa drugim Nokiama?
Nokia 6610 slanje i primanje melodija i slika preko IC porta
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- Dexter
- Expert
- Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
- :: Samsung S21+
Moze,ustvari ne da se ugradi al postoji kamerica za 6610,imao sam je ja....
Eo ti ovako izleda i eo ti neshto o njoj..
Nokia Camera Headset HS-1C
A single-shot camera with a Pop-Port™ connection for use with your Nokia phone. Basic handsfree functionality with send/end button. Small and lightweight.

Ukachi se sa dodnje strane,i ima kablic i na kraju je aparat koji se sklapa,kad slikash neshto,sachekash par sekundi i slika ce ti stici u fon u vidu poruke,slike nisu neshto posebno al za takav fon i ne moze se ochekivati previshe...
Eo ti ovako izleda i eo ti neshto o njoj..
Nokia Camera Headset HS-1C
A single-shot camera with a Pop-Port™ connection for use with your Nokia phone. Basic handsfree functionality with send/end button. Small and lightweight.

Ukachi se sa dodnje strane,i ima kablic i na kraju je aparat koji se sklapa,kad slikash neshto,sachekash par sekundi i slika ce ti stici u fon u vidu poruke,slike nisu neshto posebno al za takav fon i ne moze se ochekivati previshe...

- DJ_Boris
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pon, 16. Feb 2004. 02:44
- :: Samsung Note 8
- Kontakt:
Ja mislim da ipak moze da se to iskljuci... Prokopaj malo po opcijama podesavanja SMS-a, i ima opcija koja se zove Save Mesage after sent... i treba samo da se iskljuci... Rekao bi ti gde tacno da je trazis, ali sam to pozaboravljao i ne znam napamet, ali sam siguran da ces naci tu opciju ako budes malo kopao... Samo pazi da nesto ne zeznesh... 

.:Amazonka:. - Prodaj brzo, kupi lako! https://amazonka.rs/