Nokia 6610 slanje i primanje melodija i slika preko IC porta

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Mefisto
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 18. Jan 2005. 19:33

Nokia 6610 slanje i primanje melodija i slika preko IC porta

Post od Mefisto »

Da li je moguce to izvesti sa ovim modelom Nokie, posto ja nikako ne uspevam
da uspostavim vezu preko IC-a sa drugim Nokiama?

mi2scg
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 16. Sep 2004. 23:11
Kontakt:

Post od mi2scg »

Veza moze da se uspostavi, ali telefoni moraju biti dosta blizu jedan drugom. Ipak, moci ces da prebacujes kontakte i vizit karte, ali ne i melodije i slike, jer na 7210, 6610, 3200, i ostalim telefonima te verzije serije 40 takva mogucnost nije podrzana.
Pozdrav svima!

Marko MI2
Stop the madness!

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

preko IC-a mozes razmjenjivati melodije i slike samo sa kompom i to sa odgovarajucim programom na kompu, a drugacije ne moze.

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Tako je,ti stariji modeli preko IR-a mogu razmenjivati samo vizit karte i kontakte iz imenika... :wink:

Mefisto
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Mefisto »

Cuo sam jos jednu (nepouzdanu informaciju), da u model 6610 moze da ugradi kamerica? Jel to istina? Da li bi mi se isplatilo da zamenim 6610 za 6610i, jer sam i sa ovim starijim modelom zadovoljan (svidja mi se oblik,opcije a i baterija drzi po 5-6 dana). Jel 6610i moze da prima melodije i slike?

sova
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 15. Avg 2004. 02:15

Post od sova »

Za 6610i vazi sve kao i za 6610. Znaci mogu slike i melodije ali samo preko IC porta i kompjutera sa odgovarajucim adapterom i pc suitom na racunaru :smutny: :wink:
To su u stvari dva maltene ista telefona, samo sto ovaj ima kamericu (320x240p)

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Moze,ustvari ne da se ugradi al postoji kamerica za 6610,imao sam je ja....
Eo ti ovako izleda i eo ti neshto o njoj..

Nokia Camera Headset HS-1C
A single-shot camera with a Pop-Port™ connection for use with your Nokia phone. Basic handsfree functionality with send/end button. Small and lightweight.

Slika

Ukachi se sa dodnje strane,i ima kablic i na kraju je aparat koji se sklapa,kad slikash neshto,sachekash par sekundi i slika ce ti stici u fon u vidu poruke,slike nisu neshto posebno al za takav fon i ne moze se ochekivati previshe... 8)

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

Ej ovo mnogo dobro izgleda....i baš je interesantno... :roll: :roll: :roll: :roll:
Dexter, koja je cena ovoga? :unsure: :)

Mefisto
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Mefisto »

Dexter, hvala na pomoci. Jos jedno pitanjce: Da li na Nokiji 6610 moze da se iskljuci ono da mi ne sejvuje poruku koju sam vec poslao (text message).

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Ne znam Zoki,ja sam ga bio dobio uz fon,al zgodno je jer fon ti u dzepu a ti slukash ovako,simpatichno je... :)
A Mefisto ne znam al mislim da ne mozes da iskljuchish da ti sachuva poruke u sent iteams... :roll: 8)

DJ_Boris
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 16. Feb 2004. 02:44
:: Samsung Note 8
Kontakt:

Post od DJ_Boris »

Ja mislim da ipak moze da se to iskljuci... Prokopaj malo po opcijama podesavanja SMS-a, i ima opcija koja se zove Save Mesage after sent... i treba samo da se iskljuci... Rekao bi ti gde tacno da je trazis, ali sam to pozaboravljao i ne znam napamet, ali sam siguran da ces naci tu opciju ako budes malo kopao... Samo pazi da nesto ne zeznesh... :wink:
.:Amazonka:. - Prodaj brzo, kupi lako! https://amazonka.rs/

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Pa postoji obichno da opcija i kao shto je Boris rekao treba da se malo promuvash u sms podeshavanja,ali za taj model se stvarno vishe ne secam tako da najbolje da sam malo pogledash... 8)

Odgovori